Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Stomatologiczny Marcin Bilski

Zawód: Stomatolog 
Adres: Mazowieckie, 02-942 Warszawa Jaszowiecka 8/34
Telefon: Kom. 604-456-834
Adres e-mail: marbill(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.dentysta-bilski.pl
Opis działalności: protetyka stomatologiczna Słowa kluczowe: protetyka stomatologiczna

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 36x 5x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 2201
Data utworzenia profilu: 2013-03-21 12:20:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-21 12:20:53 

Opinie o Gabinet Stomatologiczny Marcin Bilski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan stomatolog z ludzkim podejściem zawsze podczas zabiegu delikatny i pyta czy nie czuję dyskomfortu zwiazanego z borowaniem. Po leczeniu zawsze mam usuwany kamień i piaskowanie. W tych kwestiach nie narzekam. Jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2019-11-27 14:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tego stomatologa od dosyć dawna, ale główna przyczyną tego jest, że świetnie naprawia ubytki i nigdy nie było powodu do reklamacji. Wcześniej u innych różnie z tym bywało. Ceny tez są nie złe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2019-10-25 08:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na razie nie mam problemów z uzębieniem, ale żeby nie mieć kamienia to systematycznie zaglądam tu na usuwanie kamienia i piaskowanie. W moim zawodzie zdrowe uzebienie to podstawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorian dnia: 2019-09-18 15:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity stomatolog, prawdziwy specjalista w swoim fachu. Wizyty nie trzeba się bać. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-06 12:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny gabinet, gdzie miałam przyjemność kilkakrotnie być pacjentką przy drobnych interwencjach stomatologicznych. Zawsze pan stomatolog był profesjonalny i dokładny. W sumie było całkiem ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2019-07-15 15:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny stomatolog, którego interesuje przede wszystkim dobro pacjenta, a nie tylko pieniądze. Dzięki jego pomocy i kilku wizytom mam teraz zadbane zęby i o próchnicy mogę zapomnieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remigiusz dnia: 2019-06-21 17:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny stomatolog ze swietnym podejściem do pacjenta i nie złym cennikiem. Terminy są w miarę krótkie, a czas spędzony na fotelu nie był stracony i wszystko zrobione wprost idealnie. Zemby mam teraz wyleczone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eLIZA dnia: 2019-05-26 17:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet z mnóstwem usług i co najbardziej pacjenta interesuje, to przystępnym cennikiem na każdą kieszeń. Same zabiego są robione jak naj bardziej w porządku, a wypełnienia są trwałe i wytrzymałe. Ni c się nie dzieje podczas posiłków. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 2019-04-23 18:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze będąc u stomatologa prosiłem o znieczulenie, bo borowanie źle działało na mój układ nerwowy. Czy to jest zdrowe to nie wiem, ale tutaj już nie muszę korzystać z takiej pomocy. Po prostu boruje spokojnie i delikatnie, a potem wiadomo – wypełnienie, kilka godzin bez jedzenia i picia i na nowo jest wszystko ok. tu mogę tego stomatologa polecić nadwrażliwym na ból.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 2019-03-28 12:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana doktora Bilskiego z polecenia, bo miałem problem z zębem. Po prostu niektórzy uważali, że jest do usunięcia i nic się nie da z nim zrobić,a tu okazało się, że dobrze dopasowane leczenie kanałowe dało wymierny efekt. Póki co nie jestem skazany na żaden implant.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 2019-02-26 20:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję 5 gwiazdek za dobry poziom usługi i przystępną cenę. Cała wizyta przebiegła gładko, borowanie jest sprawne z dobrym wypełnieniem, a cena spoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2019-01-22 17:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet z bogatą gamą usług i ostatnio zajmowali się robieniem higienizacji mojej jamy ustnej. Rzecz wykonana bardzo profesjonalnie, kamień usunięty i zęby wyglądają dużo bielsze. Koszt oceniam też jako dosyć niski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2018-12-19 18:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo w warszawie mamy stomatologów, a;e takich jak Pan Doktor Bilski z dobrym podejściem do pacjenta to już mało. Chodzimy do niego z całą rodziną i zawsze na bieżąco leczy ubytki a przy okazji doradzi jak utrzymywać właściwą higienę jamy ustnej. Przesympatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2018-11-20 16:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pana doktora Bilskiego z córkami, bo była potrzebna kontrola i leczenie pruchnicy. Musze stwierdzić, że pna doktor śwoetniezajmuje się młodocianymi pacjentami i mimo , że córki mają swoją nadwrażliwość, to nie było potrzeby korzystania z znieczulenia. W imieniu córek i moim pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2018-10-27 15:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny stomatolog z umiarkowanymi cenami. Nie ma problemów z terminem, a swojeusługi wykonuje solidnie i dosyć delikatnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-09-25 17:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miałam problemy z plombami i wyskakują one podczas jedzenia lub rzucia gumy. W końcu się zdecydowałam na wizytę w tym gabinecie, gdzie miałam borowanie, a potem założone nowe i światłoczułe wypełnienia. cieszę się, że w końcu się trzymają. Bardzo miły lekarz z dobrą praktyką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 2018-08-16 12:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry stomatolog.Szybka diagnoza,profesjonalizm i przystępne ceny.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2016-04-25 16:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług,solidność i przystępna cena.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-03-26 00:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry dentysta.Delikatny,empatyczny i profesjonalny.Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-01-29 10:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry stomatolog.Jestem zadowolona i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-12-16 20:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie wykonany zabieg usunięcia ósemki w gabinecie u Pana Marcina. Zabieg trwał dosłownie minutę a po zabiegu zero komplikacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-10-21 07:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesze się, że znalazłam taką opiekę. Wszytko gra, zawsze się dogadujemy co do leczenia bo patrze na koszty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-25 13:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to stomatolog z powołania. Ciepły, niezawodny, pamięta swoich pacjentów. Leczę u niego zęby od długiego czasu. W razie nagłego wypadku zawsze można liczyć na szybką interwencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-14 09:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno skorzystałam z usług Pana Marcina, znajoma mi go poleciła jako dobrego protetyka. Miałam robione korony na implantach. Wszystko w jak najlepszym porządku. Cena również przystępna jak na Warszawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 11:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne podejscie do pacjenta, sam zaproponował rozwiązania. Doradził co lepiej wybrać. Aktualnie jestem po zabiegu nazwywa się to mosty na włóknach czy jakoś tak. Czuję sie znacznie lepiej,. Rozpoczęłam współprace na dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 12:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin jest bardzo dobrym lekarzem. Jestem zadowolona,że się u niego leczę bo ząbki mam ładnie zrobione. Spełniono moje oczekiwania bez żadnego problemu. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 11:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet. Byłam tu kilka razy i wychodziłam bardzo zadowolona. Zabiegi są wykonywane dokładnie i delikatnie. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 12:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 11:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet mi się podoba. Jestem bardzo zadowolona,że tu przychodzą. Pan Marcin leczy bardzo dobrze. Na początku się strasznie bałam bo nie lubię lekarzy ale tu wszystko potoczyło się inaczej. Pozytywna sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 15:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że tu chodzę do pana Marcina. To świetny specjalista, wszystko zrobi tak jak należy. Ma podejście do pacjentów. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 12:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny gabinet. Ja już tu chodzę od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Wszystko jest tak jak należy. Pan Marcin jest bardzo miły. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 09:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wysoka jakość usług dentystycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 12:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mogę nic zarzucić stomatologowi z tego gabinetu bo to naprawdę świetny fachowiec w swojej dziedzinie. Potrafi świetnie dopasować i założyć koronę zębową. Sam się o tym przekonałem i jestem zadowolony z leczenia i z tego, że znów mogę się szeroko uśmiechać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 10:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 10:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze urządzony gabinet. Mogę pisać o tym specjaliście same dobre rzeczy bo świetnie leczy zęby. Bezboleśnie. Nigdy po jego zabiegach nie trzeba było nic poprawiać. To duży plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 12:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szłam tam z nadzieją że ten Pan zrobi coś z moimi zębami, które straciły swoją biel. Zaproponowano mi licówki. Teraz mój uśmiech wygląda biało i promiennie. Nie wstydzę się już go pokazywać przy każdej okazji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 12:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam dr Bilskiego. Gwarancja jakości, profesjonalne podejście do pacjenta oraz do zawodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-14 13:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze ze przyjaciolka poleciła mi to miejsce w odpowiednim czasie, bo miałam problemy z zębami i prawde mówiąc chciałam sie zgłosić do pierwszego lepszego .. ale całe szczescie tak sie nie stało. Teraz nie musze sie o nic martwić, bo juz mam ładnie wszystko zrobione. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-20 15:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym również wystawić pozytywną opinię. leczenie przebiega bez komplikacji i nieprzyjemnych sytuacji. nie żałuję, że wybrałem zabiegi w tym gabinecie, gdyż w stolicy jest spory wybór. mimo to śmiem zasugerować, iż jest to konkurencyjna pozycja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 10:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że nie tylko ja jestem zadowolona i słusznie. To na prawdę świetny lekarz, potrafi tak zrobić zeby pacjent był zadowolony ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 09:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec wśród stomatologów. Korona od tego Pana jest super. Wreszcie mój uśmiech wygląda tak jak powinien czyli pięknie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-12 09:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet jest bardzo dobry, chodze tutaj od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Wkłady sa dobre wiec spoko ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 12:21:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją