Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ESBella Emilia Skóra

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Świętokrzyskie, 25-364 Kielce Wojska Polskiego 6
Telefon: Kom. 502648885
Adres e-mail: info(małpa)esbella.pl
Strona internetowa: www.esbella.pl
NIP:
657-169-53-98
Opis działalności: farbowanie,strzyżenie,upięcia okolicznościowe,tipsy Słowa kluczowe: farbowanie,strzyżenie,rozjaśnianie,pielegnacja włosów,fryzjer,fryzjerstwo kielce

Ocena: 60% pozytywna 3x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2902
Data utworzenia profilu: 2010-01-09 02:22:38
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-05 23:54:02 

Opinie o ESBella Emilia Skóra

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mloda Pani blondynka... po pierwsze nie zna pojec. Stwierdzila ze na glowie mam AMBRE (nie ombre) Jako fryzjerka powinna dawac przyklad swoja fryzura, a uczesanie jak dziecko w podstawowce. Przejdzmy jednak do konkretow... dwa razy skusilam sie na obciecie u tej Pani. Ma chyba jakies tendencje do obcinania krocej wlosow z prawej strony. Scinala mi wlosy raz na boba. wyszlam z wlosami po prawej stronie krotszymi o centymetr! Nastepnym razem poszlam (myslalam ze to byl jednorazowy wybryk tej dziewczyny), poprosilam o posieniowanie odrosnietego boba bo chcialam zapuscic wlosy. po prawej stronie wygryzla mi dziure! 3 cm krocej niz z lewej! chcialam rozmawiac z szefowa ale jej nie bylo okolo tygodnia... w koncu ta "fryzjerka" sie przyznala do bledu. oddala gotowke i zaproponowala zabieg nawilzajacy. NIE SKORZYSTLAM. NIGDY WIECEJ! chodze z wlosami zwiazanymi w koka i popodpinanym wsowkami! NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacja uwzgledniona, zwrot gotowki + propozycja zabiegu nawilzajacego, jednak nic mi nie przywroci wlosow z prawej strony twarzy!
Opinia dodana przez: Emilia Bakalarz dnia: 2014-04-15 12:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze do tego salonu od kilku miesiecy i jestem b.zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-03-11 14:17:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten salon to porażka atmosfera banalna usługi również napewno nikomu nie polecę tego salonu.....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: asia dnia: 2012-07-18 21:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super,pelen profesjonalizm.wreszcie wyglądam.A końcówki to naprawdę końcówki.Trafiłam do Salonu z polecenia i ja też polecam p.Emilię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-23 21:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2010-01-09 02:24:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją