Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Montaż Anten Satelitarnych Pruszków Ludwik Teoludzki

Zawód: anteny Elektryk 
Adres: Mazowieckie, Pruszków
Telefon: Kom. 790 013 276
Adres e-mail: Lucekcl(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.anteny.pruszkow.pl
Opis działalności: Montaż Anten Satelitarnych Pruszków Piastów Ursus Komorów Podkowa Grodzisk Milanówek Warszawa Słowa kluczowe: Montaż Anten Satelitarnych Pruszków

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2563
Data utworzenia profilu: 2010-08-05 09:26:41
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-17 23:45:05 

Opinie o Montaż Anten Satelitarnych Pruszków Ludwik Teoludzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna Firma robota wykonana fachowo .Śmiało można korzystać z usług pana Ludwika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Formuła 1Astra dnia: 2014-04-04 11:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powazna firma konkretny facet robota wykonana szybko fachowo i w łykend co bylo dla mnie cenne. Dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal Susla dnia: 2014-01-05 23:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Ludwika sympatyczny konkretny z profesjonalnym sprzętem widać że zna się na swojej pracy.Co najważniejsze to przystępne ceny szczerze Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Pruszkow dnia: 2013-10-20 11:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja dorzucę swoją opinie ze jestem zadowolony i polecam pana Ludwika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-10-15 12:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zadzwonić a nie się męczyć jest OK i SPOKO KOLEŚ!!!! I MA WSZYSTKO ZE SOBĄ JAK NAPISANE NA STRONIE OD NARZĘDZI PO DRABINĘ UCHWYTY KOŁKI WIERTARKI PRZECINARKI ITP JA BYŁEM W SZOKU (JAK JEŻDŻĄCY SKLEP) :) NORMALNIE DOKTOR-ANTENA :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: FAST dnia: 2013-06-22 14:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był deszcz śnieg czy mała chmurka był brak sygnału :( Był pan Ludwik teraz mam wizje cały czas :) Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :)
Opinia dodana przez: Bzik dnia: 2013-06-05 15:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak obiecałem jak będzie dobrze zrobione to dodam swoją notkę. Więc wielki POZYTYW dla pana Ludwika .Firma solidna godna polecenia na początku marca miałem zainstalowaną antenę do satelitarnego i naziemnego cyfrowego odbioru do dnia dzisiejszego działa w wszystko SUPER JA polecam wszystkim ----KLIENT z MOSZNA na górce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franio dnia: 2013-05-03 23:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia ,szybko i sprawnie !!! ustawienie trwało może 5min!!!! a ja się męczyłem ze dwa dni Polecam wszystkim co się męczą z ustawieniem anteny tak jak ja. A kosz ustawienia był porównywalny do ceny urządzenia do ustawiania anten z internetu ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pruszków Kopernika dnia: 2013-01-29 15:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek godny polecenia sprawa załatwiona szybko i profesjonalnie i co najważniejsze w niedziele bo w tygodniu pracuje .Ja polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient z Ursusa dnia: 2012-11-14 10:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko fachowo POLECAM WSZYSTKIM jak inni zgadzam się z opiniami moich poprzedników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ALLSTAR dnia: 2012-09-10 09:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było trzech speców u mnie i żaden mi nie pomógł aż tu trafiłem na tego. Od razu wyjoł jakiś miernik nie pikadło jak inni podłączył szybka diagnoza o uszkodzonym gniazdku ,a inni mi wymienili talerz bo za mały drugi konwerter i siedział i ustawiał i nic jak nie działało tak nie działało a tu proszę porządny fachowiec od razu diagnoza naprawa wymiana i oglądam bez zacięć i wszystkie programy . Naprawdę polecam Pana Ludwika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niebyło :)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 12:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Firma szybko fachowo i niedrogo Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wymiana konwertera szybko bezproblemowo i za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2010-09-18 20:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dobra Firma i nieźle zaopatrzona, człowiek który przyjechał miał wszystko ze sobą od narzędzi po dziedzinę w której się zajmuje Polecam wszystkim co nie mają czasu szukać dobrej anteny a chcą oglądać w cyfrowej jakości wystarczy telefon do pana Ludwika a wszytko dostarczy i zainstaluje (i co najważniejsze jest to sympatyczny człowiek który nerwów nie popsuje i ceny ma umiarkowane )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Narazie działa wszystko na 100% dobrze POLECAM!!!!!!
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2010-08-05 09:33:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją