Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Glazmex Wojciech Matusewicz

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, Nowy Dwór Mazowiecki
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2164
Data utworzenia profilu: 2010-10-24 09:26:59
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-24 09:26:59 

Opinie o Glazmex Wojciech Matusewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to co zrobil mi ten czlowiek to jest fachowiec z wysoka klasa uslug uczciwoscia nic dodac nic uiac goraco polecam aby tak dalej klijent
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 12:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z uslug tego pana dostalem namiar z polecenia zanim podiolem decyzie obeirzalem wykonanie jest okey zewszystkim mozna sie dogadac nie bylo u mnie problemu aby tak dalei polecam slawek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-14 09:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuie ze tacy jak pan wojciech jeszcze sa remont zrobiony bez nerw istresu goronco polecam klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: malgosia dnia: 2011-12-25 15:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku tego roku Pan Matusewicz wykonywał generalny remont mojego mieszkania. Kucie ścian, stawianie nowych, wylewanie podłóg, naciąganie i szlifowanie, glazura, terakota (łazienka, kuchnia i przedpokój), nowa hydraulika, malowanie, tapetowanie, panele podłogowe. Jednym słowem WSZYSTKO. Remont wykonał błyskawicznie, bardzo fachowo, precyzyjnie, dokładnie. Służył dobrą radą i pomocą w podjęciu decyzji. Ceny niewygórowane a efekt piorunujący. GODNY POLECENIA!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin O.; NDM dnia: 2011-08-30 10:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tym samym fachowcem wykonywałam remont swojego mieszkania po raz drugi. Poza dokładnie i dobrze wykonaną pracą ważna jest dla mnie uczciwość. Pan Wojciech jest fachowcem, któremu można powierzyć klucze do mieszkania i mieć gwarncję, że nic nie zginie. Bardzo rzetelnie rozlicza się z powierzonego materiału, mądrze nim gospodaruje. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wierna Klientka dnia: 2011-08-30 10:23:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to co ta osoba opisala to sie grubo myli
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-06 20:18:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania wykonywał długo (przekroczył deklarowany termin o pół miesiaca)i niedokładnie. Niszczył wszystko, co nie należało do jego pracy. Kłamał w żywe oczy wmawiając uzgodnienia których nigdy nie ustalano. Cena za usługę zmieniała się w zależności od dnia. Jak ognia unikał wszelkich umów i deklaracji na piśmie. Nie przedstawił kosztorysu, mimo wielokrotnych nalegań. Bezczelnie ukrywał niedoróbki, licząc iż nie zostaną zauważone. Znikał nie informując o tym wcześniej. Wykonana praca zaczęła się sypać w miesiąc po zakończeniu remontu. Mimo słodziutkich zapewnień o bezproblemowym usunięciu usterek po ich stwierdzeniu, nie wykonał reklamacji. Umawiał się na konkretne terminy, później nie zjawiał się i nie odbierał telefonu. Do dziś nie usunął braków i unika wszelkiego kontaktu. Specjalista od uników. Partacz, kłamca, lawirant.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NDMTM dnia: 2010-10-24 09:40:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją