Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ALFAMAR & MIXBET DAMIAN WOJNAROWSKI, MARCIN PAWLAK

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 97-300 Łódź, Piotrków Wojska Polskiego 145
Telefon: Kom. 692-503-340, 509-662-054
Adres e-mail: biuro(małpa)mixbetposadzki.pl
Strona internetowa: www.mixbetposadzki.pl
NIP:
771-232-19-39
Opis działalności: ALFAMAR - to firma zajmująca się wykonywaniem tynków maszynowych (gipsowych oraz cementowych) oraz posadzek maszynowych. Słowa kluczowe: tznki, gipsowe,masyznowe, cementowe, posadzki

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 3x
Ceny usług: 100% niskie 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3878
Data utworzenia profilu: 2012-08-01 10:36:00
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-01 10:36:00 

Opinie o ALFAMAR & MIXBET DAMIAN WOJNAROWSKI, MARCIN PAWLAK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tynki gipsowe twarde wykonane bez zastrzeżeń posadzki cementowy wykonane bez zastrzeżeń.polecam. prace wykonane w piotrkowie trybunalskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: marek olczyk dnia: 2016-03-18 12:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posadzki 1200metrow wykonane solidnie polecam!!! blok w czestochowie dla firmy buszrem s.a.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: buszrem dnia: 2015-12-16 12:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tynki i wylewki zrobione dobrze, Tynków zeta było 650m wylewki 200m.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Antoni Rytych dnia: 2015-02-10 13:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko,tynki ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rr dnia: 2014-12-06 14:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TYNKI GIPSOWE ZETA WYKONANANE SUPER POLECAM WYLEWKI ZROBIONE TEZ WZOROWO,KIEROWNIK BUDOWY ODEBRAŁ PRACE BEZ ZASTRZEŻEŃ,PRACE WYKONANANE Z OPÓŻNIENIEM ALE NAPRAWDĘ WARTO POCZEKAĆ NA FIRMĘ!! POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: teresa kowalewska dnia: 2014-10-15 21:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TYNKI WYSZŁY SUPER POSADZKI OK, FIRMA MA DŁUGIE TERMINY ALE WARTO.POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NARAZIE BRAK
Opinia dodana przez: M.KOWALCZYK dnia: 2013-11-25 20:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tynki cementowe ok posadzki tez ok.polecamy firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: piotr gaik dnia: 2013-06-11 21:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tynki i posadzki zrobione.wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: b.k. dnia: 2012-12-31 00:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota fornalik dnia: 2012-11-20 20:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wlasnie dzisiaj mam koniec prac z tynkow i posadzek jestem zadowolony.firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artur wozniak dnia: 2012-11-15 21:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna firma, prace tynkarskie i posadzkarskie wykonane zgodnie z zalozeniami, brygady solidne. polecam jak najbardziej:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji:)))
Opinia dodana przez: jan mazur dnia: 2012-11-15 13:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, polecam jak najbardziej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM dnia: 2012-10-20 09:36:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją