Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe MARTA Janik Danuta

Zawód: Księgowy 
Adres: Opolskie, 48-304 Nysa Mariacka 6-8/15
Telefon: 77 433 08 68 Kom. 509 212 868
Adres e-mail: marta(małpa)biuronysa.pl
Strona internetowa: www.biuronysa.pl
Opis działalności: usługi rachunkowo ksiegowe Słowa kluczowe: usługi rachunkowo ksiegowe

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1318
Data utworzenia profilu: 2013-05-23 10:45:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-23 10:45:01 

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe MARTA Janik Danuta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższym opiniodawcą. Wyjąłeś mi słowa z ust.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 14:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgowość prowadzona na poziomie. Współpraca przebiega w dobrej atmosferze, a wykwalifikowana kadra udziela pomocy przy rozwiązywaniu problemów związanych z moją firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przybysz Arek dnia: 2013-11-22 09:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne biuro i oceniam je pozytywnie. Miałem wiele doświadczeń z tym biurem wszystkie dobre. Wydaje mi się że na lepsze nie mogłem trafić. To doświadczone biuro i jego pracownicy wiedzą jak dobrze zatroszczyć się o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 09:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ooo ktoś wygrał z ZUSem :) Jednak się da :) A tak na poważnie. To chciałbym również polecić to biuro bo się sprawdza. Co tu dużo mówić, wszelkie zlecenia i obowiązki jakie są powierzane dla biura są wykonywane rzetelnie i solidnie. Duże znaczenie miały też ceny usług. Kiedy się decydowałem na współpracę moje fundusze nie były duże i wystarczały na współprace teraz jest już ok i ceny też są dobre dla mnie. Także jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 10:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się wygrać małą wojenkę z tym cholernym ZUS. Dobrze, że chociaż są jeszcze uczciwe osoby, nie obeszłoby się bez pomocy ze strony biura. Podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej W. dnia: 2013-08-08 13:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie muszę się martwić o sprawy księgowe. Moja firma działa bardzo prężnie. Ciesze się że mogę liczyć na ich pomoc. To biuro to bardzo dobry pomysł. Wiem że mają doświadczenie przy księgowości dużych firm dlatego też współpracuję z nimi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 13:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aby współpracować z tym biurem namówiła mnie żona, jej koleżanka ma firmę i też korzysta z tego biura. Ja już kompletnie nie dawałem sobie rady z tymi papierami i zwróciłem się o pomoc fachowców. Teraz jest już wszystko pod kontrolą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 12:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z tym biurem mogę się skupić na innych aspektach prowadzenia interesu. wiem że rachunki są pod kontrolą i są u właściwych ludzi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-20 13:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma i ciesze się ze korzystam z usług bo sie sprawdzają bardzo dobrze. Mam do nich zaufanie więc moge spokojnie powierzyc im swoje sprawy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 10:45:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją