Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma SIMBA Andrzej Kuzawinski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 02-352 Warszawa Szczęśliwicka 19/36
Telefon: Kom. 601322348 Fax: 226599411
Adres e-mail: simba(małpa)simbabud.pl
Strona internetowa: www.simbabud.pl
NIP:
522-00-60-202
Opis działalności: Kompleksowe remonty budowlane i wykończenia lokali. Remonty Warszawa i okolice. Słowa kluczowe: firmy remontowe Warszawa, malowanie wnętrz, sufity mineralne, remont domu, usługi porządkowe, ocieplanie poddaszy, hydroizolacje, sufity podwieszane kartonowo-gipsowe, sufity podwieszane mineralne, budowlana, remontowe, aranżacja wnętrz

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 5x 8x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 6351
Data utworzenia profilu: 21.03.2011 08:18:06
Data ostatniej aktualizacji: 21.03.2011 08:18:06 

Opinie o Firma SIMBA Andrzej Kuzawinski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie i terminowo wykonana praca, bardzo przyjemna komunikacja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 18.09.2020 12:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Janusza i ekipy! Terminowo, uczciwie, z zaangażowaniem i kompletnie bez naszego stresu. Współpraca z profesjonalistami to sama przyjemność, nawet w temacie remontu. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 04.10.2019 09:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo bobra współpraca. Remont wykonany jak należy. Żona zadowolona ja również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Sitek dnia: 22.04.2019 13:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonał mi Firma SIMBA. Ekipa sprawnie i solidnie wykonała remont kuchni i łazienki. Polecam usługi tej Firmy. W przyszłości na pewno skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 19.06.2018 11:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług świadczonych przez firmę Simba oceniam bardzo wysoko. Remont w moim mieszkaniu został wykonany terminowo, rzetelnie i fachowo. Nie miałem żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonanych prac ani użytych materiałów. Szczególnie wysoko cenię sobie doświadczenie pracowników, którzy zawsze służyli mi radą i pomocą w wyborze materiałów oraz rozwiązań architektoniczno budowlanych. Na pewno skorzystam też w przyszłości z usług firmy. Szczerze wszystkim polecam firmę SIMBA!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 15.06.2018 13:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z jakości, terminowości i fachowści świadczonych usług. Ponadto otrzymałam wsparcie w kwestiach technicznych, budowlanych i rozwiązywaniu pojawiających się w toku prac problemów. Można także liczyć na szybką pomoc przy usuwaniu nielicznych usterek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 14.06.2018 12:00:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam przed firmą Sumba / Simbabud. Tterminowość i dostępność ok. Niestety jakosc wykonanych usług na bardzo niskim poziomie! Uwaga na tę ekipę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2018 15:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tą firmą jest profesjonalna: od przyjęcia zamówienia, poprzez ustalenie konkretnych celów i stworzenie wyceny, aż po wykonanie i jego terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Beata Staniszewska dnia: 18.10.2017 13:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Andrzeja Kuzawińskiego wykonała remont mieszkania z wielkiej płyty z lat 60-tych.Wszystkie prace wykonano profesjonalnie i terminowo. W zakresie zlecenia była wymiana instalacji elektrycznej, wodociągowej, gładzie i malowanie ścian, cyklinowanie i lakierowanie podłogi, ułożenie terakoty i glazury, montaż kabiny prysznicowej, umywalki, wyburzanie oraz przesunięcie ściany itp. Ekipa pracowała z pełnym zaangażowaniem reagując na wszystkie sugestie i proponując swoje rozwiązania. Pan Andrzej zawsze do dyspozycji i pomocy.Efekt imponujący. Polecam firmę wszystkim, którzy chcieliby spokojnie, bezstresowo przejść przez remont i mieć nowe fantastyczne wnętrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Życzyńska dnia: 30.12.2015 19:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Andrzeja Kuzawinskiego wykonała u mnie kapitalny remont mieszkania profesjonalnie i terminowo. W zakresie zlecenia była wymiana instalacji elektrycznej, wodociągowej i gazowej, wymiana drzwi wewnętrznych, gładzie i malowanie ścian, położenie paneli podłogowych, terakoty i glazury, montaż kabiny prysznicowej, umywalki itp. Ekipa pracowała od 7 rana do 17 po południu czysto i fachowo. Z wykonanego kapitalnego remontu jestem bardzo zadowolona, a tym samym polecam firmę pana Andrzeja Kuzawinskiego innym i wystawiam ocenę na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kucharska dnia: 12.07.2015 10:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Solidnie (może nie tanio) ale za to bezstresowo przeżyłam remont w mieszkaniu :) Jestem naprawdę zadowolona z firmy Simba, a Pan Andrzej ma święta cierpliwość, co jest sprawą niedoprzecenienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 19.03.2015 13:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalna ekipa, solidne wykonanie, wszystkim polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galina Khomyn dnia: 27.09.2013 16:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie tego profilu jak najbardziej zasłużone. Firma Pana Andrzeja wykonała swoje zadanie bardzo rzetelnie i terminowo. Remont mieszkania przebiegł pomyślnie i w bardzo kulturalnej atmosferze. Ekipa niepaląca, nałogów, zawsze doradziła i podpowiedziała rozwiązanie. Panie Andrzeju- Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ścisławska dnia: 27.06.2012 20:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzesza zadowolonych i stałych klientów potwierdza wysoką jakość i profesjonalizm wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kuzawiński dnia: 21.03.2011 08:23:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją