Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mieszko Mieszko Kapica

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Nadarzyn
Telefon: Kom. 506-907-807
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Budowa i remonty Słowa kluczowe: Budowa domów, remonty,adaptacje

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3297
Data utworzenia profilu: 2010-08-28 19:30:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-28 19:30:07 

Opinie o Mieszko Mieszko Kapica

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonany sprawnie bez opóźnień za rozsądne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Paweł_Warszawa dnia: 2018-09-18 22:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane na wysokim poziomie. Po robotach posprzątane tylko wnosić meble( wszystko umyte i posprzątane)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: gajer dnia: 2015-04-08 11:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko TIP-TOP.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 22:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wystapila taka potrzeba
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-18 08:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca bez zastrezen. Termin dotrzymany. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-26 21:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super.Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-29 22:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do opinii o firmie Pana Mieszko,prace wykonane w terminie bez jakichkolwiek poprawek. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwkaaa dnia: 2011-05-08 22:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma uczciwa i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-30 23:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GODNI POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OGI dnia: 2010-10-29 22:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowa domu przebiegła sprawnie i bez problemowo. Właściciel firmy bardzo kontaktowy człowiek i podczas budowy często służyłpomocnymi radami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-28 19:35:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją