Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biobakt

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Łódzkie, 90-525 Łódź Wólczańska 155
Telefon: 426370428 Kom. 668149797, 600322797
Adres e-mail: biuro(małpa)biobakt.pl
Strona internetowa: www.biobakt.pl
NIP:
7272769221
Opis działalności: preparaty do roślin, szamb, dla zwierząt Słowa kluczowe: rolnictwo, preparaty

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1113
Data utworzenia profilu: 21.02.2013 10:32:55
Data ostatniej aktualizacji: 21.02.2013 10:32:55 

Opinie o Biobakt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 15.07.2015 06:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór, produkt są bardzo dobre jakościowo a do tego w dobrej cenie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2015 16:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Fachowa obsługa, doradzą. Polecam
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 03.02.2015 16:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep. Duży wybór, niskie ceny, fachowa obsługa. Kupowałem preparat do oprysków i jestem zadowolony.
Opinia dodana przez: Filip dnia: 21.01.2015 15:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne doradztwo, duży wybór i super cena :)
Opinia dodana przez: Alex dnia: 14.12.2014 12:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezkonkurencyjna firma i produkty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mania dnia: 25.11.2014 10:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe doradztwo, wysoka jakosc produktow i super ceny, polacam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 27.10.2014 12:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej firma godna polecenia, kupiłam u nich preparaty do dezynfekcji- wysoka jakość. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 07.06.2013 08:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, dobre i skuteczne środki do dezynfekcji w niskich cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.04.2013 10:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne preparaty. bardzo skuteczne, za nie wygórowaną cenę. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pavlo dnia: 21.02.2013 10:33:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją