Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Domański Artur

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 99-100 łęczyca Łęczyca Plac Kościuszki 11
Telefon: Kom. 502558430
Adres e-mail: artdoman(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
775-112-74-66
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, pomoc prawna

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 1x 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3062
Data utworzenia profilu: 2011-01-08 17:57:15
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-08 17:57:15 

Opinie o Domański Artur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też mogę polecić z czystym sumieniem. Przede wszystkim skuteczność!!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wit dnia: 2019-09-13 16:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelne podejście pełen profesjonalizm moja sprawa bardzo ciężka a jednak pozytywny wynik dzięki Panu Mecenasowi POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: GROM dnia: 2019-03-27 20:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bronił mnie w sprawie karnej. Sąd wydał wyrok uniewinniający. Sprawa bardzo poważna. Nikt inny mi nie dawał szans, a jednak się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadwolony klient dnia: 2019-02-18 13:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę powiedzieć tylko tyle, że pan mecenas dokonał niemożliwego. Sprawa majątkowa. Nikt nie chciał się jej podjąć. A pan Domański zrobił to doskonale. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolny dnia: 2019-01-03 18:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam wcześniejsze opinie. Przede wszystkim rzetelny i konkretny. Nie opowiada "bajek". A przy tym skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-02-19 19:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, konkreny. Skutecznie prowadzi rozprawy sądowe. Ceny dopasowane indywidualnie do klienta. Jakość usług godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KS dnia: 2017-02-01 11:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkim. Bardzo dobry prawnik. Przede wszystkim szczerze przedstawia co można zrobić w sprawie. A przy tym naprawdę skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolna dnia: 2015-11-10 20:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały adwokat, polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radz dnia: 2012-12-20 17:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry prawnik, rzetelny, sumienny i uczciwy. I co najważniejsze naprawdę skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-07 18:18:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją