Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.U.H Agro-Dren D.L.Bąk

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Podkarpackie, 35-103 Rzeszów Handlowa
Telefon: 17 85 48 123 Fax: 17 86 29 527
Adres e-mail: agrodren(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.agrodren-sklep.home.pl
Opis działalności: Producent systemów kanalizacyjnych oraz drenarskich Słowa kluczowe: Rury drenarskie, złączki drenarskie, kształtki drenarskie, rury kanalizacyjne, złaczki kanalizacyjne

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 35x 2x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 7940
Data utworzenia profilu: 2011-03-31 21:54:58
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-31 21:54:58 

Opinie o P.P.U.H Agro-Dren D.L.Bąk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem jeszcze na jesieni ale dopiero teraz sie zebralem z opinia. Obsługa i towar bez zastrzeżeń. Kompetencje pracowników, szybkość wysyłki to wszystko na najwyższym poziomie. To co mi się podoba to dostępność towaru "od reki" bez czekania tygodniami na wysyłkę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-03-20 19:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, szybka i profesjonalna obsługa. Nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-08-02 10:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa, szybka dostawa, firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Yahal dnia: 2016-10-29 17:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia.Idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniutek-2014 dnia: 2015-03-13 16:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie profesjonalnie, towar dostępny od ręki a wysyłka za wałek rury drenarskiej tylko 25 zł. z dostawą pod same drzwi. Dziękuje za przemiła obsługę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gospodarstwo Rolne dnia: 2015-03-10 13:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar zgodny z opisem .Szybka przesyłka i miły kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JANUSZ WACŁAWIk dnia: 2015-03-03 16:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwa, profesjonalna obsługa.Jestem bardzo zadowolony z zakupu, wysyłki i dostawy. Polecam, ceny atrakcyjne, miła obsługa i szybka dostawa. Piotr, Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr, Marek dnia: 2014-11-27 18:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko bez problemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-11 09:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Witamy! W naszym sklepie o godzinie 2014-06-08 22:49:53, zostało złożone zamówienie" - realizowano szybko i profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-06-15 08:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie zrealizowane bez zarzutu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GKH dnia: 2014-03-04 07:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedawca solidny, strona sklepu przejrzysta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław Cz. dnia: 2014-02-27 11:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ceny, znakomity kontakt i natychmiastowa wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szula dnia: 2014-01-18 12:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa SUPER, szybka dostawa. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 18:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostarczony towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Na bieżąco mailowa informacja o statusie zamòwienia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Recykling dnia: 2013-10-29 17:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: same pozytywy POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 11:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka , kulturalna obsługa, wyczerpujące informacje, czytelna strona, tylko gratulować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 09:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony szybko i sprawnie. Wszystko ok, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2012-09-08 21:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rury zamówione wysłane wszystko jak najbardziej ok .Bardzo dobra firma jak na te czasy , jak będę potrzebował takich podobnych produktów na pewno kupie od nich. Polecam tą firmę mam nadzieje że jakość usług u nich będzie nadal tak profesjonalna pozdrawiam AM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM dnia: 2012-09-08 15:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna obsługa, błyskawiczna dostawa. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Matak dnia: 2012-08-30 20:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna realizacja zamówienia,szybka dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Pluta dnia: 2012-07-21 13:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dostawa błyskawiczna, bezproblemowa realizacja zamówienia - dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej Wieczorkowski dnia: 2012-07-13 12:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm. Produkty zamówione zgodne z opisami, przesyłka dotarła bardzo szybko, solidnie zapakowana. Dziękuję za współpracę. Miło mieć do czynienia z takimi ludźmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał W. dnia: 2012-06-27 20:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawnie, miło, profesjonalnie. Towar zgodny z prezentacją na stronie www. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława F. dnia: 2012-05-15 20:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna wspołpraca, uslugi z bardzo wysoka jakoscia szygbka wysylka i dosc przestepne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna S. dnia: 2012-05-14 09:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sprzedawca polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszek dnia: 2012-04-26 08:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt ze sklepem, błyskawiczna wysyłka, solidnie spakowany towar. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Kustra dnia: 2012-04-13 05:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2011-12-12 09:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma - rewelacja, jak na polskie realia. W jednym dniu zamówiłem towar z przelewem na konto, a następnego dnia towar miałem w domu (dodam, że mieszkam w woj. dolnośląskim, powiat zgorzeleckim, a firma jest z Rzeszowa). Co się zaś tyczy towaru to jest zgodny z opisem tj. taki jaki powinien być towar - dobrze wykonany i do tego tani, a to już jest wyzwanie (nawiasem mówiąc np. trójnik 100/100-90stopni w Castoramie - "Nigdy nie pozwolimy pobić swoich cen" kosztuje ok. 21 zł. a w Agro-Dren jedyne 7,60 zł !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DarekG. dnia: 2011-11-10 20:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bez najmniejszych problemów, polecam firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marfil73 dnia: 2011-08-30 13:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawnie, miło, profesjonalnie. Towar zgodny z prezentacją na stronie www. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2011-08-24 13:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie profesjonalnie i błyskawicznie.Tak jak się oczekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-14 23:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, Konkretnie, sprawnie, miło i przyjemnie (szkoda że drenarz terenu robi się tylko raz ;)). Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Agro-Dren
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2011-06-10 14:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja nie mogę się nie zgodzić z wcześniejszymi opiniami. Każdy etap realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Do tego miły kontakt poprzez e-mail jak i telefon (bardzo miły głos Pani Joanno:)) a oferta w naprawę atrakcyjnej cenie nawet doliczajac wysylka. Polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: skądinąd dnia: 2011-04-21 14:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i rzeczowy kontakt. Transakcja bezproblemowa. Szybka dostawa.Towar zgodny z opisem. Bardzo rzetelna i pozytywna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 16Jan16 dnia: 2011-04-20 23:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie złożone w poniedziałek, a kurier przywiózł mi je do domu już w środę :) Więc w 100 % polecam innym. Towar taki jak oczekiwałem bez najmniejszych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryba dnia: 2011-04-18 12:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar taki jak oczekiwałem, wysyłka bardzo sprawna. Na pewno polecę sklep wśród znajomych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miras dnia: 2011-04-12 10:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar, wysylka , obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-05 16:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam, dostawa expresowa pod same drzwi, asortyment zróżnicowany w swoim rodzaju i na prawdę w atrakcyjnej cenie w porównaniu do konkurencji. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mija dnia: 2011-04-04 12:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy nie znalazłem tego co chciałem w najbliższych marketach budowlanych, zmuszony zostałem poszukać interesującego mnie produktu (min. złączek do rur drenarskich) w internecie. I tak trafiłem na stronę sklepu agrodren. Cóż mogę powiedzieć. Wielkie uznanie za pomysł i za tak szeroką ofertę! Obsługa sklepu w pełni profesjonalna. Wysyłka szybka bez zbędnego przeciągania a Panie miłe i pomocne. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-04-01 12:04:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją