Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Restauracja braci Zielińskich

Zawód: Gastrolog 
Adres: Łódzkie, 91-529 Łódź Rogowska 24
Telefon: 42 659-76-40 Kom. 501-085-141
Adres e-mail: dworek(małpa)restauracjadworek.eu
Strona internetowa: www.restauracjadworek.eu
Opis działalności: Restauracja Słowa kluczowe: restauracja, dworek

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1569
Data utworzenia profilu: 2012-10-18 12:38:45
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-18 12:38:45 

Opinie o Restauracja braci Zielińskich

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj czyli 5 lipca mieliśmy w Dworku nasze przyjęcie weselne było fantastycznie. Goście zachwyceni jedzeniem, zarówno jakością, jak i ilością. Możliwość wyjścia do ogrodu oraz fachowa obsługa były dodatkowym atutem. Każdemu gorąco polecam to miejsce na imprezy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka i Dominik dnia: 2014-07-06 17:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bal firmowy bardzo udany. Długo w firmie zwlekali z decyzją, co do wyboru miejsca. Ostatecznie zdecydowali się na restaurację Zielińskich. Mogę powiedzieć tylko tyle, że to był strzał w dziesiątkę. Zabawa bardzo udana, nie słyszałam, aby ktokolwiek narzekał na jedzenie czy też warunki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 13:38:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się tam podobało i postanowiłem wyprawić tam 18ste urodziny mojej córce, impreza się bardzo udała, córka była zachwycona. Chciałbym polecić to miejsce dla wszystkich co chcą zorganizować tam jakąś imprezę okolicznościową, nie będziecie żałować jeśli wybierzecie tą restaurację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-03-18 08:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Jestem zaskoczona sposobem w jaki potraktowali klientow. Liczylam sie z tym ze znajde choc jeden szczegol ktory by wymagal wiekszej uwagi ale tak sie nie stalo. Polecam!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 14:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z resztą, świetny klimat i dobre położenie. impreza w pełni się udała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 15:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oni są niesamowici, jedzenie mają na prawde przepyszne, idzie tam dobrze zjeść ;) Fajna okolica :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-08 09:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce ma swój klimat , chętnie tam wracam nie tylko na smakowitą kuchnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 12:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze w tak bajkowej restauracji nie byłam, więc musze zostawić gdzieś swoją opinię o tym miejscu. Bajkowe miejsce, bajkowe jedenie! Naprawdę miejsce na najwyższym poziomie polskich restauracji! Polecam w 100%!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-01-16 09:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Bardzo fajne miejsce . Fantastyczne domowe jedzenie oraz potrawy na wyjątkowe okazje .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-01 22:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarąbiste miejsce,jak ja byłam tam z mężem to nie chciałam wracać. Restauracja bardzo zadbana, posiadają piękny ogródek. Jedzenie mi bardzo smakowało. Przyjemna obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ters34 dnia: 2012-10-18 12:39:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją