Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Europejska Szkoła Stylizacji Vena Art Marcjanna Gładkowska

Zawód: kosmetyka - usługi Wizażysta 
Adres: Podlaskie, 15-875 Białystok Krakowska 11
Telefon: 85 746 05 01 Kom. 509 275 880 Fax: 85 7410191
Adres e-mail: biuro(małpa)venaart.com
Strona internetowa: www.venaart.com
Opis działalności: Szkoła Kursy wizażu, makijażu , stylizacji paznokci , kosmetyczne Słowa kluczowe: wizaż, makijaż, charakteryzacja, paznokcie, stylizacja

Ocena: 100% pozytywna 61x

Jakość usług: 100% wysoka 61x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x
Ceny usług: 100% niskie 46x 5x
Ilość opinii w serwisie: 61
Ilość odsłon profilu firmy: 5584
Data utworzenia profilu: 18.07.2012 00:07:13
Data ostatniej aktualizacji: 08.10.2012 22:36:16 

Opinie o Europejska Szkoła Stylizacji Vena Art Marcjanna Gładkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na wysokim poziomie. Kadra wykwalifikowana z pasją. Bardzo ciekawe zajęcia. Atmosfera jest wręcz rodzinna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 05.04.2017 10:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na Kursie I i II stopnia, gdybym nie wyjeżdżała zapisałabym się jeszcze do Szkoły. Pełen profesjonalizm, niesamowita atmosfera , wiedza i doświadczenie. Serdecznie Polecam. Magda Z
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda. Z dnia: 01.04.2015 22:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam najlepiej jak było można. Po makijażu próbnym wiedziałam, że na ślubie wszystko będzie OK i nie zawiodłam się. Byłam najpiękniejszą i najszczęśliwszą panną młodą. z Takim makijażem poczułam się wyjątkowa. Polecam Pani Marcjanna Gładkowska na ul. Krakowska 11 tel. 50 9275 880
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka_smieszka dnia: 11.08.2014 23:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3P: PIĘKNO, PASJA, PROFESJONALIZM! Marcysia emanuje taką pozytywną energią,że tylko z takimi ludźmi chce się obcować. Zaraża miłością do stylizacji/wizażu, ma ogromną wiedzę, jeszcze większą cierpliwość i przeogromne serce. Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania A dnia: 11.07.2014 00:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza i talent.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 10.07.2014 22:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcysia jest świetnym szkoleniowcem, potrafi rewelacyjnie przekazać wiedzę,a przy tym jest niesamowicie utalentowana, makijaże wychodzące spod jej pędzla to małe dzieła sztuki;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 10.07.2014 21:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Fantastyczna podejście tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda M dnia: 10.07.2014 21:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm. Rzetelność. Wiedza. Zamiłowanie. Kompetencja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IwonaIzabela dnia: 10.07.2014 21:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła na 6 , dużo możliwości rozwoju - Polecam, chcę jeszcze !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Wysocka dnia: 08.07.2014 23:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość nauczania i wspaniała atmosfera!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2014 22:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ślubny makijaż okazał się makijażem ślubno-poprawinowym!!!! Wytrzymał w stanie nienaruszonym dwa dni! Jestem zachwycona tym, co potrafi wyczarować Marcysia!!!! <3 wyrazy uznania i szacunku, polecam każdemu!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela Sobecka dnia: 13.05.2014 23:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, profesjonalne podejście ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Tekień dnia: 01.04.2014 20:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia z punktu widzenia osoby korzystającej z usług absolwentów Szkoły Stylizacji Vena Art Marcjanna Gładkowska. Osoby kończące kursy wizażu, stylizacji paznokci, masażu, dietetyki czy też kosmetyki profesjonalnej posiadają wiedzę i umiejętności wystarczające do indywidualnego świadczenia usług na wysokim poziomie. Świetnie wyposażone stanowiska, dobrze przygotowana i wymagająca kadra nauczycieli to klucz do ich sukcesu. Dobrze przekazana wiedza od doświadczonych nauczycieli jest warta swojej ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pracodawca dnia: 01.04.2014 20:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czysta przyjemność. Zawsze bardzo pozytywna atmosfera i przyjaźnie nastawieni ludzie, a przy tym pełen profesjonalizm. Wszystko na tip top jak Pan Bóg nakazał ;) Pani Marcjanna nie tylko znakomicie wywiązuje się ze swojej pracy, ale również zawsze służy przyjacielska radą i pomocą. Polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 01.04.2014 19:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marcysia to miła i ciepła osoba z głową pełną pomysłów. Nie dość, że sama świetnie zdobi dziewczyny makijażem to jeszcze potrafi doskonale swą wiedzę przekazać. Polecam z całego serca współprace z tak wyrozumiałą, cierpliwą a przede wszystkim utalentowaną osobą. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Ł dnia: 01.04.2014 19:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła makijażu w której można poznać ciekawych ludzi z branży fotograficznej czy teatralnej. Pod okiem doświadczonej prowadzącej każda uczennica rozwinie swoją indywidualną technikę wizażu. Należy również docenić dobrze wyposażone stanowiska pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol S dnia: 01.04.2014 19:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa i wspaniałe podejście do klienta;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 01.04.2014 19:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm firmy widoczny w każdym calu i w każdej postawionej kresce. Polecam Polecam i jeszcze raz Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artysta dnia: 01.04.2014 19:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marcysia tworzy cuda !! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, piękny makijaż. Na pewno skorzystam jeszcze z usług :) Polecam z czystym sumieniem !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 13.01.2014 21:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo serdecznie !!! Kompetencja, jakość usług, profesjonalizm na najwyższym poziomie, a do tego bardzo korzystne ceny !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martazare dnia: 13.01.2014 20:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % genialnie. Nie da się ująć tego w słowa. To co robi Marcysia jest nieziemskie, makijaże są tak śliczne, że chce się je nosić cały czas. Obsługa profesjonalna, a Marcysia jest cudowną osobą. Polecam w milionie procentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 13.01.2014 20:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w każdym calu. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Kasabuła dnia: 13.01.2014 19:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam modelką a jestem już uczennicą w tej szkole. W trakcie makijaży zrozumiałam, że nigdzie lepiej się nie nauczę. Polecam ! Już nie mogę doczekać się zajęć !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga. W dnia: 29.07.2013 00:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała, ciepła, serdeczna, miła osoba. Uśmiech nie znika z jej twarzy. Posiada dużą wiedzę i potrafi dużo i umiejętnie ją przekazać. Kursy przebiegają w miłej bezstresowej atmosferze. Polecam gorąco Marcysie :*
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina C. dnia: 15.07.2013 23:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza !!! Zawsze uśmiechnięta , pełna życia. Oddaje cala siebie , zafascynowana tym co robi, wiedza jest przekazywana w sposób zrozumiały i ciekawy. Do każdego ma indywidualne podejście. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lubov Lisitsa dnia: 23.05.2013 20:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialna wizażystka, z wielkim wyczuciem i profesjonalnym podejściem. Wkłada w swoją pracę wiele serca i tworzy wręcz sztukę. Cenię ją za indywidualne podejście i niebanalny charakter. Bardzo miło współpracuje się z osobą która ma potężne umiejętności a do tego jest życzliwa dla klientów. Dodam jeszcze tylko że na jej fotelu można się poczuć jak księżniczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika S dnia: 22.05.2013 12:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wspaniała kadra, niesamowita atmosfera oraz świetnie wykonane usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2013 20:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca z Marcjanną to sama przyjemność. Przygotowywała mnie zarówno do sesji zdjęciowej jak i do finału Konkursu Miss Studentek 2013 i jako "bywalczyni" konkursów piękności, mogę stwierdzić, że były to najlepsze i najbardziej profesjonalnie wykonane makijaże, z jakimi miałam okazję się spotkać startując w różnego rodzaju wyborach. A do tego wszystko odbywa się w miłej atmosferze i z uwzględnieniem osobistych preferencji osoby, dla której makijaż jest robiony. Tak więc mogę Marcysię wszystkim wymagającym polecić ze spokojem sumienia! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Dębowska dnia: 19.05.2013 10:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie trzeba tu dużo uzasadniać, już od pierwszych minut samego spotkania zauważa się pełen profesjonalizm, niezwykłą życzliwość i zawsze uśmiech na twarzy, już samo podejście świadczy o tym, że Marcjanna wykonuje ten zawód z pasji i z pełnym zaangażowaniem. A efekty są niesamowite! Za każdym razem zaskakujące, idealnie wykończone stylizacje. Osobiście mam zawsze duże obawy jak udaję się do wizażystki, ale odkąd trafiłam do Marcjanny wiem, że to po prostu profesjonalistka i z ogromną przyjemnością powierzam się w jej ręce. Polecam wszystkim. Gwarancja 100% zadowolenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Barwicka dnia: 18.05.2013 17:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż zawsze piękny, precyzyjny i trwały!! Za każdym razem jestem w ogromnym szoku gdy patrzę na efekty w lustrze! :) W ciągu godzinki Marcysia potrafi zmienić mnie w cudo! Zawsze pogodna, rozgadana i uśmiechnięta Kobietka, polecam na 100%! :))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola Łapińska dnia: 18.05.2013 16:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na szkoleniu z wizażu I stopnia i jestem zachwycona. W przeciągu 3 dni nauczyłam się więcej niż w szkole kosmetycznej na zajęciach z makijażu. Fachowa kadra. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mart3k dnia: 18.05.2013 15:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna, znakomita, przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta, swoją pracę wykonuje z zamiłowaniem i ogromną pasją - uwielbiam jej pozytywną energię - milion razy polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paula dnia: 18.05.2013 13:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialna, przesympatyczna i profesjonalna obsługa, sprawia, że makijaż staje się jeszcze przyjemniejszy, możliwość konwersacji świetnie rozluźnia i utrzymuje kontakt z klientem, a sam efekt? WOW!!! PRZEŚLICZNY, nikt tak nigdy nie wyeksponował poiękna mojej twarzy, bez znajomosci jej rysów, makiajż bardzo trwały, genialnie dobrany koloryt i rodzaj kosmetyków, nie uczula, nosiłam go dla testu dwa dni i kondycja mojej skóry to zniosła!!! POlecam gorąco z całego serducha.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika E./ Flika6 dnia: 18.05.2013 13:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w pełni tego słowa znaczeniu, współpraca z Marcjanną to czysta przyjemność, z czystym sumieniem polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Rózio / Rózik dnia: 18.05.2013 12:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Zawsze daje z siebie wszystko.Polecam na 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alex dnia: 18.05.2013 12:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze profesjonalna obsługa do tego przy bardzo miłej atmosferze,za każdym razem wychodzę bardzo zadowolona z efektów pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Śpiewak dnia: 18.05.2013 12:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na szkoleniu z Paznokci i wizażu, teraz czeka mnie II stopień, już nie mogę się doczekać przyjazdu do tego miejsca. Polecam. Jestem po Szkole Kosmetycznej a nauczyłam się tutaj więcej niż w Szkole, naprawdę warto. Pozdrawiam Całą kadrę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Wasilewska dnia: 08.10.2012 22:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie jestem pracownikiem i byłam na szkoleniu w poniedziałek z kwasów i było super! Wybieram się teraz na szkolenie z zabiegów na ciało. Pozdrawiam i proszę się nie przejmować głupimi komentarzami. Pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 03.10.2012 23:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wysokim poziomie jakość usług, rozwojowe i profesjonalne przedsiębiorstwo. Polecam! W 100 % zadowolenie. wysoka jakość usług, Tanio, Profesjonalnie i Przesympatycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient Marcin dnia: 30.08.2012 20:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, profesjonalna kadra, przyjazna atmosfera i nauka na wysokim poziomie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.08.2012 23:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Szkolenia na wysokim poziomie. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 12.08.2012 14:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełny profesjonalizm ,polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 27.07.2012 20:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szkolenia z wizażu i stylizacji. Na wysokim poziomie z możliwością stworzenia własnego portfolio. wysoki poziom usług, doświadczenie, profesjonalne podejście i kosmetyki, profesjonalne sesje fotograficzne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 19.07.2012 18:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 21:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To chyba najlepsza szkoła wizażu w województwie podlaskim, pełen profesjonalizm, fachowa kadra, indywiduale podejście do każdego kursanta, polecam zdecydowanie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 18.07.2012 20:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, szeroka wiedza i umiejętność jej przekazywania oraz wspaniała atmosfera. Gorąco polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 18.07.2012 19:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła makijażu i stylizacji, profesjonalne podejście do Ucznia/modela i klienta. Miła i ciepła atmosfera, Panie chętnie śpieszą z pomocą i rada oraz szeroki wachlarz ciekawych zajęć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mała - modelka i słuchaczka dnia: 18.07.2012 15:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza i umiejętność przekazywania jej w najwyższym stopniu, świetny kontakt z klientem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Sobieska dnia: 18.07.2012 14:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście, wiedza ogromna i co najważniejsze wszystko odbywa się w baaaardzo przyjemnej atmosferze, ludzie są przyjemni i kompetentni. Jak najbardziej Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina P dnia: 18.07.2012 11:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen Profesjonalizm....:) Miła Rodzinna Atmosfera Co Nie Zdarza Się Wszędzie :)Z Całego Serca Polecam...:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Zduniak dnia: 18.07.2012 11:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna atmosfera, profesjonalnie i jednocześnie z humorem. Wiedza zespołu zrobiła wrażenie. 100% zadowolenia !!!! POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wierna wielbicielka dnia: 18.07.2012 11:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,polecam jeszcze raz polecam!!!Profesjonalizm i odpowiedni ludzie ktorzy kochaja to co robia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 10:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Europejska Szkoła Stylizacji Vena Art Marcjanny Gładkowskiej z Białystoku jest bardzo przyjazna uczniom. Wysoki poziom nauczania to podstawa. Kadra jest wykwalifikowana i otwarta na indywidualne potrzeby swoich uczniów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona uczennica dnia: 18.07.2012 10:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgrana ekipa, która dba o dobro klienta. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 09:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, miło i przyjemnie się współpracowało, świetna ekipa do pracy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 18.07.2012 09:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm , wyskoki poziom szkoleń , zawsze z miłą chęcią do nich wracam . Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Przeździecka dnia: 18.07.2012 08:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, profesjonalizm i przyjazna atmosfera podczas szkoleń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Nowakowska dnia: 18.07.2012 07:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pełen Profesjonalizm!:-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 00:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - zawodowe podejście, dokonała obsługa, miło i na temat. Pełen profesjonalizm. Oby więcej takich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leff dnia: 18.07.2012 00:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedni ludzie na odpowiednich miejscach :) usługi świadczone maksymalnie fachowo, a oprócz tego z ogromną pasją. Wspaniała, odprężająca atmosfera, zawsze przydatne i wartościowe porady, otwartość i 100% odpowiadanie na Wasze potrzeby. SZCZERZE POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrielle dnia: 18.07.2012 00:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szkolenia z wizażu i stylizacji. Na wysokim poziomie z możliwością stworzenia własnego portfolio. wysoki poziom usług, doświadczenie, profesjonalne podejście i kosmetyki, profesjonalne sesje fotograficzne
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 00:09:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją