Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klima24h - Sprzedaż, montaż, serwis Klimatyzacji Łukasz Palmowski

Zawód: instalacje - usługi kompleksowe Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 54-025 Wrocław Promenada 33/5
Telefon: Kom. 666 666 442
Adres e-mail: info(małpa)klima24h.pl
Strona internetowa: www.klima24h.pl
Opis działalności: Podstawowy montaż klimatyzatora krok po kroku: - wybieramy odpowiednie miejsce dla jednostki wewnętrznej - mocujemy panel klimatyzacji - wykonujemy otwór w ścianie - zawieszamy jednostkę wewnętrzną na panelu - Montaż instalacji: Słowa kluczowe: Klimatyzacja, Wrocław, Usługi, Sprzedaż, montaż, serwis, instalacje, wentylacja, pompy ciepła, 24h, odgrzybianie, klima

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 10x 7x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3700
Data utworzenia profilu: 2013-02-20 12:39:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-20 12:39:35 

Opinie o Klima24h - Sprzedaż, montaż, serwis Klimatyzacji Łukasz Palmowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z oczekiwaniami i przeczytaniu poprzednich opinii jestem bardzo zadowolony z montażu klimatyzacji - Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mon30 dnia: 2019-04-13 07:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidni fachowcy - nawet sprzątają po sobie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MałgoZ dnia: 2018-05-10 20:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!!! Tanio, szybko i dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-22 21:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - wszystko zgodnie z warunkami umowy
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Cze Czerwiec dnia: 2017-05-22 21:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i rzetelna firma - Śmiało mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-10-03 09:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki termin realizacji zlecenia Dobra cena za zamontowany sprzęt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Osiedle Lutynia dnia: 2015-10-29 10:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy , odradzili mi kilka moich głupich pomysłów i teraz jestem bardzo zadowolony z klimatyzacji POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MZM dnia: 2015-03-21 15:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny ręczy serwis Narty i Desek , na miejscu można również kupić praktycznie wszystkie narty Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł G dnia: 2014-10-27 19:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko Ok Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.R. dnia: 2014-07-18 17:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najtańszy serwis klimatyzacji jaki udało się znaleźć we Wrocławiu Plus za : - Termin realizacji - Bardzo fachowe podejście ( Panowie rozebrali wszystkie urządzenia do gruntownego odgrzybienia ) - Cena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił D. dnia: 2014-05-07 16:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Profesjonalne podejście do klienta , dobór urządzeń , wyjaśnienie działania i znalezienie odpowiedniego miejsca na klimatyzatory . Montaż Klimatyzatorów Wrocław - Vivax 5szt. w 2 dni robocze. Szczerze Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Sport-PL dnia: 2014-02-21 07:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - szybki i profesjonalny montaż jednostki Airwell Multisplit 3 w 1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Krzyk dnia: 2013-09-11 13:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z opini poprzedników i mogę potwierdzić że firma Klima 24h jest terminowa (szybkie terminy), pomogła mi w wyborze miejsca na klimatyzatory w pomieszczeniach sypialnych z 5 letnią gwarancją na urządzenia. Opinia jak najbardziej POZYTYWNA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Kusik jtd dnia: 2013-06-25 21:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Chciałbym wystawić pozytywną opinie wynikającą z tego, że po raz pierwszy spotkałem się z serwisantami którzy dokładnie rozkręcili obudowę klimatyzacji i wyczyścili nie tylko chłodnicę ale również cały wirnik który nie był nigdy czyszczony wyleciały same ( koty ) Tak jak obiecałem POLECAM firmę klima24h
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Cena może nie jest najniższa na rynku, ale na pewno to jest faktyczny pełny serwis klimatyzacji
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-05-09 19:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - Szybki termin realizacji , klimatyzacja zamontowana i uruchomiona w 6h. Na duży plus - Panowie posprzątali po sobie :) .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 08:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dnia 11.03.2013 przeprowadzono Serwis Klimatyzacji - 5 sztuk Typ Split 5Kw Airwell - Serwis przebiegł terminowo, Odgrzybiono i wyczyszczono jednostki wewnętrzne i zewnętrzne , sprawdzenie szczelności układów i dobicie czynnika chłodzącego do jednego z urządzeń. Polecam za fachowe i terminowe podejście do serwisu Auto-Komis Paweł Lewiński
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł Lewański dnia: 2013-03-12 15:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM Firme Klima24h - terminowe wykonanie zlecenia + profesionalne podejście do Serwisu urządzeń - dokładne oczyszczenie i odgrzybienie jednostek i w dodatku przystępne ceny. Oby więcej takich fachowców !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kusik dnia: 2013-03-07 08:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Klima24h Serwis urządzeń jednostki zewnetrzne i wewnetrzne 5szt. Odgrzybiono i wyczyszczono na błysk.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Aral dnia: 2013-02-21 17:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowa i rzetelna firma - montaż 2 jednostek Samsung typu Split 5Kw Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Byk dnia: 2013-02-20 12:40:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją