Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Pielegnacji Zwierząt Brodate Serce Robert Sylwestrowicz

Zawód: zwierzęta - hodowla Groomer 
Adres: Łódzkie, 99-320 Zychlin Prusa 5
Telefon: 24 285 12 79 Kom. 669164717
Adres e-mail:
Strona internetowa: brodateserce.pl
NIP:
775-197-46-57
Opis działalności: Strzyzenie ,kapanie trymowanie psów i kotów Słowa kluczowe: psy koty strzyzenie groomer

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 90% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2953
Data utworzenia profilu: 31.10.2010 10:17:47
Data ostatniej aktualizacji: 04.11.2010 19:39:59 

Opinie o Centrum Pielegnacji Zwierząt Brodate Serce Robert Sylwestrowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje. Cookerspanielka & pani : ). Szybko , sprawnie i uprzejmie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2013 14:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem 13.01.2013 z moją suką jagd terrier po polowaniu kolega mi polecił tego pana pies chowany w zagrodzie i budzie ale po ostatnim polowaniu na lisy postanowiłem go odswieżyć bo w samochodzie troszeczkę waniało.Zostawiłem i pojechałem pies do odbioru za 1 h ludzie pies nie do poznania rewelacja nie wiedziałem że ona ma tak piękną sierść a poprosiłem tylko o kąpiel plus odżywka facet kultura osobista na 100% zdecydowanie polecam. ps.Byłbym częściej ale co na ten wspaniały zapach powiedziały by lisy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2013 22:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój York bardzo lubi strzyżenie u tego fryzjera . Przyjeżdżamy z Gostynina i wolimy strzyż się w Żychlinie niż w Płocku. PO pierwsze piesek wygląda ładniej , po drugie cena jest przystępna na tyle, że mieści się w miej koszt dojazdu. Lokal jak lokal widać, że bywa w nim sporo klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 13.07.2012 13:55:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam po raz pierwszy i po raz ostatni u tego groomera. Postanowiłam obciąć pieska rasy shi-tzu. Już pierwsze wrażenie było nieprzyjemne. Brud, smród, kurz i pełno sierści psów. Warunki nie zaciekawe. Obawiam się, że sprzątanie tam to rzadkość. Pan "groomer" traktował malutkiego pieska jak groźną bestię. Został bardzo mocno przypięty paskiem. Kiedy zwróciłąm uwagę że piesek jest za mocno ściśnięty i nie ma czym oddychać usłyszałam, że to on a nie ja znam się na psach i wcale nie musi go obcinać. Oczywiście stwierdziałam że nikt mi łaski nie robi i jest wielu innych bardzo dobrych groomerów. Jedyny plus wizyty to taki, że Pan "FACHOWIEC" tak uniósł się honorem, że za obcięcie psa nie wziął nic pieniędzy. Szczerze odradzam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 29.05.2012 19:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalne podejście do psiaczka. Pan Roberta ma bardzo szeroką wiedzę na temat psów . Nie codzień się spotyka takiego prosesjonaliste. moja suczka uwielboia obcinanie u Pana Roberta :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Shih-tzu dnia: 09.09.2011 10:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, super strzyzenie za niska cene
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nerus dnia: 10.07.2011 11:55:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam ze swoją Sznaucerką Obrzymką na trymowaniu i szok - po raz pierwszy się spoktakałam z tym, że ktoś więcej wie ode mnie o trymowaniu - super !!! POdejście do psiny bez zarzutu w przystepnej cene : )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nancy dnia: 14.02.2011 09:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalim i ogromna cierpliwość. Piesek dokładnie wyczesany i wykąpany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diament dnia: 06.02.2011 13:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwa dnia: 12.12.2010 20:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaryzykowałam i dojechałam 30 km ,i miło byłam zaskoczona piesek wykapany wystrzyzony a także udało mi sie ubranko zakupić w niskiej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yoreczka dnia: 09.12.2010 14:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kawał dobrej roboty ,fachowe podejscie do mojego psiaka fryzurka pełen profesional,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sznaucerka dnia: 15.11.2010 11:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 01.11.2010 09:44:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją