Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nurkoland

Zawód: biura podróży - usługi turystyczne  
Adres: Łódzkie, 91-809 łódz Wojska polskiego 74
Telefon: Kom. 888800008
Adres e-mail: nurkoland(małpa)onet.pl
Strona internetowa: nurkoland.pl
NIP:
726-261-27-94
Opis działalności: kursy nurkowania; biuro podróży; kursy pierwszej pomocy Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 979
Data utworzenia profilu: 2013-03-22 11:28:45
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-22 11:28:45 

Opinie o Nurkoland

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naciąganie ceny ,oszukiwanie kursantów - nieładnie.kasowanie negatywnych opinii. KADRA prcujaca w tj firmie sie wykruszył.widac jakiś dołek. nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kursant dnia: 2014-03-05 22:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nurkoland ma ciekawą ofertę . Nauczyli mnie nurkowania. Pokochałam ten sposób spędzania czasu wolnego. Nurkowanie to dla mnie wspaniała przygoda i cieszę się że umiem to robić. Polecam ich
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 10:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezapomniany wyjazd nurkowy, którego nigdy nie zapomnę. Same dobre wspomnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natala dnia: 2013-08-06 09:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra nauka nurkowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kiniq dnia: 2013-07-26 12:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonałej jakości obsługa znająca się na rzeczy. Będąc na ich wyjeździe czułam się, jakbym umiała nurkować od zawsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 09:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonaliści. pasjonaci . polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-06-25 08:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mają bogaty wybór kursów, każdy znajdzie coś dla siebie. mają długie doświadczenie w branży, panuje super atmosfera. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-04-12 11:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana kadra, osobiste podejście i zarażanie miłością do nurkowania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-22 11:29:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją