Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hajduk Jarek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Chorzów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty mieszkan, biur, sklepow, gipsowanie scian, glazurowanie, zakladanie co ... Słowa kluczowe: remonty pod klucz

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3795
Data utworzenia profilu: 2009-07-11 17:40:05
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-31 10:42:15 

Opinie o Hajduk Jarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wielkie dzięki za solidną robotę, Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał z Żywca dnia: 2012-08-27 11:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie dziękuję za solidną i fachową robotę, dla całej ekipy wielki podziw, świetnie to wszystko wyszło!! Mieszkanie nie do poznania! Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-02-21 13:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, właśnie otwieram restauracje którą robiła ekipa Pana Jarosława, lokal świetnie wygląda, ilości robót które panowie wykonali trudno zliczyć,gruntownie przerobili lokal w którym wcześniej było nieczynne solarium, stan był opłakany, wszystkie roboty zakończone zostały w terminie,co do jakości to wysoki poziom,jak ktoś jest chętny to zapraszam, Chrobrego 29 oś. 1000-lecia,POLECAM CHŁOPAKÓW!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2011-12-10 10:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Świetna ekipa, jestem w trakcie remontu mojego drugiego mieszkania i jestem ponownie zadowolony, poprzednie odwalone na cacy,a obecne chyba jeszcze lepiej, w sensie ze szybciej bo jakość bardzo wysoka, nie wiem skąd krytyczne opinie ale to jest internet i każdego można obsmarować tym bardziej podpisując się jako anonim, posiadam zdjęcia z robót tej ekipy, gdyby ktoś był niezdecydowany podaje też meila choper1@interia.pl , mogę przesłać zdjęcia,polecam i pozdrawiam firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-07-20 17:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma właśnie kończy mi budowe domku jednorodzinnego, robota swietnie wykonana, chłopaki walczą po 11-12 godz dziennie, są punkt 6 w pracy a o 18 chowają narzedzia, jestem bardzo zadowolony, dzis skończyli elewacje, wyszło pięknie,szef obiecał dfopielnenie i elewacje w ok 5tyg, dzis miją 3 tydz a robota w 95% gotowa, naprawde polecam chłopaków, cięzko i solidnie pracują!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak jakichkolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-05-13 17:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Zleciłem firmie budowe domku jednorodzinnego,jestem bardzo zadowolony,wszystkie prace zostały starannie wykonane,wykonawca dotrzymał terminu,w przyszłości nadal bede korzystał z Ich usług,naprawde wartO,POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2010-07-26 22:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Firmy Jarosława i Piotra Hajduków korzystamy od ponad 5 lat, Wykonywała dla nas remonty i adaptacje pomieszczeń sklepów i biur, remonty hal hurtowni itp. Z usług jesteśmy bardzo zadowoleni, bo roboty były zawse wykonywane solidnie i szybko, a przy tym tanio. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-14 12:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowlana Jarosław Hajduk wykonała dla naszej firmy prace adaptacyjne hali produkcyjnej dla potrzeb stacji demontazu pojazdów w Rudzińcu. Pomimo bardzo złego stanu niektórych obiektów prace wykonane zostały wykonane bardzo starannie, fachowo i terminowo, a przy tym co zasługuje na podkreślenie bardzo tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżęń
Opinia dodana przez: ECOPLAN Sp. z o.o. dnia: 2010-05-12 11:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania. Remont przeprowadzony został sztbko i solidnie. efekt końcowy bardzo zadawalający zgodny z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: STEFAN dnia: 2010-05-09 08:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości oferowanych usług,jestem zaskoczony negatywną opinią poprzedniego klienta, firma ta remontowała u mnie całą kamienice,a także sklep wielobranżowy,wszystko w jak najlepszym porządku,o nic nie musiałem się martwic,dowóz materiałów,doradztwo przy zakupie materiałów itp. Gość,który prowadzi firmę jest rzetelny i kiedy potrzebowałem pomocy zawsze był pod telefonem,z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2010-01-13 16:49:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją