Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MALBUD S.C SZYMANIK

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 58-309 WAŁBRZYCH BRONIEWSKIEGO 1B/1
Telefon: 696-436-479 Kom. 696-436-479
Adres e-mail: malbud.sc(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
8862763421
Opis działalności: Roboty ogólnobudowlane od podstaw , elewacje, dachy brukarstwo Słowa kluczowe: elewacje dachy brukarstwo

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2995
Data utworzenia profilu: 2010-04-23 21:41:40
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-23 21:41:40 

Opinie o MALBUD S.C SZYMANIK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i szybko wykonali remont naszej kamienicy, dobra współpraca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2017-05-05 08:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała remont elewacji oraz dachu w szybkim terminie i bardzo starannie polecam chociaż musieliśmy troszkę czekać ale warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2016-05-08 21:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dobrze wywiązała się z powierzonego zadania remontu elewacji
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-04-09 13:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: VIN dnia: 2014-05-05 20:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: elewacja wykonana przez firmę daje mi kilkaset złotych oszczedności przy ogrzewaniu mieszkania, a przy okazji wyróżniamy się na tle innych budynków piękną elewacją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-07-10 20:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piekanie wykonana elewacja przy ul Wańkowicza 2 w Walbrzych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2013-06-18 19:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzezen
Opinia dodana przez: wlodek dnia: 2013-06-11 17:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-01-23 11:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładność i jakość mozna zobaczyć na własne oczy jak odpicowali nam kamienice przy Wańkowicza 2
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2012-12-28 18:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-11 06:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2012-04-23 21:52:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompleksowo dociepliła nasz budynek przy ul Basztowej 72,74 godna polecenia zresztą można samemu zobaczyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2011-09-04 22:32:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli ktos chce zobaczyc jak wykonuje swoja prace MALBUTmozeprzyjechac na uczniowska 21 gdzie od 1,5 roku walcze z panem szymanikiem o poprawienie swoiej roboty na cieknacym tarasie. Moj lokal zalewany jestpo kazdej wiekszej ulewie. Pan Szymanik jest bardzo dobrym fachowcem w unikaniu telefonow i odpowiedzialnosci za spaprane prace.NA KLOPOTY JEDYNIE SZYMANIK NA PEWNO CIE NIE ZAWIEDZIE I PRZEZ NAJBLIZSZE PARE LAT BEDZIESZ SIE MIAL ZA KIM UGANIAC
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: SKARZYNSKA dnia: 2011-07-25 22:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALIZM,WYSOKA JAKOŚĆ USŁUG,TERMINOWOŚĆ .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-31 12:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-23 21:42:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją