Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Foto Wideo WERAMIX Jóżef Przybysz

Zawód: fotografika - usługi Fotograf 
Adres: Lubelskie, lublin
Telefon: Kom. 604593537
Adres e-mail: weramix(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.weramix.pl
NIP:
713-176-93-25
Opis działalności: Tworzymy niepowtarzalne i nietuzinkowe sesje plenerowe oraz reportaże pełne emocji i detali. Oferujemy kompleksową obsługę foto i wideo na Waszym Ślubie i innych uroczystościach. Słowa kluczowe: Kamerzysta z lublina, dobry kamerzysta z lublina, dobry kamerzysta z woj. lubelskiego.

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4567
Data utworzenia profilu: 2013-04-24 11:29:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-13 06:03:03 

Opinie o Studio Foto Wideo WERAMIX Jóżef Przybysz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kamerzysta 1-sza klasa,montaż filmu genialny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zarzutu
Opinia dodana przez: Beata i Marcin dnia: 2014-09-24 17:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny kamerzysta - Pan Józek, profesjonalne nagranie, indywidualne podejście do klienta, super jakość! W 100% godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia i Michał dnia: 2014-05-05 01:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Doświadczenie i fachowość na najwyższym poziomie. Naprawdę z czystym sumieniem polecamy każdemu naszego kamerzystę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena i Paweł dnia: 2014-02-25 13:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Film ze ślubu i wesela został nagrany w taki sposób, że z przyjemnością się go ogląda. Świetny dobór scen, rewelacyjnie dobrany podkład muzyczny, wysoka jakość. Pomysł na intro i zakończenie niekonwencjonalny i niezwykle interesujący. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-12-06 11:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, super kamerzysta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWE dnia: 2013-11-03 18:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z olbrzymią przyjemnością przebiegła nasza współpraca z tą firmą, materiał na b. wysokim poziomie. Polecamy WeraMix - jak dla nas są genialni, a rodzina twierdzi, że dawno nie widziała tak porządnie zrobionego materiału weselnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz i Patrycja 03.08.2013 dnia: 2013-10-23 15:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybralismy pakiet foto-video i jestesmy zachwyceni tym co zobaczylismy, kiedy odtworzylismy plyty. Film swietnie zmontowany, muzyke wybral Pan Jozek, ale trafil w 100% w nasz gust. (Ogladam go prawie codziennie ;p) Jezeli chodzi o reportaz ze slubu i wesela to tez jestesmi mile zaskoczeni.Przed slubem wyslalam kilka uwag i propozycji z mojej strony i co mnie zaskoczylo fotograf w dniu slubu mial je wydrukowane i po kolei realizowal. Pan Jozek i Lukasz nie dosc ze znaja sie na tym co robia to sa bardzo pozytywnymi ludzmi, dzieki czemu wspolpraca przebiegala swietnie i bezstresowo. Jezeli zalezy Wam na oryginalnosci, profesjonalizmie, fajnym kontakcie w trakcie i po slubie, a co najwazniejsze pieknie uchwyconych momentach w tym jedynym dniu to jak najbardziej POLECAMY!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mielsmy z niczym problemu, ale wszelkie uwagi z naszej str byly brane pod uwage
Opinia dodana przez: Beti & Mati dnia: 2013-10-12 13:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług WERAMIX, bardzo sympatyczna współpraca, zero problemów, 100% satysfakcji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-10-11 20:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Film podoba się nam bardzo, współpraca bezstresowa w tym najważniejszym dniu i po tym dniu bezproblemowa :) Ciekawe, wzruszające i śmieszne wstawki. Sprawdzony fachowiec, gdyż kamerował u mojego rodzeństwa i każdy film jest całkiem inny. Także pełny pozytyw. Godny polecenia. Jeszcze raz dziękujemy za współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: poprawki zgodne z życzeniem.
Opinia dodana przez: Sylwia Kloc dnia: 2013-10-01 17:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć, podejście fachowca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: sprawna
Opinia dodana przez: webster21 dnia: 2013-09-30 09:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedni facet na odpowiednim miejscu. Zdjęcia i film który dostaliśmy, super!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystkie poprawki zgodnie z życzeniem
Opinia dodana przez: Kasia i Michał dnia: 2013-06-11 11:12:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją