Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AUTO-GAZ Serwis Dariusz Stadnicki

Zawód: Mechanik 
Adres: Lubelskie, 20-147 Lublin Aleja Spółdzielczości 36
Telefon: Kom. 601305016
Adres e-mail: info(małpa)ags.pl
Strona internetowa: www.ags.pl
Opis działalności: Montaż instalacji LPG -brc, naprawa wszytskich instalacji, regeneracja wtryskiwaczy, regulacja, diagnostyka. Słowa kluczowe: LPG samochody, naprawa samochodów, mechanik

Ocena: 93% pozytywna 28x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 28x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 96% niskie 26x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 3496
Data utworzenia profilu: 2012-08-29 13:40:25
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-29 13:40:25 

Opinie o AUTO-GAZ Serwis Dariusz Stadnicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz przed sezonem letnim tradycyjnie zajrzałam do nich żeby zajęli się kompleksowym serwisem klimy polegającym na odgrzybianiu i na nowo napełnieniu. Tą usługę zrealizowali bardzo sprawnie i praktycznie na poczekaniu. To się nazywa serwis z klasą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2018-04-18 11:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się zajmują kompleksową obsługą klimatyzacji. Nie tylko napełniają, ale także odgrzybiaja nowoczesną metodą ozonowania. Czas oczekiwania krótki a cena konkretna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił dnia: 2018-03-22 15:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już w kilku serwisach, gdzie zajmują się oczyszczaniem i uzupełnianiem klimatyzacji i na tym tle najlepiej wypada jednak serwis pana Darka. Wygląda naprawdę dobrze, mają jasny i przejrzysty cennik a po tym wszystkim klima chodzi bezproblemowo i dla tego ten serwis polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2018-02-28 01:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to rewelacyjny serwis. Kiedyś zakładali w moim samochodzie instalację gazową, która się sprawuje bardzo dobrze, a teraz zaglądam w sprawach konserwacji i okresowych przeglądów. W sprawach instalacji to się znają znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariam dnia: 2018-01-20 17:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pana Darka można bez najmniejszych obaw zostawić samochód bo jest solidny i słowny. Nigdy nie miałem powodów do narzekań a naprawy są krótkie i niedrogie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-12-28 19:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze sprawdzam swoje autko w tym zakładzie pod kątem kontroli butli gazowej w moim aucie. Profesjonalnie to robią i ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2017-11-28 12:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popsuł mi się przewód paliwowy, a że ja auto zawsze naprawiammtutaj, to i tu szybko sobie z tą usterka poradzili!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-10-07 11:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo fajny zakład. Od wielu lat naprawiam tu auto i wszystko jest git!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2017-09-04 10:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiadomo, że gaz jest tańszy od benzyny czy oleju. Swoje auto "zagazowałem" ?? właśnie w tym serwisie i zrobili to bardzo dobrze! Teraz tylko pokazuję się ram na kontrolę czy wszystko ok i jest ok!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2017-08-09 15:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed wakacjami postanowiłem sprawdzic instalacje gazową. okazało sie , ze jest mała usterka, którą szybko naprawili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-07-05 22:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto mieć sprawdzonego fachowca, który zna autko na wylot i w tym przypadku u mnie jest ten serwis. Chłopcy wiedzą co mają sprawdzić i wszystko zawsze jest dopieszczone na medal. Lepszych fachowców trudno by mi było znaleźć. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester dnia: 2017-06-07 20:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakładali mi gaz. Robota jest bez zarzutu. Było wszystko wykonane sprawnie. teraz nie place tak dużo za eksploatację samochodu. gaz jest sporo tańszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewela dnia: 2017-05-06 15:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paliwo ciągle idzie w górę. Postanowiłam zalożyć sobie instalacje gazową. Zrobiłam to i narazie jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-04-08 00:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład ten zatrudnia wysokiej jakości specjalistów. Zawsze tutaj sprawdzam instalację gazową w moim oplu, bo mam do nich zaufanie!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian dnia: 2017-03-07 13:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jakiś czas zaglądam do tego zakładu w celu sprawdzenia instalacji gazowej w moim samochodzie i ewentualnie usunięcia usterek. Ogólnie podoba mi się obsługa jak i przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariaN dnia: 2017-02-21 11:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat polecił mi szwagier, który serwisuje swojego golfa i nie ma żadnych problemów z gazem. Poszłam w jego ślady i oddałam swoją toyotkę pod dobrą opiekę fachowców. Ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MatyldaL dnia: 2017-01-12 15:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od kilku miesięcy autko na gaz i serwisuję go w tej firmie. Jest świetna i kompleksowa obsługa, krótkie terminy co mnie bardzo cieszą, a najbardziej mnie cieszy rozsądna cena za wysoką jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcoS dnia: 2016-12-21 15:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana filtra w silniku przebiegła szybko i bez problemu, fachowiec wykonał swoją pracę należycie i uczciwie, będę polecać :) terminowość i ceny ok :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-07-30 17:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług w tym warsztacie, odwiedziłem wiele firm i dopiero tu poradzili sobie z gaśnieńciem mojego auta oraz z błędami silnika (kontrolka na zegarach). Jestem bardzo zadowolony i polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mazda dnia: 2014-05-22 17:44:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem był jeden – regularne gaśnięcie zarówno w czasie jazdy samochodem jak i podczas zapalania (rzadziej). Po dotarciu do warsztatu i krótkiej diagnostyce polecono mi wymianę parownika na co przystałem. Auto po tej operacji działało na gazie bez jakiegokolwiek problemu przez około 10 miesięcy, po których sytuacja z gaśnięciem podczas jazdy powróciła. W związku z tym po uprzednim przeglądzie technicznym u mojego mechanika (wymiana świec, oleju, filtrów, przewodów elektrycznych do świec) auto trafiło do Was. Po regulacji odjechałem w przekonaniu, że problem ustąpił. Niestety następnego dnia znów podczas jazdy auto zaczęło gasnąć na zasilaniu gazowym i w żaden sposób nie dało się dalej kontynuować jazdy z wyjątkiem zasilania benzynowego - wielokrotne próby przełączenia na gaz powodowały gaśnięcie silnika. Co więcej próba przełączenia auta na gaz nawet po postoju dawała efekt identyczny. Umówiłem się więc na kolejną wizytę w czasie której znów dokonano „regulacji”. Odjechałem w przekonaniu, że różnie z gazem może być. Tym razem sytuacja powtórzyła się po około dwóch tygodniach. Znów umówiłem się i udałem do serwisu. Tym razem również dokonano regulacji i snuto dywagacje, że może za wcześnie przełączam na gaz i że silnik musi się nagrzać. Problem jednak w tym, że silnik gasł w trakcie jazdy a następnie nie było już możliwości kontynuowania jej na gazie. Moje argumenty przedstawione mechanikowi trafiły w próżnię i po następnej regulacji kazał dalej jeździć. Jak mało zdziwiony byłem gdy dosłownie po kilku dniach sytuacja się powtórzyła. Umówiłem się znów w celu diagnostyki. Tym razem Panowie z serwisu dłużej obserwowali auto i również dokonali „regulacji”. Niestety problem powrócił dlatego skierowałem swoje kroki do Waszej konkurencji. Tam nie mamiono mnie ciągłymi regulacjami i wciskaniem kitu, że problem leży w moim użytkowaniu bądź aucie. Po regulacji Pan stwierdził, że jeśli problem się powtórzy jest to ewidentnie wina parownika, który trzeba wymienić. Na moje szczęście /nieszczęście w momencie wyjeżdżania od konkurencji auto zgasło i sytuacja się powtórzyła. Wymiana parownika załatwiła sprawę i autko już dobrych ponad 2 lat nie ma żadnych problemów z jazdą na gazie jak i przełączeniem się na gaz nawet po postoju w zimie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pp dnia: 2014-02-21 08:23:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze nie polecam. Przyjechałem do nich na diagnozę (była trafna, nie wzięli za nią pieniędzy), okazało się że należy wymienić parownik. Zapytałem właściciela jaki będzie koszt, odpowiedział 80 zł. Po kilku dniach po wymianie parownika przy rozliczeniu okazało się że koszt to 130 zł - wymiana parownika, 80 zł - diagnostyka i 30 zł wymiana filtra (który zawsze sam sobie wymieniam i wcale ich o to nie prosiłem). Na domiar wszystko nie odpowietrzyli auta należycie, i po 2 tyg. układ chłodzenia się "rozkraczył" i musiałem zapłacić za to kolejne 150 zł za naprawę. Usterka zdarzyła się 50 km od Lublina w nocy co sprawiło że jeszcze musiałem go scholować, oczywiście to też kolejny koszt.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Właściciel nie pamiętał co było u mnie robione ale był przekonany że to nie ich wina !
Opinia dodana przez: Dziękuję, ale nie dnia: 2013-03-29 14:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich dobrze, pamietam ze byłam w sprawie instalacji bo coś było nie tak ale teraz juz jest wszystko opanowane i całe szczescie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 11:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo z nich dumna, teraz wszystko chodzi jak pszczółka, Dziekuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 12:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szło wszystko po mojej mysli, jestem dumna z ich pracy i podejście do tego wszystkiego ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-31 08:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen bo tutaj spełniono moje wszelkie oczekiwania, to co chciałam to zostało zrobione i to w krótkim czasie. Dbają o klientów i o pojazd. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 13:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło mi ze mam okazję tutaj wystawić pozytywną opinię, instalacja gazowa zostala w pełni opanowana i teraz juz jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 08:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat szybko naprawił mi usterka. Nie znam się kompletnie na samochodach, ale uporali się z problemem w ciągu jednego dnia i wszystko mi wyjaśnili -za co opłaty itp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w porządku
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-29 13:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalne zakładanie istalacji LPG Polecam !!!Wszystko od ponad roku działa jak ta lala
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-27 17:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Pomógl mi naprawić stary samochód dziadka. Jeździ prawie jak nowy ;p Jeszcze tylko by sie przydało z zewnątrz go odnowic,ale to uz "kosmetyka":D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2012-09-25 10:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, sprawny mechanik. Szybko i bez usterek zainstalował mi gaz w samochodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BRACKI dnia: 2012-08-29 13:41:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją