Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OSK JEDYNKA Wojciech Bolc

Zawód: Instruktor naki jazdy 
Adres: Warmińsko-mazurskie, Mrągowo
Telefon: Kom. 504-123-372
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.osk-jedynka.mragowo.pl
NIP:
742-156-06-22
Opis działalności: nauka jazdy kategoria "B" Słowa kluczowe: nauka jazdy kategoria "B"

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1792
Data utworzenia profilu: 2013-03-29 08:58:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-29 08:58:55 

Opinie o OSK JEDYNKA Wojciech Bolc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: teoria prowadzona w sposób przejrzysty zrozumiały-jazda z Panem Wojtkiem i Sylwkiem to "FINEZJA"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2014-12-05 13:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczne podejscie do kursantow, z kim nie rozmawialam to polecali :) przyjemnie sie jezdzilo, a jeszcze przyjemniej szlo sie na egzamin, pewnym ze sie zda :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-11-14 11:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera i nie tylko ! Najlepsi w Mrągowie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-05-03 23:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, miła współpraca , śmiesznie się jeździło, instruktorzy pierwsza klasa. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2013-11-21 21:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zaczęłam jeździć na Olsztyn, wrażenie jak najbardziej pozytywne ! teoria świetnie wytłumaczona, praktyka super ! jednym słowem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-21 19:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wojtek jest szalony, ale w porządku, mógłby mniej się drzeć. PS: wisisz mi dychę :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-11-21 16:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, zero olewania. Super instruktorzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2013-11-21 15:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja się tu uczyłam jeździć a teraz obecnie koleżanka jest i obie jestesmy zadowolone. Wszystko szło jak tzreba ;) Jazdy były bardzo fajne i ciesze się ze mam juz to z głowy ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 13:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny ośrodek ;) Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 09:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko przeszedłem przez teorię teraz jestem już na jazdach, których nie mogłem się doczekać. Fajnie się jeździ instruktor bardzo mi pomaga. samochód jest ekstra i już go dobrze poznałem. Ten kurs to miłe doświadczenie. Dzięki nim na pewno uda się zdać szybko egzamin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 11:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że sie tu uczyłam, wszystko poszło tak jak powinno a instruktor fajny. Dziękuje i pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 10:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 09:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze się czułem zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Ta szkoła wiele mi dała. Nabyłem wiele pewności siebie i nie mam już żadnego stracha jak zasiadam za kółkiem. No i oczywiście zdobyłem uprawnienia kierowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 15:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podobało mi się szkolenie w tym miejscu. Teoria wykładana była w dobrze wyposażonej sali w środki dydaktyczne a jazdy były prowadzone na fajnych samochodach. Kurs oceniam na piątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-14 12:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naukę wspominam bardzo miło, wszystko tak fajnie się odbywało ;) Miła atmosfera itp ;) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 08:59:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją