Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TRUSCO Artur Głowacki

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Śląskie, Zebrzydowice Dworcowa 14
Telefon: 32 469 26 29
Adres e-mail: info(małpa)sklepzkarmami.pl
Strona internetowa: www.sklepzkarmami.pl
Opis działalności: Sklep z karmami Słowa kluczowe: Sklep z karmami

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1032
Data utworzenia profilu: 2013-05-29 11:58:29
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-29 11:58:29 

Opinie o TRUSCO Artur Głowacki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie że koleżanka poleciła mi ten sklep, bardzo fajna obsługa ! Super cena. Polecam
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2015-07-07 19:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tej firmy. Gorąco Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-10 21:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupuję tam już od dawna jestem bardzo zadowolona. Świetna obsługa, duży wybór karmy. Polecam
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-02-27 15:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miła obsługa, duży wybór produktów dobrej jakości za przystępną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia Gretkowska dnia: 2014-04-02 09:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam się zaopatruję w karmę dla kota zarówno tą mokrą jak i suchą oraz żwirek. Ten jest szczególnie fajny bo jeszcze pachnie i dobrze wchłania. Worek starcza na bardzo duży czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 09:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna oferta. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 11:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepszego sklepu z karmami nie znam. Wszystko ostatnio tutaj kupuje : )Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 09:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupuję u nich cały czas i jestem bardzo zadowolona z resztą widzę,że nie tylko ja i wcale sie nie dziwie bo na prawdę warto ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 11:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Karma bardzo dobra, jestem zadowolona że trafiłam na ten sklep.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 09:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam ze sklepu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiega prawidłowo. Karma najlepszej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 14:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedają bardzo dobrą karmę i dlatego cały czas u nich kupuje bo moj pies juz się przyzwyczaił. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 14:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki temu że zamówiłem dużo mogłem liczyć na darmową wysyłkę. Karmy mają bardzo dobre. Szeroki wybór specjalistycznych karm. Te co są na tej stronce to ciężko znaleźć gdzie indziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-02 10:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym wystawić pozytywną opinię dla tego sklepu ponieważ znakomicie się wywiązał z zamówienia, a w tej karmie mój pies się rozsmakował. Szybka dostawa, konkurencyjne ceny. Chyba będę kupował tam częściej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 09:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Transakcję uważam za bezproblemową. Duży wybór, niskie ceny. Bardzo fajna oferta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-28 13:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep, ja kupuje tu karmę dla swojego pupila i jestem bardzo zadowolona. Przypasowała mu za pierwszym razem więc fajnie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 11:59:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją