Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Viva Studio Beata Dojlidko

Zawód: Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 16-453 Białystok Bialystok Białówny 1
Telefon: 85 744 20 24
Adres e-mail: viva.studio(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.viva-studio.pl
Opis działalności: Salon fryzjerko-kosmetyczny Słowa kluczowe: fryzjer, kosmetyczka, koloryzacja, odchudzanie, pielęgnacja

Ocena: 88% pozytywna 62x 2x 8x

Jakość usług: 88% wysoka 62x 2x 8x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 65x 4x
Ceny usług: 79% niskie 34x 26x 9x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 8055
Data utworzenia profilu: 2010-04-07 20:14:00
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-18 06:13:06 

Opinie o Viva Studio Beata Dojlidko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne hybrydy najlepsza robota jaką miałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 18:52:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u kosmetyczki produkty z hinczyk i źle wykonywane zele
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kkrystin dnia: 2014-09-29 14:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękna koloryzacja ,jestem pod wrażeniem .miało być ombre i jest szkoda że nie ma możliwości wrzucenia zdjęcia bo jest się czym pochwalić .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-11-27 17:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na makijażu już dwa razy i ciągle jestem pod wrażeniem ,coś pięknego.Nie wiedziałam ,że mogę tak wyglądać.Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 08:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne cięcie wręcz idealne polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-08-13 09:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękny blond ,polecam serdecznie,przemiła obsługa,zmiany w personelu nie poszły na marne świetne dziewczyny gratuluje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ulka dnia: 2013-07-26 19:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa .Byłam w wielu salonach bo posypały się wesela ,ale tu znalazłam to czego chciałam .Makijaż miałam zrobiony mistrzostwo świata fryzura w prawdzie nie taka jaka planowałam .Jednak wybór fryzjerki i jej rada okazały się strzałem w dziesiątkę .Teściowa powiedziała ,że wyglądam zjawiskowo a to już coś znaczy.Pozdrawiam Panie z Vivy i polecam zawsze i wszędzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-06-21 09:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna kosmetyczka robiłam u niej makijaż -bajka polecam ,coś pięknego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: meggi dnia: 2013-05-22 08:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne strzyżenie,bardzo miła pani,pyta o wszystko,doradziła kosmetyki do stylizacji,jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-04-29 08:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na uczesaniu ślubnym u Pani Magdy .Fryzura piękna trzymała się całą noc jestem szczęśliwa że posłuchałam fryzjerki ,bo pogoda nie sprzyjała fryzurze wybranej wcześniej z katalogu.Makijaż robiłam też w vivie i polecam serdecznie .pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 09:13:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DNIA 22.04.2013 PRZYPADKOWO WESZŁAM DO TEGO SALONU NIE BYŁO KOLEJKI POPROSIŁAM O KATALOG Z FRYZURAMI DOSTAŁAM CZESANIA WESELNE POSZARPANA GAZETE Z 2003 R JUZ MIAŁAM UCIEKAC ALE PANI FRYZJERKA BYŁA GOTOWA DO PRACY POKAZAŁAM JEJ FRYZURE ZGODNA Z TRENDAMI W TYM SEZONIE,OCZYWISCIE ODRADZALA BO MAM ZA CIENKIE WŁOSY I TP,PODEJZEWAM ,ZE NIE MIAŁA POJECIA JAK JA ZROBIC BYLA BARDZO MIŁA UMYLA MI GŁOWE ZALOZYLA PELERYNKE BRUDNĄ PO WCZESNIEJSZYM STRZ.MESKIM NOZYZCZKI CIAGAŁY RWAŁY A NIE CIEŁY ZWRÓCILAM UWAGE,PANI JE ZMIENIŁA EFEKT KONCOWY BYL KOSZMARNY WSZYSTKO TO OBSERWOWAŁA SZEFOWA MIAŁAM ŁZY W OCZACH PATRZAC NA TE PLECHY I WYGOLONE Z TYŁU GŁOWY WŁOSY,MIAŁAM DOŚC POWIEDZIAŁAM ZE JESTEM NIE ZADOWOLONA PANI FRYZJERCE JAK I SZEFOWEJ ALE MIAŁY TO W NOSIE KASUJAC 50ZŁ PORAŻKA
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2013-04-22 23:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretne podeście do klienta ,fachowa obsługa,higiena,miła atmosfera-to wszystko tam znalazłam jednym słowem satysfakcja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kati dnia: 2013-04-04 09:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia, obsługa bardzo miła, słuchająca klienta i doświadczona. Z pewnością skorzystam z usług salonu wielokrotnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 21:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jak najbardziej godny polecenia! Pani Magda to bardzo kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku, piękne ombre i grzywka. Na pewno tam wrócę, Obsługa bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 18:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzęski pierwsza klasa ,wyglądają przepięknie nie wyglądam jak sztuczna lalka ,wiec polecam .Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Pienko dnia: 2013-01-22 09:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękne ombre jestem bardzo zadowolona faje miejsce i obsługa pozdrowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izka walizka dnia: 2013-01-10 09:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Trafiłam do Vivy w wigilię i wyżebrałam u kosmetyczki rzęsy .Pani przeze mnie pojechała o 17 na wigilię do domu .Rewelacyjna obsługa i świetna cena .Rzęsy piękne dobrane gruboscią i długością idealnie i trzymają się fantastycznie .Polecam szczerze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina R. dnia: 2013-01-07 10:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękne ombre jestem bardzo zadowolona ,bardzo wykształcona fryzjerka wie co robi i mówi.Nie wciska kitu ,na pewno wróce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Marta
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-06 08:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podoba obsługa tego salonu i miejsce .Usługa wykonana naprawdę fachowo ,włosy w pięknym kolorze .Polecam szczerze.Jedyny mankament brak kartek parkingowych w pobliskich kioskach -trzeba kupić wcześniej ,ale to mały problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Marta
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-27 09:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre strzyżenie jestem pod wrażeniem .Z przyjemnością oglądam się w lustrze .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-11-18 22:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Białymstoku od dwóch tygodni i znalazłam ten salon w internecie i faktycznie bardzo fachowa obsługa idealnie dobrany kolor i strzyżenie ,nie wiem jak kosmetyczka w swoim fachu sobie radzi bo przemiła,ale sprawdzę na pewno ,świetna lokalizacja ,nie znam miasta jeszcze dobrze a trafiłam od razu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: żabka dnia: 2012-11-16 19:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług p. fryzjerki oraz p. Beaty kosmetyczki, ścinałam włosy z malowaniem i modelowaniem . Robiłam zabiegi kosmetyczne, oraz paznokcie, z taką obsługą jeszcze się nie spotkałam, panie były miłe, sympatyczne i znające się na swojej profesji. Polecam wszystkim " VIVA " Studio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Walentyna dnia: 2012-11-15 23:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Również robiłam ombre wczoraj w tym salonie i jestem szalenie zadowolona .Piękny kolor i nie spodziewałam się takiego efektu.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-15 08:34:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DROGIE PANIE!! Chciałabym Was ostrzec przed salonem fryzjersko-kosmetycznym Viva-studio na ul.Białówny,obsługa na samym początku jest bardzo miła,pełen profesjonalizm,podejście do klienta ale jak się okazało to tylko mydlenie oczu.Fryzjerka nie liczy się ze zdaniem klientki,ma swoją własną wizję,oczywiście najpierw pyta co bym chciała mieć na głowie i w ten sposób niby ustalamy wszystko,ale tak naprawdę jak się okazuje po zakończeniu,że to nie jest to a farba jest zupełnie innego koloru.Ombre które jest reklamowane na ich fanpage na facebooku jak podejrzewam nie jest ich autorstwa,podejrzewam to dlatego iż moje ombre w żadnym stopniu nie przypominają ombre ze zdjęcia a nawet żadnego.Po pierwszej koloryzacji miałam pomalowane włosy od skóry na kolor ciemny a nastepnie zamiast przejscia kolorów zaczał się balejaż wiec wyglądało to tylko tak jakbym przyszła przyciemnić odrosty,więc byłam bardzo niezadowolona,a Szefowa tego salonu powiedziała,że jej zależy żeby klienta wyszła zadowolona z jej salonu,i powiedziała fryzjerce poprawić więc ta szybko zabrała się do roboty przyciemniła mi jeszcze bardziej włosy tylko że juź na całej długości(nie informując a nawet nie pytając o kolor-sama wybrała) pozostawiła mi 3 cm końcówki w kolorze nawet bym tego nie nazwała blondem.Więc po spędzeniu 4,5 godziny w salonie wyszłam z mokrą głową( fryzjerka niedoszuszyła,twierdząc że są suche) z kolorem ciemnym(byłam rano blondynką z balejażem) jeżeli więc chcecie mieć ładne niezniszczone włosy i piękny kolor to omijajcie ten salon szerokim łukiem.Bo tam możesz tylko stracić dużo czasu pieniedzy i nerwów nie wspominając o kondycji włosów po 2-krotnym farbowaniu jednego dnia.Niestety to nie jest tylko moja opinia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2012-11-14 23:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne ombre polecam wszystkim dziewczyny wiedzą co robią rewelacja na sesji zdjęciowej wyszły jak z reklamy jestem zachwycona i polecam wszystkim,moja mama sie strzyże w Viwie i też zawsze jest zadowolona to nasz salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. dnia: 2012-11-11 22:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji ,swietnie doradzona i strzyżenie też,bardzo przystępna cena bo za kolor ,cięcie i regenerację zapłaciłam 99zł w miesiącu promocji.na pewno wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna D dnia: 2012-10-22 10:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne pazurki polecam 6 za dokładnośc i higienę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-10-16 19:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny blond jestem zachwycona naprawdę dobra robota i wysoka jakość.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olka dnia: 2012-10-12 08:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam rzęsy u Pani Beatki ...coś wspaniałego trzymają się świetnie ,piękna dokładna robota .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 2012-10-09 09:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona korzystałam z fryzjera i kosmetyczki obie panie wykonały swoja robotę wspaniale :)POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-05 09:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: taka sytuacja w naszym salonie nigdy nie miała miejsca i nie wiem dlaczego ktoś zniża się do wystawiania takich opinii .zawsze dbamy o to by klient był zapisany i przyjęty na czas a farby mamy z zapasem ,więc nie możliwe żeby nie było każdego koloru z palety na której pracujemy.żenujące jest ,że ktoś posuwa się do takich prymitywnych sposobów zwalczania konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: viva studio dnia: 2012-10-05 09:01:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczywiście umówiłam się na określoną godzinę i nawet dwa razy się upewniłam czy mówimy o tym samym terminie... Jak sie zjawiłam na umówiona godzinę to sie okazało, że w żadnym podobno notesie nie mam umówionej wizyty(tak umawia sama właścicielka). Jedna wielka porażka!!! Podobno nie ja jedna zostałam tak potraktowana. Gdy doszło do malowania, nie było farby określonego koloru, ani podobnej. Żałosne. Reklama salonu zachęca, jednak jakość świadczonych usług wręcz przeciwnie. Nie polecam tej firmy..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-04 14:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam makijaż i uczesanie do mojego ślubu robiony w Vivie i jestem szalenie zadowolona piękna robota pełen profesjonalizm .wszystko przetrwało do poprawin a zdjęcia wyszły zachwycająco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-09-13 08:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękny manicure i pedicure polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: julka z dnia: 2012-07-04 09:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona ,pani fryzjerka poprawiła mi masakrę ,którą mi zrobił fryzjer w piątek w zeszłym tygodniu .Pani Agnieszko jestem bardzo wdzięczna więcej Pani nie zdradzę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-06-11 21:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciepła osoba,duża wiedza,zaskakująca higiena,zabieg oczyszczania wykonany profesjonalnie i bez zarzutu .Fajny klimat jedyny minus to ,to że musiałam czekać na swoją wizytę 2 tygodnie ,ale naprawdę warto było.Polecam ,wróce na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kozub Anna dnia: 2012-05-03 16:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: farba i st. jest OK. a up. SUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: farba i uczesanie super
Opinia dodana przez: dorota kondraciuk dnia: 2012-05-03 12:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie zabieg na ciało rewelacja .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-30 21:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe panie wspólnymi siłami poradziły sobie z bałaganem na mojej głowie .Miałam trzy odcienie blondu ,teraz mam jeden i to piękny równiutki kolorek,jestem zachwycona .Polecam blondynkom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-13 23:26:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I Jak zwykle sami sobie i pracownikom którzy tam już nie pracują wystawiają opinie żałosne...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: AcoCIeto dnia: 2012-04-12 23:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fenomenalna obsługa ,swietna robota na głowie ,co prawda w fotelu zalegał naburmuszony duży pan ,ale cała reszta mi pasuje więc wracam i to już za miesiąc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-02 11:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem młodą mamą i zawsze mi brakuje czasu poprosiłam o fryzurę niekłopotliwą i łatwą w ułożeniu i koloryzację ,która nie wymaga długiego siedzenia w salonie.Otrzymałam zgrabną ,twarzową fryzurkę z idealnym cięciem i piękny karmelowy kolorek w 1,5 godz.Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.Dodatkowo świetna odskocznia od pieluch bo personel przesympatyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-08 09:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne strzyżenie ,stan przejściowy hodowania włosów opanowany rewelacyjnie wyglądam jak człowiek nie jak mop bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gocha dnia: 2012-02-03 21:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Vivy na strzyżenie do Agnieszki i jestem bardzo zadowolona ,strzyżenie perfekcyjne,dopracowane,włos układa się idealnie,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 09:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm kosmetyczki,jestem w trakcie leczenia dermatologicznego i Pani zaopiekowała się mną kosmetycznie ,rezultaty są zadziwiające .kosmetyczka nie wchodząc w kompetencje dermatologa ułozyła cały program wyłącznie dla mnie i poprawa jest ogromna.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 09:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukałam w Białymstoku salonu który mnie uczesze i namaluje w niedziele i w żadnym pomimo info na drzwiach że niedziela na życzenie nie chciano się fatygować ,a tu bez problemu.Fryzura wspaniała miałam ją nawet na poprawinach następnego dnia i makijaż wytrzymał bez skazy do rana rewelacja.W prawdzie nie była jak ze zdjęcia z którym przyszłam ,ale powiem że jeszcze piękniejsza .Właścicielka zgodziła się tez bez problemu na sesję zdjęciową z przygotowań w salonie i widziałam wczoraj zdjecia ,są piękne .Obie Panie powitały mnie kieliszkiem szampana i całość była bardzo przyjemnym i rozładowującym moje nerwy przedślubne przeżyciem .Polecam ten salon wszystkim jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Wir-Masalska dnia: 2012-01-29 00:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Osobą Na Poziomie I Tego Samego Oczekuje Od Swojej Kosmetyczki Oraz Od Swojego Stylisty...Od Ok...6 Miesięcy Chodzę Do Vivy I Jeszcze Nigdy Nie Wyszłam Z Salonu Bez Uśmiechu Na Twarzy....Moimi Włosami Zajmuje Się Maciej.Może I Młody Ale Za To Robi Cuda Na Głowie...Od Pierwszej Wizyty Miałam Już Kilka Metamorfoz Jeżeli Chodzi O Włoski...Z CZego Jestem Wręcz Dumna I Czuję Się Odmłodzona O Co Najmniej 10 Lat...Zmieniłam Również Kosmetyczkę Polecił Ją Maciej...Wcześniej Byłam Stałą Klientką Konkurencyjnego Salonu....I Jeżeli Bym Mogła Odwiedzała Bym Wiwę Codziennie ...Z Całego Serca Polecam Naprawdę Warto....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Tynkiewicz dnia: 2012-01-27 22:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, do tej pory szukałam salonu w którym mogłabym w końcu poczuć się swobodnie i faktycznie się zrelaksować. Nie ma zgiełku i klientek jedna na drugiej jak to robią fryzjerki. W Salonie Viva robiłam kolor blond (pojaśnienia na końcówkach) na długich włosach i wyszedł genialny:)a mam wysuszone włosy, natomiast fryzjerka zaproponowała mi maskę na włosy po której świetnie mi się rozczesują włosy. Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i bardzo polecam ten salon,ponieważ fryzjerka jest doświadczona i włosy super się układają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 21:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOSTAŁAM W PREZENCIE GRUPERA W TYM SALONIE NA STRZYŻENIE I REGENERACJE .PANI CHYBA AGNIESZKA ZROBIŁA MI SWIETNĄ FRYZURKĘ NA KRÓTKO.PIERWSZY RAZ MAM TAKA DŁUGOŚĆ ALE PO DWÓCH MYCIACH STWIERDZAM ŻE SĄ ŚCIĘTE REWELACYJNIE I PRAKTYCZNIE NIE MUSZĘ NIC Z NIMI ROBIĆ .PLANUJĘ JESZCZE ZMIENIC KOLOREK I ZOBACZYMY CZY FARBUJĄ TAK JAK ŚCINAJĄ .ZWRÓCIŁAM TEŻ UWAGĘ NA TO ŻE SALON JEST BARDZO CZYSTY I ZADBANY ,PODOBA MI SIĘ TO ,BO NIE LUBIĘ BRUDNYCH MYJEK I ŚMIERDZĄCYCH RĘCZNIKÓW A SPOTYKAŁAM TO W INNYCH .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 09:39:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam salon z kuponem grupon oczywiscie po wczesniejszym umowieniu wizyty. 40 minut czekałam żeby ktokolwiek sie mna zajął. Po tym czasie podeszła do mnie kobieta, krotka wymiana zdan i ostatecznie zabrala sie za farbowanie wlosow a po chwili dołączył do niej drugi pracownik - chcieli podzielic moje włosy "na pół", tak by kazdy z nich farbował po połowie włosów. Jak tylko to zobaczyłam kazałam im przestac i powiedziałam ze na cos takiego sie nie zgadzam, kazdy fryzjer, nawet najlepszy ma swój sposób farbowania i będe miała 2 rózne baleyage na głowie. Z wielkim zdziwieniem Pani Fryzjerka odpowidziała ze nie zdazy mi do 19 zrobic jeden fryzjer całych włosów. Zdenerwowałam sie i uswiadomilam ja ze to ona wybierały mi godzine wizyty a nie ja. Dodatkowo dokladnie wiedziały ze mam duzo włosów i odrost ok 5 cm. Ale to jeszcze nic. do wykorzystania kuponu został mi jeszcze miesiac. Poinformowałam Pania ze pasuja mi tylko weekendy bo pracuje obecnie 300 km od bialegostoku i nie mam mozliwosci pojawienia się w tygodniu. Pani oznajmila ze nie przyjmuja ludzi z grupera w weekendy - tylko STAŁE klientki..... wku*w... się, zabrałam kupon i wyszłam.NA kuponie napisane miałam czarno na bialym dni i godziny pracy salonu- nigdzie nie bylo wspomniane o tym ze w weekendy nie ma wizyt- na pewno nie skorzystałabym z grupera!!!! Do tego do dnia dzisiejszego nei mam zadnej odpwidzi z grupera -- więc przestrzegam Was drogie Panie i przed Vivą- firma niekompetentna !!i przed Gruperem!!!! Zachęcam za to do wizyty w salonie na ul. Warszawskiej kolo Kosciola Św. Wojciehca - adresu dokladnego nei znam, ale fryzjerka Monika - SUPER!, młoda dziewczynba i bardzo solidna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Iza J. dnia: 2012-01-26 11:56:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam umówiona do fryzjera i kosmetyczki, zostałam obsłużona jedynie przez fryzjerkę bo kosmetyczce chyba się nie chciało, a przynajmniej odniosłam takie wrażenie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-21 10:02:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zmuszona zostałam do czekania w kolejce przez 35minut,pomimo umówionego terminu z przed 6 dni,prosiłam o rabat-bez rezultatu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-12 20:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w tym salonie u kosmetyczki na zabiegu na twarz i jestem bardzo zadowolona .Sugerowałam się opiniami z tego portalu i przyznam ,ze się potwierdziły.Pani bardzo miła,podobało mi się że była przy mnie cały czas odpowiadała rzeczowo na moje pytania,zabieg wykonany perfekcyjnie,bardzo schludne i przyjemne miejsce.Na prawdę odpoczęłam i miło spędziłam czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula W dnia: 2012-01-12 00:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Pani Beacie i jej złotym dłoniom mam przepiekna cere doskonale dobrala mi serie zabiegow, dzieki ktorym pozbylam sie pryszczy. A Pan Maciek rewelecyjnie dobral mi fryzure.MIla i Fajna atmosfera polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marchew dnia: 2011-11-29 23:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skusiłam się na grupera u kosmetyczki i jestem bardzo na tak .Pani rozmawiała ze mną mądrze i rzeczowo,widać tu wiedzę i doświadczenie .Higiena zaskakująca,gabinet piękny i przytulny jak w domu.Zabieg wykonany z precyzją i każda czynność opisywana i objaśniana ze szczegółami.Na zakończenie relaks z maseczką i weekend rozpoczęty fantastycznie.Chyba właśnie tego szukałam.Pozdrawiam Panią Beatę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-10 19:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robię mikrodermabrazje u kosmetyczki w tym salonie i polecam serdecznie wszyscy widzą różnicę i wreszcie mam dobraną pielęgnacje do rodzaju mojej skóry aa nikt mi tego wcześniej ni potrafił zrobić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-23 12:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już kilka razy strzygłem się u Pani Marty i polecam ją wszystkim wymagającym facetom, długo szukałem swojego fryzjera a nie było to łatwe ponieważ zawsze szła w ruch maszynka czego nie lubię, miła, sympatyczna i zna się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2011-10-10 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda nie są najtańsi ale jakość usług doskonała jestem bardzo zadowolona z koloryzacji,wprawdzie mam długie włosy i ich nie ścinam ale mój mąż tam się też strzyże i zawsze jest bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2011-10-06 21:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywnie. byłam z mamą na promocji mama i córka .obie jesteśmy bardzo zadowolone ,ścinałyśmy włosy i naprawdę widać fach w ręku .nie pamiętam imienia pana tam pracującego ,ale polecam szczerze wyszłyśmy z vivy zadowolone i w swietnych humorach .za miesiąc idziemy na kloryzacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-04 23:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kilka razy robiłem depilacje plecków u Pani Beaty w tym salonie i powiem tak...delikatnie ,nic nie boli ,bez podrażnień 100% higieny....rewelacja nikt mi tak nie wydepilował włochów i wesoło .Polecam wszystkim Panom naprawdę warto .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-09-27 09:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalnie polecam fantastyczny zabieg rekonstrukcji włosa mam wrażenie jak by faktycznie było ich więcej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 2011-09-25 23:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odświeżam kolor raz w miesiącu w tym salonie mam bardzo długie włosy i nigdy mi ich nikt nie zniszczył wręcz przeciwnie wyglądają rewelacyjnie .Trochę mnie rozbawił komentarz wcześniejszy ,że pani pracowała na swoje włosy 3 lata....ciekawe jak i gdzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kreska dnia: 2011-09-18 16:46:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciek robi marchewkowy rudy, ale przy okazji masakrycznie niszczy włosy. Tak, że wypadają garściami. Długie włosy, na które pracowałam 3 lata, musiałam ściąć.Potem 2 miesiące kuracji regenerującej i nareszcie są w miarę dobrym stanie. Bardziej go interesowała własna wizja niż moje zdanie. A za tą wizję jeszcze zaśpiewał masakryczną cenę. Zdecydowanie odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-08 08:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką od lat tej firmy i nie mam zastrzeżeń co do usług jestem zawsze wysłuchana i mam to co chce .Ostatnio korzystam tez tam z usług kosmetyczki i naprawdę rewelacja kobieta wie co mówi ma wiedzę i doświadczenie jednym słowem pierwsza klasa.Dodatkowo zmieniła się na korzyść lokalizacja salonu i to był strzał w dziesiątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-04 19:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam pierwszy raz w Vivie i jestem zaskoczona ,chyba znalazłam swoje miejsce piątkowego relaksu .profesjonalna obsługa,przemili ludzie mam piękną fryzurkę i piękne paznokietki na nogach.Zaskoczyło mnie również to jak wszyscy tam dbają o higienę i czystość aż przyjemnie oddać się w ich ręce.Pozdrawiam Panią Beatę .Iza niedługo będę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iza rećko dnia: 2011-09-04 16:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazny klimat. Ceny trochę wysokie, ale warte dobrej roboty. Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2011-09-03 23:13:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona promocją na Grouponie kupiłam kupon na strzyżenie i regencję, dodatakowo miała być 10 % zniżka na farbowanie. Zniżki nie było, efekt farbowania koszmarny (zupełnie niezgodny z moim życzeniem), strzyżenie również pozostawia wiele do życzenia. A sama regenrecja nie tylko nie pomogła włosom, a wręcz jeszcze bardziej je przesuszyła. Odradzam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Eva dnia: 2011-08-19 14:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wreszcie jestem na prawdę ruda ! a to wszystko za pomocą Pana Maćka fryzjera Vivy, drogie Panie może i młodo wygląda ale potrafi zrobić piękny rudy kolor, marchewkowy rudy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2010-09-30 20:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem mogę polecić kosmetyczkę tego studia. zawsze miałam problemy z cerą i szukałam kosmetyczki bardzo długo, albo udawały kogoś kim nie są albo zadzierały nosa, natomiast w Vivie byłam mile zaskoczona obsługą i profesjonalizmem personelu, a najważniejsze jest to że wreszcie moja buzia normalnie wygląda!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2010-09-28 19:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Martę, jest to bardzo miła, sympatyczna młoda dziewczyna która ma talent w rękach i widać że zna się na rzeczy, polecam w szczególności kobietom które lubią "żywe" kolory
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie były :)
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-09-27 19:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie Polecam jak potrzebujesz awangardy na głowie i swietnej koloryzacji to tylko w vivie ,pełen profesjonalizm ,miła atmosfera czyli tak jak powinien się czuc klient .usługi kosmetyczne na wysokim poziomie nic ując.Pozdrawiam obsługe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iza dnia: 2010-04-09 08:54:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trzy świetne fryzjerki i fenomenalna kosmetyczka, pełen profesjonalizm, salon godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-04-07 20:15:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją