Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lombard Na Złotej

Zawód: lombardy Jubiler (złotnik) 
Adres: Mazowieckie, 00-821 Warszawa ul. Złota 60
Telefon: +48 22 620 02 20
Adres e-mail: lombard(małpa)nazlotej.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Lombard, skup złota Na Złotej Słowa kluczowe: lombard melmex na złotej

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1553
Data utworzenia profilu: 2013-04-15 19:50:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-15 19:50:59 

Opinie o Lombard Na Złotej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na rzeczy. Fachowa wycena, wszystko sprawnie I bez problemów. Na każde pytanie otrzymałem odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: greg9 dnia: 2018-04-24 11:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej mogę polecić ten lombard,gdzie zastawiałem już kilka razy rzeczy,kiedy była taka potrzeba i zawsze byłem bardzo zadowolony z obsługi jak i kosztów... Polecam zdecydowanie dla potrzebujących szybkiej gotówki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andriu dnia: 2018-04-09 10:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z obsługi w tym miejscu. W zeszłym roku zakupiłam tam aparat fotograficzny. W sumie to znalazłam go na Allegro (lombard prowadzi też sprzedaż internetową) ale mogłam obejrzeć na miejscu i podjąć decyzje na spokojnie :) bardzo fajna obsługa :) zatem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magora dnia: 2015-05-22 11:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ogromny plus to wiadomo lokalizacja, ale też z racji miłej obsługi, duży plus dla tego miejsca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aniamalina dnia: 2015-05-18 15:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden dzień po terminie tu jest gratis - możliwość przedłużenie pożyczki możliwe przelewem, takie podejście sprawia że chce się podzielić z innymi miejscem do którego warto przyjść wesprzeć się do pierwszego. Profesjonalizm, rzetelność, uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Fachowo, rzetelnie , profesjonalnie.
Opinia dodana przez: Patyk dnia: 2015-01-18 17:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia. Miła obsługa i dla mnie dobra lokalizacja;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2013-10-30 12:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukacie miejsca gdzie Was nie oszukają to szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-10-24 14:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z dokonanej wyceny :) No i wielki plus za miłe podejście do klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-10-18 18:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko miejscówka http://www.melmex.pl/Skup_elektroniki_GSM_warszawa.html jak ktoś ma do sprzedania telefon to ten koleś wymiata konkurencje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 13:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jeden z lombardów w Warszawie w którym sprzedaż złota jest bardzo opłacalna - oferowane ceny są bardzo dobre. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 2013-04-15 19:51:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją