Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe OSSES Marcin Osses

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Wielkopolskie, 64-600 Oborniki Przyjaciół Dzieci
Telefon: Kom. 602 330 400
Adres e-mail: info(małpa)pawilony.com.pl
Strona internetowa: www.pawilony.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Projektowanie, wykonawstwo i montaż obiektów z płyty warstwowej. Pawilony handlowe, targowiska, kioski i przystanki, kontenery, obiekty przemysłowe, chłodnie i mroźnie, garaże, bramy, dachy, ściany, konstrukcje stalowe, stolarka okienna i drzwiowa

Ocena: 100% pozytywna 47x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x
Ceny usług: 100% niskie 41x 2x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 2650
Data utworzenia profilu: 25.04.2013 13:41:05
Data ostatniej aktualizacji: 25.04.2013 13:41:05 

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe OSSES Marcin Osses

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam u sąsiada jak wyglądał garaż wykonany przez tą firmę, który nie tylko dobrze wygląda z zewnątrz ale i w środku. Postanowiłam mieć podobny, to po skontaktowaniu się z tą firmą zamówiłam taki sam. Od złożenia zamówienia do pełnej realizacji wszystko przebiegło sprawnie i z poniesionych kosztów jednak jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 08.07.2020 17:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontenery zawsze się sprawdzają na placu budowy jako przenośne biuro i magazyn. Wysoka jakośc wykonania daje pewność, że inwestycja na lata i niejedną zimę wytrzyma. W sumie nic lepszego bym w tej cenie nie kupił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 09.06.2020 19:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już stałym klientem i mogę smiało zarekomendować produkty typu kioski. Solidnie wykonane i dosłownie nie do zdarcia. Dodatkowym atutem jest też możliwość aranżacji pod własne potrzeby i nowoczesny wygląd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 13.05.2020 14:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wyjątkowo solidny producent, który stawia przede wszystkim na jakość swoich produktów, a specjaliści bardzo dobrze je montują na miejscu. W moim przypadku nie było żadnych niedomówień, a transakcja udana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolesław dnia: 07.04.2020 14:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na zakup hłodni od tej firmy do mojej firmy ze względu na ogólnie panującą dobrą opinię i niezawodność. W praktyce się okazuje, ze te opinie były potwierdzone, bo działają niezawodnie, a parametry wykonania na wysokim poziomie. Po prostu dobbry zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 15.03.2020 18:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kontenery od tego producenta mają duże gabaryty i bardzo dobre parametry techniczne. Właśnie takiej rzeczy potrzebowałem i w miare krótkim terminie moje zamówienie zostało zrealizowane. Był to bardzo dobry zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 23.02.2020 17:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moje zlecenie dotyczące postawienia pawilonu zostało zrealizowane w możliwie najkrótszym terminie, a sam owoc ich pracy wyśmienity. W pełni spełnia moje oczekiwania co do celów handlowo obsługowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 23.01.2020 14:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdzie nie widziałem lepszej oferty garażu niż u nich. Przede wszystkim cena i jakoś c wykonania wymiatała konkurencję. Z takiego zakupu jestem bardzo usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 12.12.2019 19:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kioski pod cele spożywcze są po prostu idealne. Można powiedzieć, że skrojone na miarę i do tego atestowane. To był zakup w bardzo dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacława dnia: 12.11.2019 16:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy jestem właścicielem chłodni, które kupiłem u nich i jak na razie sprawdzają się doskonale. Do tego świetne parametry i dosyć pojemne. Jak na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 09.10.2019 13:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od nich załatwiałem garaż, który miał być odporny na warunki atmosferyczne, w tym przypadku klimat górski. Poza garażowaniem samochodu można adaptować do celów usługowych. Dokładnie mi o to chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 15.09.2019 18:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat siedzę w biznesie i różne były formy współpracy, ale z tą firmą współpraca była praw dziwą przyjemnością, bo ludzie kompetentni tam pracują, a zlecenie zrealizowali w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludwik dnia: 28.08.2019 19:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadany kiosk spełnia wszelkie normy i wygląda niezwykle efektownie zdobiąc otoczenie. Na uwage zasługuje także duża funkcjonalność w środku i jego wszechstronność. W moim przypadku służy do celów spożywczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 15.07.2019 16:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno brałam z tej firmy na zamówienie hłodnię, bo dużo słyszałam o ich bezawaryjności. Po kilku miesiącach testowania mogę potwierdzić, że wszystko nadal doskonale działa, a sprawy transportu i montażu [przebiegły bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 26.06.2019 11:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja dotycząca nabycia kiosków pod cele handlowe przebiegła bardzo sprawnie. Na bieżąco byłem informowany o przebiegu realizacji zamówienia. Podsumowując wszystko towar ładny i estetyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 26.05.2019 17:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem już dosyć reklamacji związanych z awaryjną chłodnią, którą zakupiłem w pewnej firmie na śląsku. Teraz mam chłodnie od osses, które sprawdzają się idealnie i nie ma powodów do reklamacji. Po prostu wiedzą jak się robi dobrej klasy chłodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aRTUR dnia: 23.04.2019 17:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miałem kasy na całość zakupu ale dało się rozłożyć to w korzystne raty które są niskooprocentowane. Sam produkt elegancki, a firma idzie wyraźnie na rękę klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 27.03.2019 16:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy mojej działalności niezbędne są dobrej jakości bezawaryjne chłodnie, bo inczaej produkcja siada. Dlatego od dłuższego czasu mam cały osprzęt od tego producenta, który ma swoją polemność, bezawaryjność i są po prostu nie do zdarcia. Oczywiście polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 26.02.2019 16:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wachania daję 5 gwiazdek za świetnie zrealizowaną usługę i przystępną cenę. Produkt dostarczon y w terminie i zmontowany profesjonalnie. Po prostu to był dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 29.01.2019 14:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rok temu firma sprzedała mi kiosk pod usługi spożywcze i teraz mogę konkretnie powiedzieć, że był to bardzo udany zakup. Kiosk nowoczesny, funkcjonalny, łatwość modernizacji z niezbędnymi atestami. Myślę, że w przyszłości ponownie się do nich zgłoszę po podobny towar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 19.12.2018 18:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry producent chłodni. Sprzęt bezawaryjny. Idealne parametry. Długa gwarancja. Za całokształt duży plus dla firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 28.11.2018 22:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na oku miałem kilku producentów, co oferują chłodnie i dokładnie zwiedziłem temat. Po przeanalizowaniu ogólnych parametrów i kosztów zdecydowałem się na osses. Na tej współpracy się nie zawiodłem, a chłodnie sa porządne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 28.10.2018 15:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo sprawna organizacyjnie i bardzo szybko załatwiłem niezbędne formalności w kwestii budowy pawilonu. Czas oczekiwania na efekt finalny był krótki i efekt jest doskonały. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 26.09.2018 17:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma ciekawe ceny za kontenery w regionie. Do tego trzeba dodać, że jest też producentem, a nie pośrednikiem dzięki czemu unikamy dodatkowych kosztów.Stan wizualny i techniczny zakupionych kontenerów oceniam nbardzo pozytywnie i już wiem, że to była dobra inwestycja na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 17.08.2018 12:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiony kiosk pod cele handlowe jest rewelacyjny i spełnia wymogi sanitarne jak i sanepidu. Co się rzuciło w oczy z miejsca, to dokładne wykonanie, duża funkcjonalność i szczelność. Za takie pieniądze to był doskonały interes
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodzimierz dnia: 25.07.2018 17:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozglądałem się za garażami i najlepiej wyglądała oferta osses, która posiadała garaże wykonane z płyt obornickich, a konstrukcja ich jest mocna i stabilna. Tej oferty nie była w stanie przebić żadna inna firma, a zakup oceniam jako bardzo udany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 27.06.2018 19:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma miała najciekawszą ofertę dotyczącą pawilonów, którą można modernizować według własnych potrzeb i posiada niezbędne media. Woda, prąd.. transakcja przebiegła sprawnie, a fachowcy w mig wszystko zmontowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard.D dnia: 27.05.2018 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tym producentem to czysta przyjemność i nie robił problemów przy realizacji zamówienia kontenerów. Kwestie finansowe konkretne, a transport i montaż bezproblemowy. Do tego jeszcze dostałem długą gwarancję na ten produkt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 29.04.2018 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna i profesjonalna firma.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 29.01.2016 13:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie w ostatnim miesiącu montowali drzwi co mówiąc rewelacja pion poziom szybko i sprawnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga dnia: 17.11.2015 08:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa na wszystkich etapach realizacji zamówienia: - doradztwo - pomiar - montaż Szybka i profesjonalna obsługa serwisowa po montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 09.10.2015 07:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z panem Marcinem już jakiś czas i zawsze jak coś potrzebuję czy chcę zakupić nowy pawilon czy też kiosk to wystarczy jeden telefon i już wszystko uzgodnione, fachowcy szybko i sprawnie wykonują swoją pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 12.08.2015 08:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z nazwą portalu, fachowcy. To nie podlega wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.05.2014 15:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to w porządku gość. Bez problemu dogadałem z nim wszelkie detale. Jego pracownicy wykonali kawał dobrej roboty. Nie piją, pracowali z zaangażowaniem.
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2014 13:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, SOLIDNIE. CENY W MIARĘ.
Opinia dodana przez: ADAŚ dnia: 25.03.2014 11:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bogatą ofertę. Można nawet skorzystać z leasingu. Co jak co ale dla mnie to jest to dobry wykonawca. Od razu widać było że to profesjonaliści bo firma bardzo poważnie podeszła do prac i spraw związanych z budową i zamówieniem. Bardzo mi się to podobało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2014 13:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To rzetelny wykonawca, nie było z nim problemów, wszystko w terminie i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2014 15:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z firmą OSSES, Pana Marcina, na terenie Konina powstało 5 kiosków ich autorstwa. Z czystym sumieniem polecam, za całokształt.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. - Konin dnia: 12.02.2014 15:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie kumpel to bym w ogóle nie wiedział,że taka firma istnieje a tak jestem bardzo zadowolony bo kontener i garaż mam. Fachowcy wykonali swoją pracę profesjonalnie. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.02.2014 10:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM. Dobrze stawiać na doświadczone, wiarygodne firmy, dzięki czemu mamy pewność, że wszystko pójdzie po naszej myśli.
Opinia dodana przez: Poznań Moim Miastem dnia: 06.02.2014 12:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna oferta. Dołączam do zadowolonych ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 15:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dość szybko się uporali z chłodnią. Bardzo staranne wykończenie, nie dostrzegłem usterek. Najwyższa jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S. dnia: 05.09.2013 15:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kioski które w ofercie ma ta firma z wyglądu są bardzo nowoczesne i nie straszą klientów jak te stare budki z lat 90tych i 80tych no i są znacznie lepiej wyposażone. Sam sobie pozwoliłem na jeden i na razie interes się kręci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.07.2013 14:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2013 08:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogata oferta i niskie ceny. To zachęca aby tam zamawiać. Ja zamówiłem pawilon handlowy który okazał się doskonały na małą gastronomię. Wszystko wyszło niedrogo i bardzo ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2013 11:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, jestem zadowolona ze skorzystałam z ich usług. Garaż jest porzadnie zrobiony wiec w porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.05.2013 13:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z firmą Pana Marcina. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z tego, że mogę liczyć na jego pomoc w niejednej kwestii, gdyż największą zaletą firmy są bez wątpienia wszechstronność w działalności oraz bardzo dobra jakość ich oferty. Śmiało mogę powiedzieć, że na chwilę obecną jest to najlepszy partner we współpracy, z jakim przyszło mi podpisać umowę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.04.2013 13:44:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją