Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

IGMA

Zawód: kursy językowe  
Adres: Łódzkie, 93-519 Łódź Myśliwska 17/22
Telefon: Kom. 691940091
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.igma-angielski.pl
Opis działalności: kursy angielskiego Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1952
Data utworzenia profilu: 2013-06-20 08:23:21
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-20 08:23:21 

Opinie o IGMA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszytskim rodzicom szkołę IGMA, zapisałam tutaj moje bliźniaki w wieku 3 lat i jestem zachwycona ich postępami w szkole, dzieci uczą się poprzez zabawę i nie pojedyńczych słów ale całych zdań, świetne podejście do dzieci i super lektor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 07:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna szkoła, nauka w niej to sama przyjemość, w ciągu 3 miesięcy od kiedy rozpoczęłam kurs nauczyłam się wiecej i sądzę że umiem więcej niż po 4 latach nauki w szkole, uczą tam rewelacyjni lektorzy, którzy potrafią zarazić swoją pasją
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-11-22 09:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzą jak skutecznie nauczać. Metoda Colina Rose daje efekty. Pokazują że potrafia nauczyć języka osobę w każdym wieku. Mimo że nie należę do osób najmłodszych to nauka w Igmie przynosi efekty
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 09:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój synek bardzo chętnie uczy się angielskiego w tej szkole. Zajęcia są prowadzone programem Funky Monkey w sposób zabawy, kładąc nacisk na wypowiadanie się pełnymi zdaniami a nie pojedynczymi wyrazami. Bardzo sobie chwalę tę szkołę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-08 09:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczestniczyłam w kursie przedmaturalnym na poziomie rozszerzonym. Mature zdałam bardzo ładnie. Kurs jest profesjonalny i dobrze przygotowany dla maturzystów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 11:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kursie widzę u siebie zdecydowaną poprawę mojego języka angielskiego. Nie boję się już odezwać w tym języku. komunikacja przestała być dla mnie problemem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 11:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs bardzo mi pomógł podszkolić język angielski. Już po kilku miesiącach nauki mogłam się bez problemu dogadać na wakacjach w Londynie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 10:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dziecko teraz świetnie mówi po angielsku dzięki nauce przez program Funky Monkey.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina dnia: 2013-07-31 08:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kursy przygotowujące do matury- rewelacja. Zdałam na 90% pisemny i ustny. I pomyśleć, że kiedyś bałam się odezwać w tym języku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 08:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki kursom przedmaturalnym zdałam egzamin na 80 % i dostałam się na wymarzone studia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2013-07-11 10:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tą szkołę. Moja córka uczęszcza do nich od roku. Teraz zacznie naukę w I klasie szkoły podstawowej i na pewno nie będzie miała problemów z językiem angielskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronia dnia: 2013-07-02 11:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajna szkoła, ciekawe formy nauczania, małe grupy, zaangażowanie lektorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-06-20 08:24:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją