Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Kosmetyczny ASIA Joanna Michalak

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-030 Luboń Kurowskiego 10G/3
Telefon: Kom. 501-321-242
Adres e-mail: gabinetasia(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.gabinetkosmetycznyasia.pl.tl
NIP:
785-122-23-94
Opis działalności: Gabinet proponuje usługi kosmetyczne w pełnym zakresie. Słowa kluczowe: Kosmetyczka, kosmetyka, uroda, pielęgnacja, gabinet, paznokcie, manicure, pedicure, rzęsy, stopy

Ocena: 90% pozytywna 10x 2x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3440
Data utworzenia profilu: 2010-11-05 15:53:42
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-05 15:53:42 

Opinie o Gabinet Kosmetyczny ASIA Joanna Michalak

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYLA W TYM GABINECIE MOZE ZE 2 RAZY I OK.CHODZ NIE PRZEPADAM ZA GABINETEM ZROBIONYM W MIESZKANIU,NIE KRYTYKUJE BO KAZDY CO INNEGO LUBI.JA WOLE WIEKSZE BARDZIEJ PROFRSJONALNIE WYGLADAJACE. PANI ASIA ZROBILA NA MNIE MILE WRAZENIE ALE MANIKIR W JEJ WYKONANIU SPECJALNIE MNIE NIE ZACHWYCIL ALE TEZ NIE KRYTYKUJE-KWESTIA OCZEKIWAN.PANI ASIU NIE MA CO ODPISYWAC NA NEGATYWNE KOMENTARZE,WSZAK ONE TEZ SA CENNE TAK JAK TE DOBRE :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NATALII dnia: 2011-02-09 21:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką gabinetu od kilku lat. Gabinet oferuje bardzo duży wybór zabiegów na wysokim poziomie, kosmetyki bardzo dobre, ceny konkurencyjne. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Jednym słowem pełen profesjonalizm! Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2010-12-14 08:29:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani ANNY Pani Anno, rzadko zdarza mi się spieszyć. Jeśli była Pani niezadowolona trzeba było powiedzieć. Z uwagą słucham opinii, również negatywnych. Powiem tak - nie ma ludzi, którzy zawsze każdemu odpowiadają i uważam, że to nic złego. Pozdrawiam mimo wszystko i życzę uśmiechu. Jeśli chodzi o opinie tutaj, to mogę Panią skontaktować z każdą z klientek, które wypowiedziały się tutaj pozytywnie :)
Opinia dodana przez: Joanna Michalak dnia: 2010-12-13 08:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-12 23:35:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE MA TO JAK WYSTAWIANIE SOBIE SAMEJ OPINI! WYSTARCZY SPOJRZEC NA DATY UTWORZENIA POZYTYWNYCH KOMENTARZY HEHEH JA BYLAM U PANI ASI RAZ ALE NIE PRZYPADLA MI DO GUSTU ,BARDZO SIE SPIESZYLA PRZEZ CO BRWI MIALAM ZROBIONE NIEDOKLADNIE. SZKODA BO BLISKO MIESZKAM I GDYBY KOSMETYCZKA WLOZYLA TROCHE SERCA W TO CO ROBI BYLABYM JEJ KLIENTKA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: powinnam reklamowac henne brwi ale podarowalam sobie,poprostu juz tam nie pujda.
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2010-12-06 22:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Asia to profesjonalistka, jestem Jej klientką od 4 lat i chociaż nie mieszkam już w Luboniu i muszę dojeżdżać do Asi, nie zdecydowałam się na zmianę kosmetyczki.W gabinecie panuje super atmosfera i spotkanie z Asią to również okazja do wygadania się, wyżalenia i najzwyczajniej poplotkowania - przy dzisiejszym tempie życia, bardzo cenię sobie możliwość chwilowego zapomnienia przy pysznej kawie, którą Asia serwuje. Asia dba o swoich klientów, proponując wciąż jakieś nowinki upiekszające nasze ciało, ponadto jest super doradcą. Zachęcam wszystkich do wyboru Gabinetu Kosmetycznego ASIA w Luboniu - na pewno nie pożałujecie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: u ASI nie ma potrzeb reklamacji !
Opinia dodana przez: Helena Rumińska dnia: 2010-11-15 08:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię miłą i fachową atmosferę gabinetu, umiejętność przyjęcia indywidualnych uwag przez p. Joannę,dbałość o stałego klienta. Ceny umiarkowane, zakres usług szeroki. Polecam ( nie tylko ze względu na pyszną kawę ) !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zdarzyło mnie się jeszcze niczego reklamować .
Opinia dodana przez: Magdalena G. dnia: 2010-11-08 08:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet kosmetyczny na wysokim poziomie, bardzo wysoki profesjonalizm, dogodne terminy, bardzo duży wybór zabiegów. Miła i przyjazna atmosfera. Konkurencyjne ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-06 20:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa,z bardzo dobrym doswiadczeniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Ł dnia: 2010-11-05 22:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet jest profesjonalny, obsługa miła, kosmetyki bardzo dobre
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2010-11-05 21:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolona z usług gabinetu ASIA. Profesjonalna obsługa i jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Napierała dnia: 2010-11-05 18:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim przemiła obsługa a w tej branzy to najwazniejsze. Polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2010-11-05 17:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miła i ciepła atmosfera, żadnych spóźnień, fachowo i profesjonalnie. Jestem zadowolona i zrelaksowana po wizytach w tym gabinecie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-05 15:55:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją