Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Stomatologiczny Marcin Bilski

Zawód: Stomatolog 
Adres: Mazowieckie, 02-942 Warszawa Jaszowiecka 8/34
Telefon: Kom. 604-456-834
Adres e-mail: marbill(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.dentysta-bilski.pl
Opis działalności: protetyka stomatologiczna Słowa kluczowe: protetyka stomatologiczna

Ocena: 100% pozytywna 53x

Jakość usług: 100% wysoka 53x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x
Ceny usług: 100% niskie 47x 5x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 2627
Data utworzenia profilu: 21.03.2013 12:20:53
Data ostatniej aktualizacji: 21.03.2013 12:20:53 

Opinie o Gabinet Stomatologiczny Marcin Bilski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan stomatolog robi dokładnie to, co oczekuje pacjent. Solidnie, dokładnie i bez pośpiechu. Z takiej wizyty można być tylko zadowolonym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aleksander dnia: 08.11.2020 17:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kontaktowy i z ludzkim podejściem do pacjenta Pan doktor. Wie dobrze, że mam wysoki próg bólu i muszę mieć znieczulenie nawet przy błachym zabiegu. Nie robi z tego problemu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 06.10.2020 17:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzymam się tego stomatologa od dawna, bo całkiem nie źke boruje i nie musiałam się jeszcze reklamować wadliwej usługi. Cenowo tez to wyglada całkiem przyzwoicie a gościu miły i profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 15.09.2020 13:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stomatolog dokładny i nigdy nie musiałam reklamować żadnej wykonanej usługi. Plomby i koronki stabilne, a ich kolor nie rzuca się w oczy. Po prostu pełna estetyka w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 09.07.2020 15:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na warszawskie warunki to ten gabinet akurat ma bardzo przystępne ceny. Zachowuja przy tym wysoki poziom usług i to co mnie najbardziej interesuje to nie było nigdy potrzeby reklamować wyleczone zęby. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 05.06.2020 18:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno jest pewne, a mianowicie, że Pan doktor ma dobre podejście do pacjenta i na tyle starannie wykonuje zabiegi, że jest minimum bólu a wypełnienia są trwałe i długo się trzymają. Po prostu dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gienek dnia: 14.05.2020 17:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się, że wizyty są konkretne i nie polegają na zbędnym gadaniu, czy mozolnym dłubaniu. Po prostu borowanie, dobre wypełnienie i gotowe. Z mojej strony ukłony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 07.04.2020 14:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego stomatologa poleciła mi teściowa, która od wielu lat jest jego pacjentką, a owocem tego jak na starszy wiek są ładnie zadbane zęby i tu wiedziałam, że trafiam we właściwe ręce, a przebieg wizyt i borowania profesjonalny. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 15.03.2020 17:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skusiłem się na usuwanie kamienia dodatkowym piaskowaniem. Zabieg całkiem przyjemny, a smak piaskowania miły miętowy. Z miejsca zmiana koloru zębów na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 07.02.2020 13:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry stomatolog z indywidualnym podejściem do pacjenta i szeroką gamą usług. W sumie można wszystko tu zrobić co dotyczy uzębienia i tez za przystępną cenę. Po wyleczeniu teraz zaglądam na wizyty kontrolne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 19.01.2020 18:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem u tego Pana Stomatologa leczone zeby z próchnicy, a potem czyszczenie kamienia i piaskowanie. Po kilku wizytach zęby na nowo mam zdrowe, a cały koszt nie był zbyt wygórowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 13.12.2019 21:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan stomatolog z ludzkim podejściem zawsze podczas zabiegu delikatny i pyta czy nie czuję dyskomfortu zwiazanego z borowaniem. Po leczeniu zawsze mam usuwany kamień i piaskowanie. W tych kwestiach nie narzekam. Jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 27.11.2019 14:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tego stomatologa od dosyć dawna, ale główna przyczyną tego jest, że świetnie naprawia ubytki i nigdy nie było powodu do reklamacji. Wcześniej u innych różnie z tym bywało. Ceny tez są nie złe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 25.10.2019 08:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na razie nie mam problemów z uzębieniem, ale żeby nie mieć kamienia to systematycznie zaglądam tu na usuwanie kamienia i piaskowanie. W moim zawodzie zdrowe uzebienie to podstawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorian dnia: 18.09.2019 15:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity stomatolog, prawdziwy specjalista w swoim fachu. Wizyty nie trzeba się bać. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2019 12:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny gabinet, gdzie miałam przyjemność kilkakrotnie być pacjentką przy drobnych interwencjach stomatologicznych. Zawsze pan stomatolog był profesjonalny i dokładny. W sumie było całkiem ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 15.07.2019 15:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny stomatolog, którego interesuje przede wszystkim dobro pacjenta, a nie tylko pieniądze. Dzięki jego pomocy i kilku wizytom mam teraz zadbane zęby i o próchnicy mogę zapomnieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remigiusz dnia: 21.06.2019 17:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny stomatolog ze swietnym podejściem do pacjenta i nie złym cennikiem. Terminy są w miarę krótkie, a czas spędzony na fotelu nie był stracony i wszystko zrobione wprost idealnie. Zemby mam teraz wyleczone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eLIZA dnia: 26.05.2019 17:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet z mnóstwem usług i co najbardziej pacjenta interesuje, to przystępnym cennikiem na każdą kieszeń. Same zabiego są robione jak naj bardziej w porządku, a wypełnienia są trwałe i wytrzymałe. Ni c się nie dzieje podczas posiłków. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 23.04.2019 18:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze będąc u stomatologa prosiłem o znieczulenie, bo borowanie źle działało na mój układ nerwowy. Czy to jest zdrowe to nie wiem, ale tutaj już nie muszę korzystać z takiej pomocy. Po prostu boruje spokojnie i delikatnie, a potem wiadomo – wypełnienie, kilka godzin bez jedzenia i picia i na nowo jest wszystko ok. tu mogę tego stomatologa polecić nadwrażliwym na ból.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 28.03.2019 12:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana doktora Bilskiego z polecenia, bo miałem problem z zębem. Po prostu niektórzy uważali, że jest do usunięcia i nic się nie da z nim zrobić,a tu okazało się, że dobrze dopasowane leczenie kanałowe dało wymierny efekt. Póki co nie jestem skazany na żaden implant.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 26.02.2019 20:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję 5 gwiazdek za dobry poziom usługi i przystępną cenę. Cała wizyta przebiegła gładko, borowanie jest sprawne z dobrym wypełnieniem, a cena spoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 22.01.2019 17:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet z bogatą gamą usług i ostatnio zajmowali się robieniem higienizacji mojej jamy ustnej. Rzecz wykonana bardzo profesjonalnie, kamień usunięty i zęby wyglądają dużo bielsze. Koszt oceniam też jako dosyć niski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 19.12.2018 18:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo w warszawie mamy stomatologów, a;e takich jak Pan Doktor Bilski z dobrym podejściem do pacjenta to już mało. Chodzimy do niego z całą rodziną i zawsze na bieżąco leczy ubytki a przy okazji doradzi jak utrzymywać właściwą higienę jamy ustnej. Przesympatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 20.11.2018 16:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pana doktora Bilskiego z córkami, bo była potrzebna kontrola i leczenie pruchnicy. Musze stwierdzić, że pna doktor śwoetniezajmuje się młodocianymi pacjentami i mimo , że córki mają swoją nadwrażliwość, to nie było potrzeby korzystania z znieczulenia. W imieniu córek i moim pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 27.10.2018 15:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny stomatolog z umiarkowanymi cenami. Nie ma problemów z terminem, a swojeusługi wykonuje solidnie i dosyć delikatnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 25.09.2018 17:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miałam problemy z plombami i wyskakują one podczas jedzenia lub rzucia gumy. W końcu się zdecydowałam na wizytę w tym gabinecie, gdzie miałam borowanie, a potem założone nowe i światłoczułe wypełnienia. cieszę się, że w końcu się trzymają. Bardzo miły lekarz z dobrą praktyką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regina dnia: 16.08.2018 12:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry stomatolog.Szybka diagnoza,profesjonalizm i przystępne ceny.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 25.04.2016 16:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług,solidność i przystępna cena.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 26.03.2016 00:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry dentysta.Delikatny,empatyczny i profesjonalny.Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 29.01.2016 10:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry stomatolog.Jestem zadowolona i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 16.12.2015 20:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie wykonany zabieg usunięcia ósemki w gabinecie u Pana Marcina. Zabieg trwał dosłownie minutę a po zabiegu zero komplikacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 21.10.2015 07:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesze się, że znalazłam taką opiekę. Wszytko gra, zawsze się dogadujemy co do leczenia bo patrze na koszty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.09.2014 13:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin to stomatolog z powołania. Ciepły, niezawodny, pamięta swoich pacjentów. Leczę u niego zęby od długiego czasu. W razie nagłego wypadku zawsze można liczyć na szybką interwencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.07.2014 09:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno skorzystałam z usług Pana Marcina, znajoma mi go poleciła jako dobrego protetyka. Miałam robione korony na implantach. Wszystko w jak najlepszym porządku. Cena również przystępna jak na Warszawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.07.2014 11:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne podejscie do pacjenta, sam zaproponował rozwiązania. Doradził co lepiej wybrać. Aktualnie jestem po zabiegu nazwywa się to mosty na włóknach czy jakoś tak. Czuję sie znacznie lepiej,. Rozpoczęłam współprace na dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2014 12:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin jest bardzo dobrym lekarzem. Jestem zadowolona,że się u niego leczę bo ząbki mam ładnie zrobione. Spełniono moje oczekiwania bez żadnego problemu. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2014 11:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet. Byłam tu kilka razy i wychodziłam bardzo zadowolona. Zabiegi są wykonywane dokładnie i delikatnie. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2014 12:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2014 11:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet mi się podoba. Jestem bardzo zadowolona,że tu przychodzą. Pan Marcin leczy bardzo dobrze. Na początku się strasznie bałam bo nie lubię lekarzy ale tu wszystko potoczyło się inaczej. Pozytywna sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2014 15:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że tu chodzę do pana Marcina. To świetny specjalista, wszystko zrobi tak jak należy. Ma podejście do pacjentów. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2014 12:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny gabinet. Ja już tu chodzę od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Wszystko jest tak jak należy. Pan Marcin jest bardzo miły. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 09:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wysoka jakość usług dentystycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 12:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mogę nic zarzucić stomatologowi z tego gabinetu bo to naprawdę świetny fachowiec w swojej dziedzinie. Potrafi świetnie dopasować i założyć koronę zębową. Sam się o tym przekonałem i jestem zadowolony z leczenia i z tego, że znów mogę się szeroko uśmiechać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2013 10:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 10:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze urządzony gabinet. Mogę pisać o tym specjaliście same dobre rzeczy bo świetnie leczy zęby. Bezboleśnie. Nigdy po jego zabiegach nie trzeba było nic poprawiać. To duży plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2013 12:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szłam tam z nadzieją że ten Pan zrobi coś z moimi zębami, które straciły swoją biel. Zaproponowano mi licówki. Teraz mój uśmiech wygląda biało i promiennie. Nie wstydzę się już go pokazywać przy każdej okazji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2013 12:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam dr Bilskiego. Gwarancja jakości, profesjonalne podejście do pacjenta oraz do zawodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2013 13:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze ze przyjaciolka poleciła mi to miejsce w odpowiednim czasie, bo miałam problemy z zębami i prawde mówiąc chciałam sie zgłosić do pierwszego lepszego .. ale całe szczescie tak sie nie stało. Teraz nie musze sie o nic martwić, bo juz mam ładnie wszystko zrobione. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2013 15:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym również wystawić pozytywną opinię. leczenie przebiega bez komplikacji i nieprzyjemnych sytuacji. nie żałuję, że wybrałem zabiegi w tym gabinecie, gdyż w stolicy jest spory wybór. mimo to śmiem zasugerować, iż jest to konkurencyjna pozycja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.05.2013 10:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że nie tylko ja jestem zadowolona i słusznie. To na prawdę świetny lekarz, potrafi tak zrobić zeby pacjent był zadowolony ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.04.2013 09:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec wśród stomatologów. Korona od tego Pana jest super. Wreszcie mój uśmiech wygląda tak jak powinien czyli pięknie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.04.2013 09:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet jest bardzo dobry, chodze tutaj od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Wkłady sa dobre wiec spoko ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.03.2013 12:21:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją