Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Księgarnia MONOGRAM - Jolanta Mączka

Zawód: Wydawca książek i czasopism 
Adres: Lubelskie, 24-100 Puławy ul. Wojska Polskiego 23
Telefon: 81-886-68-66
Adres e-mail: mariuszmaczka(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
NIP:
716-107-76-26
Opis działalności: Sprzedaż książek i podręczników. Słowa kluczowe: Księgarnia, sprzedaż książek

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 14x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1165
Data utworzenia profilu: 2012-08-07 13:34:44
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-07 13:34:44 

Opinie o Księgarnia MONOGRAM - Jolanta Mączka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz już przyszło lato i czas wakacji no ale też trzeba kupić podręczniki i przybory dla dzieciaków. Lepiej to zrobić od razu i ja tak mam zamiar zrobić. Orientowałem się że w tej księgarni znajdę wszystkie ksiązki nic teraz tylko trzeba wziąć dzieciaki i zrobić tam zakupy. Z resztą lubimy tam kupować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 12:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa wybór bardzo duży. Zawsze tam kupuję książki dla swoich dzieci. Można na niej polegać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 11:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej księgarni kupiłem dużo pomocniczych książek które pomogły mi się przygotować do obecnej matury. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-10 12:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgarnia bardzo mi sie podoba, podręczniki szkolne dla mojego syna zawsze dostane bez zadnego problemu ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 13:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 09:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze mają, czego szukam. A co jest najważniejsze, mają bardzo konkurencyjne ceny. A przy moich kilku dzieciach-molach książkowych to naprawdę dla mnie ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-01-22 14:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza księgarnia jaką znam, idzie tutaj wszystko dostać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 14:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat zakupuję u nich wszystkie podręczniki , dodatkowe repetytoria i itp. dla 3 moich dzieci . Artykuły szkolne zresztą też. bo duży wybór w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-27 10:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super księgarnia,nic dodać nic ująć. Niesamowita obsługa, jeszcze doradzi. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-03 13:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie tutaj z wami w pełni bo ja mam takie same zdanie i na prawde super księgarnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 13:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja w tej księgarnii ciągle coś kupuje, bo ogolnie lubię czytać ksiązki albo kupować takie na co mi sie przydają. Wszystko czego szukam zawsze tam znajde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-27 09:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą księgarnie . Mają wielki kolosalny wybór podręczników i książek . Każdy znajdzie tam tego czego szuka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-28 17:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukalam skiazek do francuskiego i na allegro i w ksiegarniach, ale nic z tego. dopiero moja kumpela mi powiedziala o tej skeigarni i tam ja zamowilam. Pryszla co prawda po kilku dniach, ale to strasznie trudnodostepna ksiazka, wiec ok. cena nie byla wygorowana jak na ksiazke jezykowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mis.As dnia: 2012-09-11 09:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna i przyjazna księgarnia. Kupowałem książki dla syna do szkoły. Bardzo miła sprzedawczyni i dobra oferta cenowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lambert dnia: 2012-08-20 09:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce. Książki w dobrej cenie, często można trafić na jakieś przeceny.Przemiła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BERKI dnia: 2012-08-17 10:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często dokonuję zakupów i moich ulubionych książek w tej księgarni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-08-07 13:35:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją