Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AGA Biuro pośrednictwa Nieruchomości i Ubezpieczeń

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Rzeczoznawca majątkowy 
Adres: Świętokrzyskie, 27-200 Starachowice Na Szlakowisku 2
Telefon: 412755350 Kom. 509135824
Adres e-mail: biuroaga(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.biuroaga.gratka.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1158
Data utworzenia profilu: 2013-01-16 09:05:33
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-16 09:05:33 

Opinie o AGA Biuro pośrednictwa Nieruchomości i Ubezpieczeń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma dobra ale niestety wyceny niektórych nieruchomości z kosmosu wzięte ceny w Ostrowcu i skarżysku 30% tańsze ogłoszenia latami czekają Potencjalny klient w końcu kupuje coś innego a nieruchomość schodzi taniej niż można było sprzedać i uzyskać jeszcze 3,5 % na lokacie rocznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: look dnia: 2015-01-02 18:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że udało mi się wszystko ogarnąć. Oczywiście bez ich pomocy, by się nie obeszło. Zajęli się wszelkimi dokumentami, pomogli z kredytem, pomijając oczywiście fakt, że znaleźli naprawdę ładne mieszkanie, w przystępnej cenie, na miłym osiedlu. Warto!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 13:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem.Dzięki nim znalazłem nowe mieszkanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Januszek dnia: 2013-03-15 15:01:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Cieszę się z uzyskanego kredytu na nowe mieszkanie!!! :) :) :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 14:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również należę do zadowolonych klientów. uzyskałam pomoc przy znalezieniu odpowiadającego mi mieszkaniu a także uzyskaniu kredytu. firma ma dość długi staż a liczba klientów świadczy o ich wiarygodności. pozdrawiam, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 11:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Mam do nich pełne zaufanie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-08 09:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowoloną klientką biura AGA. Przy sprzedaży mieszkania agenci wyjaśnili mi tyle rzeczy, o których pojęcia nie miałam, że chyba nigdy już nie obejdę się bez pomocy tego biura przy podejmowaniu tak poważnej decyzji. Dlatego polecam fachowców, żeby nie dać się oszukać a przy tym - nie stracić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-16 09:05:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją