Opinie o Studio Mebli Kuchennych "Primo kuchnia" Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Mebli Kuchennych "Primo kuchnia"

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 01-366 Warszawa Oświatowa 19
Telefon: Kom. 602113173
Adres e-mail: biuro(małpa)primokuchnia.pl
Strona internetowa: www.primokuchnia.pl
Opis działalności: Meble kuchenne na wymiar , szafy wnękowe Słowa kluczowe: meble kuchenne Warszawa , meble kuchenne na wymiar , szafy wnękowe

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4362
Data utworzenia profilu: 2013-02-07 23:18:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-08 20:01:28 

Opinie o Studio Mebli Kuchennych "Primo kuchnia"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne zamontowano u nas pół roku temu, wyglądają i sprawują się bardzo dobrze. Materiał wysokiej jakości, łatwy w czyszczeniu. Szafy zamontowano z opóźnieniem, co było dla nas kłopotliwe, ale efekt końcowy jest godny pochwał. Warto przypilnować panów montujących meble, bo mieli problem z odczytaniem projektu jednej z szaf.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: chomiki dnia: 2015-01-15 22:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakosc wykonania. Obsluga bardzo mila. Moglabym napisac ze pelen profesjonalizm gdyby nie pare szczegolow.Niestety brak kontakty mailowego z Panami. Maile sa usuwane bez przeczytania (dostalam zwrotke ze nadawca usunol wiadomosc mimo, ze potwierdzenie dostarczenia przyszlo)i to zdarzylo mi sie kilka razy. Panowie nie komunikuja sie ze soba i ne przekazuja wiadomosci. Trzeba dzwonic pod inny numer zeby cokolwiek sie dowiedziec. Czekalam bardzo dlugo na kontakt w sprawie poprawek (ok 3-4 miesiace od wykonania), rowniez nie bylo zadnej informacji z Panstwa strony ze bedzie opoznienie. Teraz czekam kolejne miesiace na wymiane peknietej listwy- brak kontaktu!!! Poza tym po podaniu wymiaru lodowki (szer 60cm) zaden z Panow nie wpadl na pomysl zeby odjac od szerokosci mebli ze 2cm.Lodowka ledwo weszla we wneke, cala porysowana ,wzgiecie z boku ;( Pan monter bardzo mily ale sposob jak traktuje swojego syna jest wrecz szokujacy (pewne epitety w kierunku chlopaka nie powinny wogole pasc!). Szczerze, mimo swietnej jakosci mebli nie wiem czy zdecydowalabym sie na ta usluge jeszcze raz...kuchnia ukonczona w lipcu a do tej pory glupia listwa nie wymieniona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo zla!
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-12-11 12:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna, dobre doradztwo i cena konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niestety Panowie nie odpowiadają na telefony. Czekam ponad 3 miesiące na usunięcie usterki.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-19 23:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zamontowali mi kuchnie i szafę.Biała kuchnia w lakierze i szafa również z drzwiami z białego lakieru.Meble wyglądają bardzo ładnie i montaż bez zastrzeżeń.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-04-12 18:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy już po montażu kuchni.Wszystko odbyło się według planu.Montaż trwał dwa dni łącznie z zabudową i podłączeniem sprzętu AGD.Szczególne podziękowania za etap projektowania,kilka razy zmienialiśmy swoją wizję a ich sugestie były bardzo pomocne.Polecam Primo Home.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-11-07 17:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po montażu kuchni i szafy. Firma zrealizowała zamówienie na czas. Fachowa i kreatywna obsługa. Naprawdę z pełną odpowiedzialnością polecam!:)Warto skorzystać z usług PRIMO HOME.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: PESCATORE dnia: 2013-06-06 22:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem tą firmę. Moja nowa kuchnia wygląda pięknie .Długo szukałam firmy , która spełni moje oczekiwania i dobrze że trafiłam na Panów z Primo kuchnia. Projekt , jakość mebli i montaż bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona i chcę im w ten sposób podziękować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-05-10 23:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z firmą uważam za bardzo udaną, zarówno na etapie projektu jak i podczas realizacji. Piękna kuchnia cieszy oko, a szafy działają bez zarzutu. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-03-09 11:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich kuchnie lakierowaną białą.Właśnie mi ją zmontowali i to zgodnie z terminem. Wyszło super ! Jestem bardzo zadowolona.Polecam tą firmę za szczególne podejście do klienta i cierpliwość bo projekt zmieniałam kilka razy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-03-09 10:08:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją