Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Art-show Dj Artur Ślusarek

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Wodzirej 
Adres: Małopolskie, 30-817 Kraków Snycerska 34
Telefon: Kom. 504-918-192
Adres e-mail: artur(małpa)art-show.pl
Strona internetowa: www.art-show.pl
Opis działalności: Prowadzenie imprez , wesel , eventów - Doświadczony dj wodzirej Artur Ślusarek Słowa kluczowe: Dj na wesele, Dj wodzirej, dj kraków, dj weselny, wodzirej, dj artur ślusarek

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2221
Data utworzenia profilu: 2013-06-20 19:02:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-20 19:02:18 

Opinie o Art-show Dj Artur Ślusarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemam fajsboka więc opinie dodaję tutaj . jestem wraz z żoną bardzo zadowolony z całej pracy jaką wykonał Artur. Wszystkie prośby i założenia zostały zrealizowane, całe prowadzenie wesela na wysokim poziomie, bez głupich zabaw , docinek , jakie wcześniej słyszałem na weselach na których byłem jako gość.. Jeszcze raz dziękujemy, będziemy polecać ! Marek i Iwonka wesele w karczmie Tatrzański bór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-01-22 17:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy, jesteśmy wraz z Żona świeżo po swoim weselu, które prowadził dj(wodzirej) Artur Ślusarek - polecamy przyszłym parom młodym ! Pan Artur - człowiek na swoim miejscu , super prowadzona uroczystość na poziomie z nutką humoru a najważniejsze dla nas było to, że wszyscy goście się super bawili! dziękujemy i jeszcze raz gorąco polecamy . A & M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-09-24 09:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Artur , Gral na naszym Weselu, Nie mamy sie czego doczepić, Dla nas To Profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-20 13:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, jako przewodnicząca komitetu rodzicielskiego, pozwolę sobie wyrazić opinię na temat naszego DJ Pana Artura i jego wspaniałej pracy! Będą to podziękowania, jak również przesłane referencje po studniówce, którą Pan Artur Ślusarek zagrał koncertowo! Mimo polecenia od innej szkoły były pewne obawy, ponieważ uczniowie bardzo przeżywali ten specyficzny bal. Na szczęście Pan Artur ostudził emocje już przed samym balem, spotykając się dwukrotnie z wyznaczonymi tancerzami i pomagając im w prowadzeniu jakże ważnego poloneza - tym bardziej jako organizatorka oraz całe Liceum polecamy Pana Artura i wystawiamy w tym serwisie jak najwyższą notę oraz super opinię. (materiał filmowy oraz zdjęcia pojawi się na fejsboku naszego VI Lo)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania22suder@op.pl dnia: 2014-02-20 22:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogi Panie Arturze, serdecznie dziękujemy za rewelacyjnie poprowadzoną imprezę weselną, która odbyła się 24-08-2013 w Hotelu Fero Express w Krakowie. Jesteśmy zachwyceni Pana profesjonalizmem i podejściem do wykonywanej pracy. Bawiliśmy się wyśmienicie. Każdy z zaproszonych gości, bez względu na wiek, wypowiadał się o Panu w samych superlatywach. Muzyka dobrana perfekcyjnie pod nasz i gości gust. Znalazły się skoczne kawałki dla młodszego pokolenia, jak i spokojniejsze dla gości zaawansowanych wiekiem. Konkursy mistrzostwo świata. Dzięki Panu mieliśmy fantastyczne wesele, które zaproszeni goście będą pamiętać na długo. Będziemy Pana zdecydowanie polecać wśród naszych przyjaciół i znajomych, jako wodzireja gwarantującego niesamowitą zabawę. Za wszystko z całego serca serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Agnieszka i Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xmarcin81x@yahoo.co.uk dnia: 2013-09-06 09:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po swoim weselu które odbyło się 8 czerwca i postanowiłam napisać opinie o naszym dj. Wesele prowadził nam Dj Artur Ślusarek znany też jako art-show, choć tak naprawdę to wodzirej, ponieważ oprócz puszczania (super) muzyki znakomicie rozkręcił nam gości bawiąc ich zabawami na poziomie a przy okazji bardzo fajnie wszystkich nas "zintegrował". Odnośnie rzeczy dla nas najważniejszej czyli muzyki - Artur ma niesamowite wyczucie, co puścić, komu i kiedy. Mieliśmy ponad 100 gości i do tej pory słyszymy same pozytywne komentarze o dju, co dla nas najbardziej zaskakujące osoby starsze, ciotki, wujki zgodnym chórem przyznają że dawno się tak nie wybawili i to przy dj`u! Z Arturem mieliśmy super kontakt przed jak też na weselu, nie podawaliśmy mu żadnej play-listy czy utworów ponieważ stwierdziliśmy że jeśli ktoś coś robi przez tyle lat to będzie dobrze wiedział jaką muzykę grać! - i nie pomyliliśmy się ani trochę! Reasumując: z czystym sumieniem wystawiam mu jak najlepszą opinię i polecam dj Artura na wesele każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Miskiewicz dnia: 2013-06-29 15:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapraszam do dodawania opinii na temat pracy dj Artur Ślusarek - art-show
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-06-20 19:03:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją