Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Rzeszutko

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, Katowice Francuska 35/37/202
Telefon: 32/7876898
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.adwokat-katowice.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat katowice

Ocena: 88% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 16x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 86% niskie 13x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 6982
Data utworzenia profilu: 2011-01-19 19:09:01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-06-28 16:56:16 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Rzeszutko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna Pani Adwokat,Moja sprawę poprowadziła wzorowo szybko i sprawnie.Chodziło o podwyższenie alimentów od 1 męża mojej żony na dwójkę dzieci.A wynik był lepszy od oczekiwanego.Polecam z całego serca.Remigiusz Michalak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Remigiusz Michalak dnia: 2017-12-18 17:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam usługi Kancelarii Adwokackiej Pani Rzeszutko. Pani Anna wygrała moją sprawę, którą szczerze mówiąc uważałem za przegraną. Tym mi zaimponowała i pokazała pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-30 21:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam .Pani Adwokat jest profesjonalistka w swoim zawodzie ,rzetelną ,dobrze i na czas zorganizowaną ,moja sprawa rozwodowa zakończyła się pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2017-04-24 16:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas na piątkę z plusem :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-27 11:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie przygotowany pozew za dobra cenę, współpraca na mailach więc nie traciłam czasu na zbędne spotkania. konkretny adwokat. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-01 16:40:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam , całkowity brak fachowości, inkasuje kasę a potem to już nic jej nie obchodzi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-20 00:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra lokalizacja biura, można zaparkować auto bez problemu nie trzeba szukać miejsca jak w centrum, uzyskałem wiadomości jakie chciałem,cena za poradę odpowiednia do usługi, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-04 11:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję za wygrany proces rozwodowy! pani Adwokat przywróciła mi wiarę w sprawiedliwość w sądach.dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2016-04-01 14:51:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest nie przyjemna a od prawa to z dala pokazuje swoje mądrości jak przyjdziesz za wcześnie nawet 3 min . to stoisz na powietrzu nie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-21 16:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelność to słowo, które dobrze opisuje Panią Annę. dziękuję za pomoc bardzo bardzo i w przyszłości będę korzystać z Pani usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol S. dnia: 2015-08-14 14:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat dobrze zorganizowany, rzeczowy i słowny, zna się na rzeczy. terminowo działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-01-20 13:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Mecenas to bardzo dobry fachowiec. jest nie tylko świetnym prawnikiem ale też wykazuje sporo zrozumienia, która w sprawach takich jak rozwód i walka o dzieci jest niezwykle potrzebna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-01-19 10:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Rzeszutko jest jednym z najlepszych adwokatów z jakimi miałem kontakt. rozwiązała moje problemy z prawem, ma bardzo dobre podejście do klienta. polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 13:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomimo, że inni nie dawali mi szans pani adwokat Rzeszutko wywalczyła dla mnie i mojego dziecka wysokie alimenty, polecam współpracę, ma dobre podejście do klienta, jest fachowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2014-01-20 12:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Panią adwokat Rzeszutko. prowadziła dla mnie proces rozwodowy a następnie podział majątku i oba udało się dzięki podejściu pani mecenas zakończyć korzystną dla mnie ugodą. działa bardzo sprawnie, jest energiczna i słowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-09 14:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat podeszła do problemu mojego rozwodu fachowo.doradziła mi dobre rozwiązania, które spowodowały, że proces przebiegł szybko i z dobrym efektem. bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-09-23 20:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rekomenduję Panią mecenas,jest super profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-28 16:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalnie, osiagnęłam efekt jaki zamierzałam.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2011-01-19 19:11:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją