Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ART BUD ARTUR KOWALCZUK

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, 66-446 CIECIERZYCE DESZCZNO
Telefon: 957513807 Kom. 508-177-355
Adres e-mail: a.kowalczuk1(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
599-197-42-36
Opis działalności: budowa domów pod klucz Słowa kluczowe: budowa domów,elewacje, wykończenia wnętrz, dachy

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3989
Data utworzenia profilu: 2010-06-17 21:37:22
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-17 21:37:22 

Opinie o ART BUD ARTUR KOWALCZUK

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mogę polecić fachowców z Perfect Construction. Chłopaki zasługują na medal, mieszkania wykończone są profesjonalnie i na czas!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość1222 dnia: 2018-07-18 11:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i uczciwa firma, żadnych problemów przez czas remontu... Pan Artur podsunął dużo ciekawych pomysłów. Firma polecona, polecam dalej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-08-16 20:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i fachowo, elewacja zrobiona w 3 tyg., po zakończeniu brak śladów jakichkolwiek robotników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Zbyszek dnia: 2014-05-22 21:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykończenie domu zrobili bardzo szybko i czysto. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy, polecamy najbardziej wymagającym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: monika i tomek dnia: 2013-10-16 22:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robią dobre dachy i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-03-28 20:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządna firma pod kątem fachowości, prace wykonali bardzo dobrze, brak zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: arek dnia: 2011-08-11 22:15:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządna firma pod względem jakości.pracownicy są czysto ubrani , wykwalifikowani, znający się na robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mam zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dorka dnia: 2010-06-17 21:41:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją