Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Vanity House

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-402 Otwock Kołłątaja 58
Telefon: Kom. 693999023
Adres e-mail: vanity(małpa)vanityhouse.com.pl
Strona internetowa: www.vanityhouse.com.pl
Opis działalności: profesjonalne fryzjerstwo, medycyna estetyczna, manicure spa, kosmetyka, masaże, makijaż permanentny. Słowa kluczowe: fryzjer, manicure, kosmetyka, permanentny, makijaż, masaż, pedicure, botox, wypełniacze,fryzjerstwo, medycyna, estetyczna, kosmetyki

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 12x 2x
Ceny usług: 60% niskie 3x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5389
Data utworzenia profilu: 2013-03-27 15:02:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-27 15:02:55 

Opinie o Vanity House

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!!! Nikomu!! Masakra jedna wielka takie salony nie powinny istnieć!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2017-02-14 23:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie mogę polecić panią Emilkę. Robiłam u tej fryzjerki sombre - wyszło pięknie i naprawdę profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2016-07-15 13:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Martynę strzyzenie męskie najlepsze jak do tej pory a sprawdzilem wiekszosc salonow w okolicy nie zadko z oplakanym skutkiem. Cena strzyzenia 20 zl bylem zszokowany oczywiscie na duzy plus pelen profesjonalizm i w koncu normalne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-05-19 00:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czy ktoś może orientuje sie kiedy wróci Pani Marta??Ponieważ poszła na macierxyński a ja potrzebuje sie stawić u fryzjera, a nie wyobrażam sonie isc do kogos innego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Olivia dnia: 2015-01-05 21:26:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kiepska organizacja i ceny nieadekwatne do efektu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 18:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona z doradzonej przez Panią Martę fryzury. Najlepsza fryzjerka u jakiej do tej pory byłam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-02-11 08:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam zaznaczyć, że moja opinia dotyczy jedynie fryzjerki, gdyż tylko z jej usług miałam przyjemność korzystać. Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce, testowałam wiele salonów fryzjerskich w Otwocku i muszę powiedzieć, że Vanity House to jedyny salon, do którego chodzę bez obaw. Pani fryzjerka jest miłą osobą, która zawsze spytana o radę doradzi a także fachowo wykona to co sobie zażyczymy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna B. dnia: 2013-12-11 16:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Sylwię! Zgodzę się z poprzedniczką, że robi naprawdę najlepszą hybrydę w okolicy, makijaż także świetny. Bardzo delikatna i dokładna w tym co robi. Już nie raz korzystałam z jej usług, super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 18:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo czyściutki, Pani Marta bardzo miła i sympatyczna, bardzo dobrze dobiera kolory i strzyże. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-08-17 21:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam fryzjerkę Martę :) włosy super sie układają, jestem bardzo zadowolana:) Super atmosfera POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-08-08 15:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim fryzjerkę-stylistkę Panią Martę :) Dziewczyna naprawdę zna się na włosach, potrafi zrobić fajną fryzurkę jak również kolor włosów. Ja jestem bardzo zadowolona :) Sympatyczna jest również Pani Sylwia, która profesjonalnie robi manicure i pedicure - POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-08-03 09:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatycznie, profesjonalnie, szybko, tani ...cóż więcej trzeba. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-01 16:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Vanity Sylwia robi najlepszą hybrydę w mieście! I nie przesadzam, próbowałam u innych kosmetyczek, bywało różnie, lepiej, gorzej. Ale u Sylwii mam ZAWSZE super trwałe, pięknie zrobione paznokcie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agura dnia: 2013-05-23 13:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam salon Vanity,byłam juz tam z całą rodziną,strzyzenie jak i kolor super,takiego salonu brakowało w Otwocku:)Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-03-27 15:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny wystrój, profesjonalna obsługa, pyszna kawa - tego w Otwocku brakowało ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Otwocka Mama dnia: 2013-03-27 15:05:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją