Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BOBIK Bogusław Widera

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Śląskie, 40-585 Katowice Brynowska 25
Telefon: 32 2014271 Kom. 790 568687
Adres e-mail: sklep(małpa)bobik.katowice.pl
Strona internetowa: www.bobik.katowice.pl
NIP:
634-23-85-489
Opis działalności: Zakład fryzjersko-kosmetyczny dla zwierząt Słowa kluczowe: groomer

Ocena: 40% pozytywna 2x 3x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 3x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 2x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2786
Data utworzenia profilu: 24.05.2012 22:06:23
Data ostatniej aktualizacji: 24.05.2012 22:06:23 

Opinie o BOBIK Bogusław Widera

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właściciel nie ma podejścia do psów.popisuje się przy klientach i swoich kursantach i przez to nie raz przyszczypnol psa nożyczkami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 27.11.2016 01:43:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pana gubi rutyna. Oddał psa z uszkodzoną rogówką oka i nie przyznał się, że coś zrobił psu. Tragedia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasik dnia: 06.03.2015 18:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ukonczylam kurs u Pana Widery w grudniu 2012 roku, przez miesiac mialam mozliwosc zaobserwowac perfekcje pasje oraz doswiadczenie Pana Widery W PRACY.Kazdy pies wychodzil z salonu niczym arcydzielo sztuki.Negatywne opinie sa BEZPODSTAWNE!!! Goraco polecaaaaaaaaaaam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Rybicka dnia: 05.01.2013 17:59:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PIES ŻLE WYTRYMOWANY - KONSEKWENCJE STRASZNE :SIERŚĆ NIE ODRASTA!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: REKLAMACJA?.... TRZEBA BY BYŁO "SZAMANA", ŻEBY COFNĄŁ CZAS....
Opinia dodana przez: ANILAH dnia: 24.07.2012 16:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: liczy się zwierze i jak najlepiej wykonana praca.Stale pogłębia swoją wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jolka dnia: 24.05.2012 22:15:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją