Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 42-600 Tarnowskie Góry Korola 35
Telefon: Kom. 663 320 690
Adres e-mail: biuro(małpa)phubestbud.pl
Strona internetowa: www.phubestbud.pl
NIP:
645-241-90-77
Opis działalności: Usługi ogólnobudowlane Słowa kluczowe: Budowa domów pod klucz

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 14467
Data utworzenia profilu: 2011-01-18 22:15:07
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-25 10:47:13 

Opinie o P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ,zlecilismy firmie Best-Bud przebudowe domu wraz z dobudowa oraz podniesieniem pietra.Pan Dawid wykonal prace rzetelnie wg planu.Pan Dawid jest uczciwym wykonwca.Jestesmy zadowoleni z wykonanego zlecenia oraz jakosci materialow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-09 16:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana czysto, solidnie. Jedynym problemem jest termin. Długo oczekiwaliśmy, aż rozpoczną, później poszło z górki :). Polecamy jako uczciwą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-09-01 13:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę....wszystko wykonane rzetelnie i zgodnie z planem....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2015-02-06 09:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U firmy Best-Bud kupiłem bardzo tanio materiały budowlane z dowozem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mario dnia: 2014-04-18 21:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec realizowała budowę domu jednorodzinnego w Przezchlebiu. Zakres prac – stan surowy otwarty. Roboty zostały przeprowadzone zgodnie z dostarczoną dokumentacją i sztuką budowlaną, z użyciem uzgodnionych materiałów. Wykonawca posiada wymagany sprzęt do wykonywania prac oraz odpowiednią załogę. Z właścicielem firmy Panem Dawidem Morawiec kontakt jest bezproblemowy, jest chętny do pomocy i porady. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-01-13 20:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: realizacja wykonania fundamentu OK, równo co do centymetra, na budowie czysto. Fachowy porady podczas budowy. Nie ma mowy o fuszerce, albo robią zgodnie ze sztuką budowlaną albo nie robią:) Można się potargować:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz i Joanna dnia: 2013-11-08 09:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomendujemy firmę P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec z siedzibą w Tarnowskich Górach przy ulicy Korola 35 jako godnego zaufania i w pełni profesjonalnego wykonawcy robót budowlanych. Firma P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec realizował budowę domu jednorodzinnego podpiwniczonego w Chorzowie przy ulicy Słowików . Zakres prac – stan surowy zamknięty. Za wyborem firmy Pana Dawida Morawiec przemawiała zrównoważona oferta cenowo – terminowa, nie bez znaczenia pozostała również możliwość wykonania oględzin kilku prowadzonych / przeprowadzonych przez wykonawcę domów. Roboty zostały przeprowadzone zgodnie z dokumentacją i sztuką budowlaną z najwyższych jakości materiałów. Wykonawca posiada wymagany sprzęt do wykonywania prac, zapewnia również w pełni profesjonalny i kompetentny nadzór nad prowadzoną budową. Ponadto pragniemy podkreślić, iż kontakt zarówno telefoniczny jak i osobisty z właścicielem firmy Panem Dawidem Morawiec stoi na najwyższym poziomie. Pan Dawid Morawiec jest osobą kompetentną, służącą zawsze z pomocą. W związku z powyższym pragniemy polecić firmę P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec, jako solidnego partnera przy realizacji zadań inwestorskich, kładącego nacisk na jakość wykonanych prac przy dużym zaangażowaniu i uczciwości wobec Inwestora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-12-08 14:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Best-Bud której właścicielem jest pan Dawid Morawiec wykonywała dla mnie budowę ( stan surowy otwarty) domu jednorodzinnego w miejscowości Tarnowskie Góry. Firma Pana Dawida realizowała zadanie zgodnie z założonym planem. Cechuję ją dobra organizacja prac budowlanych jak i zaopatrzeniowych, jeżeli tego wymaga sytuacja i potrzeby materiałowe. Solidność wykonania została potwierdzona kolejnymi ekipami budowlanymi, np. fachowcy od więźby potwierdzili solidność wykonania, przekątne zgadzały się w granicach do 0,5 cm. Panowie od wylewek potwierdzili solidność wykonania w zakresie idealnego poziomu stanu "0" i stropu.Z czystym sumieniem polecam firmę Best-Bud.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Franek B. dnia: 2012-08-12 20:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Best-Bud jest rzetelna, uczciwa. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu prac budowy mojego domu w Gliwicach, terminowo i finansowo na 100%. Firma godna uwagi i polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2012-05-28 15:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec znajdująca sie w Tarnowskich Górach była wykonawcą pawilonu handlowo-usługowego mieszczącego się w Bytomiu prz ul. Długiej Firma wykonała prace zgodnie z projktem z należytą starannośią oraz w wyznaczonym terminie. Polecam współprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Auto-Geo-Test dnia: 2012-01-01 15:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Best-Bud której właścicielem jest pan Dawid Morawiec wykonywała dla mnie budowę domu jednorodzinnego w miejscowości Świerklaniec. Firma wykazała sie dobrą organizacja pracy zaopatrzeniem materiałów oraz solidnym wykonaniem budowy. Z czystym sumieniem polecam firmę Best-Bud.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2011-10-22 10:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współprace z firma P.H.U Best-Bud z siedzibą w Tarnowskich Górach firma wykonywała prace związane z budowa mojego domu w Siewierzu prace wykonane zgodnie z sztuką budowlaną przez wyspecjalizowanych pracowników firmy. Polecam firme P.H.U Best-Bud Dawid Morawiec jako solidnego partnera przy budowie domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-07-09 23:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia fachowe wykonawstwo doradztwo techniczne prace wykonane w wyznaczonym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-18 22:16:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją