Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lubińska Fabryka Okien " SCORPIO aluminium" Sp. z o.o. Biuro handlowe Lubińskiej Fabryki Okien

Zawód: stolarka budowlana Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Przemysłowa 14
Telefon: (76)844-24-72 Fax: (76)844-24-72
Adres e-mail: scorpio(małpa)scorpio.pl
Strona internetowa: www.scorpio.pl
NIP:
692-23-15-749
Opis działalności: Producent stolarki okiennej i drzwiowej - PVC i aluminium Słowa kluczowe: okna

Ocena: 100% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3620
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-06 10:28:31 

Opinie o Lubińska Fabryka Okien " SCORPIO aluminium" Sp. z o.o. Biuro handlowe Lubińskiej Fabryki Okien

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do wyboru dwie firmy, wybrałem firmę Scorpio. Jako że miałem do wstawienia murki i okna w całym domu, roboty było sporo. Nie żałuję. Okna bardzo dobre jakościowo a roboty budowlane mucha nie siada. Jestem bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-10-27 22:07:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najlepszym porządku. Okna pierwsza klasa i dobre ceny. Jestem w 100% zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 2016-07-22 11:55:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Że też wsystkie opinie prawie z jednego dnia :) Ciekawe.
Opinia dodana przez: abc dnia: 2012-08-02 10:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna przyszły w terminie, bardzo dobre jakościowo, i jako że jest to przedstawicielstwo to i cena była zdecydowanie najlepsza spośród lubińskich firm. ZDECYDOWANIE POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-23 08:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna trwałe, estetyczne i w dobrej cenie, Solidna Fabryka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kam_il dnia: 2012-03-20 18:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od niedawna posiadaczem okien z tej firmy. Jestem bardzo zadowolony i z wyceny i z montażu okien. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2012-03-16 14:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wczesniejsze opinie, Solidna firma. Rafał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2012-03-15 15:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm ! Z czystym sumieniem mogę polecić SCORPIO Lubin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olo dnia: 2012-03-14 12:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i terminowa firma, Okna dostarczono na czas zamontowano , jestem bardzo zadowolony, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek P dnia: 2012-03-12 12:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidn Firma stolarki okiennej Scorpio z Lubina Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2011-09-29 11:02:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją