Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Korzeń & Korzeń Robert Sychowicz-Korzeń

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, 05-804 Pruszków Emancypantek 2
Telefon: 501215797 Kom. 516516896
Adres e-mail: biuro(małpa)remonty-pruszkow.pl
Strona internetowa: www.remonty-pruszkow.pl
NIP:
5342090204
Opis działalności: kompleksowe remonty, wykończenia wnętrz, montaż i renowacja sztukaterii, metaloplastyka i kowalstwem artystycznym. Instalacjami hydraulicznyme oraz elektryczne. Serwis "złota rączka". Słowa kluczowe: remont hydraulik elektryk złota rączka glazura terakota cyklinowanie

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3435
Data utworzenia profilu: 2013-01-25 15:55:52
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-25 15:55:52 

Opinie o Korzeń & Korzeń Robert Sychowicz-Korzeń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec. Robotę wykonuje dokładnie a co najważniejsze zna się na tym co robi! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miasik dnia: 2014-04-03 00:15:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomość fachu bez zastrzeżeń. Ogromne problemy z terminowością. Facet ma poczucie czasu jak uliczny wróbel. Nigdy nie może zdążyć na czas
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Trzba cały czas poganiać
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-04 12:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt i znajomość fachu, dokładność, wyczucie estetyczne; dom wygląda schludnie i przyjemnie dla oka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: my voice dnia: 2013-02-08 12:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W uzgodnionym terminie firma wycyklinowała podłogi, zostało to wykonane naprawdę solidnie. M.in. bielili podłogę sosnową, czego inna firma się nie podjęła ( twierdząc, że "nie gwarantują efektu" ). Efekt po pracy Korzeń&Korzeń bardzo zadowalający! Nie mam też żadnych zastrzeżeń co do zachowania ekipy - są kulturalni i spokojni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KasiaMK dnia: 2013-02-06 18:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, konkretne informacje , szybka realizacja , bardzo mobilny i rzetelny wykonawca , ceny miłe dla portfela, wykonanie bez zastrzeżeń .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji , Pan Robert to perfekcjonista
Opinia dodana przez: Karolina P. dnia: 2013-01-28 15:01:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Syzbka
Opinia dodana przez: Iya dnia: 2013-01-28 09:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, terminowa, elastyczna (nie było problemów z przełożeniem terminu gdy zaistniała taka potrzeba). Jestem zadowolony z obsługi (korzystałem z cyklinowania podłóg i "odświeżenia" mieszkania). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-01-26 23:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała remont mieszkania. Z ruiny mam teraz naprawdę eleganckie mieszkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-01-25 15:57:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją