Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DDD Dobre Dla Domu

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Dolnośląskie, 53-203 Wrocław Wroclaw Al. Gen. J. Hallera 182/2
Telefon: 71 794 04 31
Adres e-mail: ddd.hallera(małpa)ddd.com.pl
Strona internetowa: wroclaw.ddd.com.pl
Opis działalności: Sprzedaż drzwi, podłóg drewnianych, paneli podlogowych, akcesoriów (listew, klamek, podkładów itp.) . Profesjonalny montaż wykonywany przez ekipy montażowe certyfikowane przez producentów.. Słowa kluczowe: drzwi. podłogi, montaż drzwi, podłogi drewniane, panele podłogowe

Ocena: 83% pozytywna 15x 3x

Jakość usług: 87% wysoka 14x 1x 2x
Terminowość: 78% bez zastrzeżeń 11x 3x
Ceny usług: 87% niskie 7x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3544
Data utworzenia profilu: 19.12.2012 11:45:59
Data ostatniej aktualizacji: 19.12.2012 11:45:59 

Opinie o DDD Dobre Dla Domu

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali nam drzwi. Szybko, sprawnie i niedrogo. Same drzwi z tej firmy są bardzo wytrzymałe, solidne i dość ładna. Jakby ktoś chciał, to wybór jest spory. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z samych drzwi jak i usługi montażu. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Piotrek Biś dnia: 18.09.2019 09:39:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega niesolidna firma! Odradzam w 100 % Brak kontaktu z właścicielem celem wyjaśnienia rozbieżności względem umowy a jej czasem realizacji- DWA MIESIĄCE!!Montażysta nawet nie raczy odebrać telefonu aby ustalić datę montażu.Zamontowane futryny odstają od ścian!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wioleta dnia: 29.04.2019 16:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wysokiej jakości obsługi, a w szczególności kompetencjami i profesjonalizmem Pana Adama Sukienika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Łuczak dnia: 22.11.2016 20:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo, promocyjne ceny, szybkość realizacji zamównienia, sprawny montaż
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2016 13:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione drzwi firmy POL-SKONE miały mała wadę przy rozpakowaniu towaru przed montażem. Ich montażysta zwrócił na to uwagę dokonał oględzin. Skrzydło zostało wysłane na reklamacje reszta została zamontowana bez zastrzeżeń. Reklamowane skrzydła NOWE zostało zamontowane po przyjeździe z fabryki. Pełny profesjonalizm:) polecam innym zainteresowanym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Obsługa na najwyższym poziomie. Ciągły kontak mailowy. Nawet reklamacja staje się przyjemna.
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 24.09.2014 20:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie i konkretne ustalenia przy zamawianiu. Drzwi przyjechały w bardzo dobrym stanie i zostały bardzo dobrze zamontowane. Ekipa była punktualna i szybka, cały czas ze mną w kontaktcie. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 23.09.2014 14:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest u mnie właśnie ekipa montująca drzwi. Firma i fachowcy są bardzo profesjonalni i sympatyczni. Zanim zdecydowałam się na kupno drzwi byłam w 3 innych Wrocławskich hurtowniach. Tam to była istna tragedia. W jednej, chciałam kosztorys, a Pan wręczył mi katalog i zignorował mnie mimo, że w sklepie nie było nikogo innego! Do ddd przekonała mnie cena (ceny niższe niż w katalogu) i to, że w momencie spisywania umowy, cenę montażu za pojedynczą sztukę drzwi zmniejszyli o 40 zł :) Sympatyczna obsługa, tak samo jak Panowie montażyści, którzy pracują bardzo czysto. Zamiatają po sobie, rozłożyli tektury na podłogę żeby jej nie zniszczyć. Osobiście - jestem bardzo zadowolona, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania F. dnia: 23.09.2014 12:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłem u nich wybierać podłogi marki Quick Step oraz drzwi ARCO z Pol-Skone. Zostałam obsłużona miło i profesjonalnie. Konkurencja może się wstydzić! W przyszłym tygodniu składam u nich zamówienia. Polecam innym zainteresowanym. Miłe rozpoczęcie pięknej soboty:)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2014 11:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa w salonie, a grupa montażowa - konkret, szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam salon DDD przy ul. Hallera. Zakupiłem u nich drzwi DRE oraz podłogi marki Quick Step.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: herr klotzbaum dnia: 28.05.2014 21:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór laminatów i fachowe doradztwo ze strony sprzedawcy. Polecam innym zainteresowanym remontem lub wykończeniem mieszkania:)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: Blue5tarmaster dnia: 28.05.2014 19:43:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam zarówno obsługi na etapie sprzedaży jak i ekip montujących. W sklepie nie potrafią nawet dopasować wkładki do drzwi ale oczywiście zapłacić karzą wcześniej nawet nie sprawdzając wcześniej. Zamówiłam w tym sklepie drzwi z usługą montażu. Klamkę w drzwiach zamontowano mi tak że odpadła od drzwi wraz z pękniętą kopertą po niecałym roku. Na naprawę gwarancyjną musiałam czekać cały miesiąc. W międzyczasie zaryzykowałam i zamówiłam u nich wkładkę do drzwi przywieźli niewłaściwą pomimo iż mieli całą specyfikację poprzednio montowanych akcesorii. Strach pomyśleć jak wygląda wykonanie przez nich podłóg lub okien ja przenigdy bym nie zaryzykowała.
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: usługa poreklamacyjna została wykonana po 30 dniach od złożenia reklamacji
Opinia dodana przez: magwie dnia: 24.07.2013 15:39:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: istna tragedia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tragedia!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2013 11:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze doradzili przy wyborze drzwi, jako nieliczni mają dużą ekspozycję, więc wszystko zademonstrowali. Dostarczyli w uzgodnionym terminie,montaż również przebiegł bez zastrzeżeń. Sprawna, konkretna firma- polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna.p dnia: 06.02.2013 09:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oni sa jak najbardziej w porządku, ja nie miałam nic im do zarzucenia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2013 08:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja nie mam zadnych zastrzezen, powiem tylko krótko sa świetni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2013 13:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem panele firmy Quick Step. Przy układaniu moim zabrakło im jednej paczki, tylko w tym sklepie potraktowano mnie poważnie i za 3 dni dostałem brakujące panele. Wszędzie podawali mi termin ok 2 tygodnie. Tylko tu zostałem zrozumiany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Yaro dnia: 19.01.2013 11:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam trochę więcej problemów z tym salonem. Kupiłem panele zapakowane, zwykłe. Okazało się, że w jednej z paczek dwie panele były uszkodzone (były na nich jakieś dwie wielkie rysy), więc postanowiłam je zareklamować. Daję jednak pozytywny komentarz, ponieważ obsługa podeszła do mnie ze zrozumieniem - nie musiałam długo czekać na rozpatrzenie reklamacji (spieszyłam się żeby jak najszybciej skończyć remont) i szybko wymieniono mi wadliwy towar. Bardzo pozytywne podejście do klienta. Ważne że potrafia przyznać się do błędu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ONA dnia: 31.12.2012 11:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem drzwi z montażem. Co do produktu nie mam zastrzeżeń,ale to już kwestia producenta. Natomiast co do salony - przytransportowano nieuszkodzony, bez opóźnień. Najbardziej jednak mogę pochwalić ekipę montażową. Wszystko było dobrze wymierzone, szybko, sprawnie, bez niepowołanych uszkodzeń. Naprawdę dobrze wykonana robot.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Benek dnia: 20.12.2012 10:32:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją