Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe OSSES Marcin Osses

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Wielkopolskie, 64-600 Oborniki Przyjaciół Dzieci
Telefon: Kom. 602 330 400
Adres e-mail: info(małpa)pawilony.com.pl
Strona internetowa: www.pawilony.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Projektowanie, wykonawstwo i montaż obiektów z płyty warstwowej. Pawilony handlowe, targowiska, kioski i przystanki, kontenery, obiekty przemysłowe, chłodnie i mroźnie, garaże, bramy, dachy, ściany, konstrukcje stalowe, stolarka okienna i drzwiowa

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 34x 2x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 2445
Data utworzenia profilu: 2013-04-25 13:41:05
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-25 13:41:05 

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe OSSES Marcin Osses

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdzie nie widziałem lepszej oferty garażu niż u nich. Przede wszystkim cena i jakoś c wykonania wymiatała konkurencję. Z takiego zakupu jestem bardzo usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2019-12-12 19:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kioski pod cele spożywcze są po prostu idealne. Można powiedzieć, że skrojone na miarę i do tego atestowane. To był zakup w bardzo dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacława dnia: 2019-11-12 16:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy jestem właścicielem chłodni, które kupiłem u nich i jak na razie sprawdzają się doskonale. Do tego świetne parametry i dosyć pojemne. Jak na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 2019-10-09 13:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od nich załatwiałem garaż, który miał być odporny na warunki atmosferyczne, w tym przypadku klimat górski. Poza garażowaniem samochodu można adaptować do celów usługowych. Dokładnie mi o to chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2019-09-15 18:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat siedzę w biznesie i różne były formy współpracy, ale z tą firmą współpraca była praw dziwą przyjemnością, bo ludzie kompetentni tam pracują, a zlecenie zrealizowali w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludwik dnia: 2019-08-28 19:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadany kiosk spełnia wszelkie normy i wygląda niezwykle efektownie zdobiąc otoczenie. Na uwage zasługuje także duża funkcjonalność w środku i jego wszechstronność. W moim przypadku służy do celów spożywczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 2019-07-15 16:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno brałam z tej firmy na zamówienie hłodnię, bo dużo słyszałam o ich bezawaryjności. Po kilku miesiącach testowania mogę potwierdzić, że wszystko nadal doskonale działa, a sprawy transportu i montażu [przebiegły bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 2019-06-26 11:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja dotycząca nabycia kiosków pod cele handlowe przebiegła bardzo sprawnie. Na bieżąco byłem informowany o przebiegu realizacji zamówienia. Podsumowując wszystko towar ładny i estetyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-05-26 17:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem już dosyć reklamacji związanych z awaryjną chłodnią, którą zakupiłem w pewnej firmie na śląsku. Teraz mam chłodnie od osses, które sprawdzają się idealnie i nie ma powodów do reklamacji. Po prostu wiedzą jak się robi dobrej klasy chłodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aRTUR dnia: 2019-04-23 17:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miałem kasy na całość zakupu ale dało się rozłożyć to w korzystne raty które są niskooprocentowane. Sam produkt elegancki, a firma idzie wyraźnie na rękę klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2019-03-27 16:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy mojej działalności niezbędne są dobrej jakości bezawaryjne chłodnie, bo inczaej produkcja siada. Dlatego od dłuższego czasu mam cały osprzęt od tego producenta, który ma swoją polemność, bezawaryjność i są po prostu nie do zdarcia. Oczywiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2019-02-26 16:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wachania daję 5 gwiazdek za świetnie zrealizowaną usługę i przystępną cenę. Produkt dostarczon y w terminie i zmontowany profesjonalnie. Po prostu to był dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2019-01-29 14:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rok temu firma sprzedała mi kiosk pod usługi spożywcze i teraz mogę konkretnie powiedzieć, że był to bardzo udany zakup. Kiosk nowoczesny, funkcjonalny, łatwość modernizacji z niezbędnymi atestami. Myślę, że w przyszłości ponownie się do nich zgłoszę po podobny towar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2018-12-19 18:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry producent chłodni. Sprzęt bezawaryjny. Idealne parametry. Długa gwarancja. Za całokształt duży plus dla firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2018-11-28 22:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na oku miałem kilku producentów, co oferują chłodnie i dokładnie zwiedziłem temat. Po przeanalizowaniu ogólnych parametrów i kosztów zdecydowałem się na osses. Na tej współpracy się nie zawiodłem, a chłodnie sa porządne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 2018-10-28 15:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo sprawna organizacyjnie i bardzo szybko załatwiłem niezbędne formalności w kwestii budowy pawilonu. Czas oczekiwania na efekt finalny był krótki i efekt jest doskonały. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2018-09-26 17:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma ciekawe ceny za kontenery w regionie. Do tego trzeba dodać, że jest też producentem, a nie pośrednikiem dzięki czemu unikamy dodatkowych kosztów.Stan wizualny i techniczny zakupionych kontenerów oceniam nbardzo pozytywnie i już wiem, że to była dobra inwestycja na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 2018-08-17 12:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiony kiosk pod cele handlowe jest rewelacyjny i spełnia wymogi sanitarne jak i sanepidu. Co się rzuciło w oczy z miejsca, to dokładne wykonanie, duża funkcjonalność i szczelność. Za takie pieniądze to był doskonały interes
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodzimierz dnia: 2018-07-25 17:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozglądałem się za garażami i najlepiej wyglądała oferta osses, która posiadała garaże wykonane z płyt obornickich, a konstrukcja ich jest mocna i stabilna. Tej oferty nie była w stanie przebić żadna inna firma, a zakup oceniam jako bardzo udany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2018-06-27 19:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma miała najciekawszą ofertę dotyczącą pawilonów, którą można modernizować według własnych potrzeb i posiada niezbędne media. Woda, prąd.. transakcja przebiegła sprawnie, a fachowcy w mig wszystko zmontowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard.D dnia: 2018-05-27 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tym producentem to czysta przyjemność i nie robił problemów przy realizacji zamówienia kontenerów. Kwestie finansowe konkretne, a transport i montaż bezproblemowy. Do tego jeszcze dostałem długą gwarancję na ten produkt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2018-04-29 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna i profesjonalna firma.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2016-01-29 13:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie w ostatnim miesiącu montowali drzwi co mówiąc rewelacja pion poziom szybko i sprawnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga dnia: 2015-11-17 08:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa na wszystkich etapach realizacji zamówienia: - doradztwo - pomiar - montaż Szybka i profesjonalna obsługa serwisowa po montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-09 07:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z panem Marcinem już jakiś czas i zawsze jak coś potrzebuję czy chcę zakupić nowy pawilon czy też kiosk to wystarczy jeden telefon i już wszystko uzgodnione, fachowcy szybko i sprawnie wykonują swoją pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-08-12 08:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z nazwą portalu, fachowcy. To nie podlega wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 15:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to w porządku gość. Bez problemu dogadałem z nim wszelkie detale. Jego pracownicy wykonali kawał dobrej roboty. Nie piją, pracowali z zaangażowaniem.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-09 13:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, SOLIDNIE. CENY W MIARĘ.
Opinia dodana przez: ADAŚ dnia: 2014-03-25 11:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bogatą ofertę. Można nawet skorzystać z leasingu. Co jak co ale dla mnie to jest to dobry wykonawca. Od razu widać było że to profesjonaliści bo firma bardzo poważnie podeszła do prac i spraw związanych z budową i zamówieniem. Bardzo mi się to podobało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 13:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To rzetelny wykonawca, nie było z nim problemów, wszystko w terminie i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-14 15:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z firmą OSSES, Pana Marcina, na terenie Konina powstało 5 kiosków ich autorstwa. Z czystym sumieniem polecam, za całokształt.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. - Konin dnia: 2014-02-12 15:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie kumpel to bym w ogóle nie wiedział,że taka firma istnieje a tak jestem bardzo zadowolony bo kontener i garaż mam. Fachowcy wykonali swoją pracę profesjonalnie. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 10:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM. Dobrze stawiać na doświadczone, wiarygodne firmy, dzięki czemu mamy pewność, że wszystko pójdzie po naszej myśli.
Opinia dodana przez: Poznań Moim Miastem dnia: 2014-02-06 12:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna oferta. Dołączam do zadowolonych ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 15:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dość szybko się uporali z chłodnią. Bardzo staranne wykończenie, nie dostrzegłem usterek. Najwyższa jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S. dnia: 2013-09-05 15:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kioski które w ofercie ma ta firma z wyglądu są bardzo nowoczesne i nie straszą klientów jak te stare budki z lat 90tych i 80tych no i są znacznie lepiej wyposażone. Sam sobie pozwoliłem na jeden i na razie interes się kręci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 14:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 08:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogata oferta i niskie ceny. To zachęca aby tam zamawiać. Ja zamówiłem pawilon handlowy który okazał się doskonały na małą gastronomię. Wszystko wyszło niedrogo i bardzo ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 11:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, jestem zadowolona ze skorzystałam z ich usług. Garaż jest porzadnie zrobiony wiec w porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 13:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z firmą Pana Marcina. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z tego, że mogę liczyć na jego pomoc w niejednej kwestii, gdyż największą zaletą firmy są bez wątpienia wszechstronność w działalności oraz bardzo dobra jakość ich oferty. Śmiało mogę powiedzieć, że na chwilę obecną jest to najlepszy partner we współpracy, z jakim przyszło mi podpisać umowę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 13:44:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją