Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krysart Waldemar Szewczyk

Zawód: metale - obróbka Spawacz 
Adres: Łódzkie, Łódź Traktorowa117
Telefon: 426526800 Kom. 731 048 100
Adres e-mail: sorso(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Spawanie aluminium i jego stopów, metali kolorowych ,stal nierdzewna i kwasoodporna, naprawa części samochodowych. wykonanie według projektów program Cad/Cam itp. Słowa kluczowe: Spawanie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3044
Data utworzenia profilu: 26.07.2011 10:50:55
Data ostatniej aktualizacji: 18.03.2013 18:16:53 

Opinie o Krysart Waldemar Szewczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.11.2012 14:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałem się w wyborze opiniami moich przedmówców i nie żałuje.Miałem do naprawienie formy wtryskowej.Dzięki wielkie bo zaoszczędziłem sporo kasy(nowa forma za dużo kosztuje).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 25.10.2012 21:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet zna się na swojej robocie, nic dodać nic ująć. Co do ceny idzie się dogadać.Złożyłem zamówienie wpłaciłem zaliczkę i załatwienie towaru mnie juz nie obejmowało.Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 22.08.2012 09:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten facet to specjalista w swoim fachu.Szukałem w całej Łodzi fachowca który podejmie się wykonania według projektu kilku wózków do cukierni.Wszędzie jak usłyszałem cenę to mało nie zemdlałem.Nie dość ,że znalazł błąd w projekcie ,poradził jak można zaoszczędzić na materiale.Jestem zadowolony bo dzięki niemu zaoszczędziłem a co do wykonania nie ma się nawet na niczego doczepić.Polecam! ma warsztat na Traktorowej 117/137
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 16.08.2012 08:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde, bardzo polecam. pełen zaufania. precyzyjne wykonanie. je jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 31.07.2012 17:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie znalazłem fachowca jakich mało na naszym rynku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 12.06.2012 11:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy fachowiec.Wykonanie i podejście do klienta na piątkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2012 08:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami.Jadę do niego z drugiego końca miasta bo warto.Tym bardziej ,że pomaga mu urocza kobitka:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2011 09:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem dość długo spawacza który potrafi zrobić coś według projektu.Nadmieniam,że to chodziło o prototyp maszyny.O nic się nie musiałem martwic cały materiał i wykonanie było w cenie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 27.07.2011 11:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Janisz dnia: 26.07.2011 10:51:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją