Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Artur Aleksandrowicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-001 Zielona Góra; Słubice ZIELONA GÓRA PLAC POCZTOWY 3/1
Telefon: 684200053 Kom. 793005578 Fax: 684200053
Adres e-mail: adwokat.aleksandrowicz(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: prawo, adwokat, kancelaria adwokacka, zielona góra

Ocena: 95% pozytywna 19x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 18x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 94% niskie 17x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 5172
Data utworzenia profilu: 2013-04-08 13:26:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-16 09:40:57 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Artur Aleksandrowicz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego adwokata,zasugerowałam się pozytywnymi opiniami w serwisie ofachowcach i skorzystałam z porady p.mecenasa,dot.prawa pracy,nie powiedział mi nic ponad to o czym wiedziałam,mało tego ja posiadałam większą wiedze niż p.mecenas,p.mecenas czytając moje dokumenty procesowe robił sobie notatki z moich wyroków SN,twierdząc że tego nie wie,które pewnie wykorzysta w prowadzonych swoich sprawach,prowadził długą niekompetentną rozmowę zupełnie nie na temat mojego zapytania prawnego.Za niekompetentną poradę prawną pobrał wygórowane,bardzo zawyżone wynagrodzenie i nie wystawił żadnego paragonu ani rachunku z poradę prawną,nie wiem skąd tak dobre opinie o p.mecenasie,ja nigdy nie zleciłabym p.mecenasowi prowadzenie swojej sprawy,brak wiedzy z zakresu prawa pracy i przepisów unijnych i przy tym ceny bardzo wygórowane.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-08 22:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Artura Aleksandrowicza przede wszystkim za profesjonalizm w swojej dziedzinie.Bardzo dziekuje za pozytywne i szybkie zakonczenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-10-25 14:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa o zapłatę.Najelpszy adwokat w Lubuskiem. Polecam każdemu. Pełen profesjonalizm o kompetencja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2014-10-24 20:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Mecenas zna się na fachu. Sprawę stawia jasno. Dobry kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: spółka dnia: 2014-10-22 17:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadzi nam od kilku lat sprawy dla wspólnoty. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Polecamy tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wspolnota dnia: 2014-10-14 20:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy pana mecenasa. prowadzi nam sprawę o eksmisję. jestesmy w ciągłym kontakcie. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwo dnia: 2014-10-13 22:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona. MecenaS profesjonalnie poprowadził mi sprawę, napisał pozew, wszystko wyjaśnił. Polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota sz. dnia: 2014-10-08 21:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczoy. Nie koloryzuje.Od poczatku stawia sprawe jasno. Polecam Pana Mecenasa. Darek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-10-05 18:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas wygrał dla nas sprawy. Od kilku lat korzystamy z jego usług. Polecamy najlepszy fachoiec w tej dziedzinie w Lubuskiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grażyna dnia: 2014-10-04 23:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa o zapłatę. Pełen profesjonalizm. Korzystalam z uslug roznych adwokatow gdyz prowadze wlasna dzialanosc i mecenas Aleksandrowicz jest najlepszy w zielonej górze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-09-07 10:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Artur prowadzi nasze wszystkie sprawy o zaplate. Jestesmy zadowoleni z profesjonalnego podejscia. Polecamy tego adwokata kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wspolnota dnia: 2014-09-06 12:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzona sprawa rodzinna. Świetny człowiek, konkretny zawodowo i skuteczny, bo sprawa wygrana.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E. dnia: 2014-08-12 15:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetętność i uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek35 dnia: 2014-04-22 11:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tego prawnika osobiście, jest z całą pewnością godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: E.T. dnia: 2013-09-24 08:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To Adwokat godny polecenia. Przede wszystkim dyspozycyjny w stosunku do klienta. Skory do porad poza zakresem sprawy. Prowadził moją sprawę gospodarczą o dużej wartości przez wszystkie instancje do NSA z pozytywnym dla mnie wyrokiem końcowym. Panie Mecenasie - Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Adamek dnia: 2013-08-29 11:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o Panu Aleksandrowiczu. Bardzo solidny i rzetelny Adwokat. Kompetentna pomoc prawna przy problemie w sprawie spadkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Sobiesiak dnia: 2013-08-28 21:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego Adwokata w sprawach rozwodowych. Bardzo dobry negocjator. Zawsze do dyspozycji klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-06-26 11:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze i skutecznie poprowadzona skomplikowana sprawa z zakresu prawa pracy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Sitarz dnia: 2013-06-06 23:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan A. Aleksandrowicz prowadził dla mnie nietypową i skomplikowaną sprawę dotycząca bezpodstawnego wzbogacenia. Musze przyznać , że pomimo niejasności wielu przepisów, róznorodnych wyroków i orzeczeń w podobnych sprawach rzetelnie poprowadził sprawę z satysfakcjonującym dla mnie zakończeniem w sądzie. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A.R.M. dnia: 2013-04-17 20:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawny, rzetelny i o wysokiej kulturze osobistej Adwokat. Bardzo dobrze poprowadzona sprawa rozwodowa. Polecam! Marek Bednarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 10:14:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją