Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MotoSky Marta Czapska

Zawód: motocykle - produkcja, sprzedaż, naprawa, części i akcesoria  
Adres: Mazowieckie, 02-991 Warszawa Bruzdowa 76
Telefon:
Adres e-mail: motosky(małpa)2p.pl
Strona internetowa: www.motosky.pl
NIP:
951-142-91-92
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1861
Data utworzenia profilu: 2013-06-17 10:40:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-17 10:40:44 

Opinie o MotoSky Marta Czapska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie motoru w dobrej cenie to polecam MotoSky. Moja Yamaha którą tu kupiłam jest świetna. Zarówno technicznie jak i wizualnie. Jazda nią to przyjemność
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 10:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Serwis mojego cacka przebiegał bardzo profesjonalnie. Jestem zadowolony z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 10:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre serwisowanie mojego skutera. Cena tej usługi była niska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-09-18 11:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze serwisowany mój skuter.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-08-22 10:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis. Maszyna szybko odebrana, profesjonalna robota a nie fuszerka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 13:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam to miejsce. Zawszę znajdę tam potrzebne mi części do mojego motocykla.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Memo dnia: 2013-07-26 10:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam ten sklep. Maja bardzo duży wybór skuterów różnych marek i w dużej rozpiętości cenowej. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Don dnia: 2013-07-04 09:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep ze skuterami. Maja świetne modele w dużej rozpiętości cenowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-06-17 10:41:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją