Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma remontowo- Budowlana Robert Turek Robert Turek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa i okolice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 100% niskie 15x 5x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 9509
Data utworzenia profilu: 2010-04-06 09:12:12
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-06 09:12:12 

Opinie o Firma remontowo- Budowlana Robert Turek Robert Turek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam,pozytywną opinię firmie Pana Roberta Turka za usługę remontową w moim mieszkaniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: --------------------
Opinia dodana przez: Brzezja dnia: 2017-06-07 21:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na poziomie i profesjonalna. Panowie robili wykończenie mieszkania i robota została wykonana dobrze. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-01-23 19:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny i kulturalny kontakt. Firma na poziomie. Panowie robili u mnie w mieszkaniu ściankę działową (dodatkowy pokój) i robota została wykonana bardzo dobrze. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2015-06-10 15:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert Turek i jego firma zajmowala się wykończeniem mojego nowego mieszkania.Prace przebiegły naprawdę na wysokim poziomie.Po skończeniu u mnie prac poleciłam pana Roberta usługi kilku innym znajomym za co dostałam kilka podziękowań za fachowość wykonanych prac.Wiem źe kilku znajomych poleciło dalej usługi tej firmy bo ostatnio spotkałam się z panem Robertem i dziękował mi źe ma lawinę prac dzięki mnie.Mam nadzieję źe takich firm będzie na rynku jeszcze więcej.Panie Robercie pozdrowienia dla pana i całej ekipy z wyrazami szacunku Joanna N.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna N. Warszawa ul.Meander -Ursynów dnia: 2015-04-02 18:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy w lutym tego roku adoptowała lokal na wymogi Kancelari Komorniczej rewiru Warszawa Śródmieście przy ul. Jaworzyńskiej i prace przebiegły zgodnie z terminem i wymogami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kancelaria Komornicza dnia: 2015-03-31 10:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich firma pana Roberta w ostatnich latach wykańczała mi trzy duźe lokale uźytkowe i nie mam źadnych zastrzeźen szczerze polecam oby takich firm na rynku było więcej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-30 14:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy miła,profesjonalna i bardzo pracowita ekipa i przede wszystkim uczciwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Podogrodzka dnia: 2015-02-07 18:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich odwiedzających ten portal pragnę powiadomić że skorzystałam z usług firmy pana Roberta , który wykonywał u mnie remont lokalu użytkowego i jestem pod wielkim wrażeniem że jest firma która wykonała cały remont a ja osobiście niewiele to odczułam.Cały remont został zrobiony terminowo,bez zastrzeżeń i z pomysłem.Wielki plus dla takich fachowców i oby takich więcej.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2014-12-02 16:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REMONT MIESZKANIA BEZ ZASTRZEZEN FAJNIE , PROFESJONALNIE , SOLIDNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek Mokotów dnia: 2014-09-18 19:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość,obsługa,wykonanie na najwyższym poziomie 100% zadowolenia z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-08-03 11:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To czwarty remont w moim życiu i dopiero teraz trafiłem na normalną firmę.Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-06-19 21:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę fajne chłopaki i oczywiście znający się na robocie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-03 10:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi remontowe warszawa NORMALNA UCZCIWA FIRMA GODNA POLECENIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-01-18 22:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi remontowe , remont łazienki, gładzie gipsowe , malowanie , hydraulika , elektryka , glazura , robertfirma@interia.eu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 15:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie trafiłam na normalną firmę i fachowców myślących nawet za klienta.W kilku przypadkach podczas remontu w moim mieszkaniu chłopaki podpowiedzieli mi rozwiązania lepsze niż wymyślone przeze mnie,ponadto nie musiałam się martwić że zostawię ich na kilka dni i jak wrócę nie wiadomo co zobaczę.Naprawdę podchodzą do remontu jakby robili to dla siebie.Polecam z całą odpowiedzialnością firmę pana Roberta MOŻNA IM ZAUFAC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2014-01-12 19:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WWW.WARSZAWAREMONTY.PL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 20:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen pozytyw, szybko sprawnie i nie drogo. Wiedzą co robią. Polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz, Warszawa dnia: 2013-09-26 15:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam jakość,profesjonalizm,obsługa 100% satysfakcji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara-Ursynów dnia: 2013-09-22 13:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy pana Roberta pełen profesjonalizm,bardzo fana obsługa i bezproblemowe podejście do pracy po za tym nic mnie nie obchodziło podczas całego remontu generalnego mieszkania pan Robert wszystkimi zakupami się zajął,wszystkiego dopilnował i fachowość robót na najwyższym poziomie a ponadto ma super pracowników FIRMA GODNA POLECENIA JULIA-MOKOTÓW-WARSZAWA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-27 21:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalem z uslug firmy pana Roberta to znaczy modernizowal mi lazienke i wyszlo super nic mnie nie obchodzilo wszystkie zakupy byly na pana Roberta glowie ja praktycznie nie odczulem remontu a ponadto super doradctwo i obsluga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanislaw dnia: 2013-03-05 19:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% uslugi pana Roberta od czterech lat sukcesywnie remontuje mieszkanie i za kazdym razem jest wszystko fachowo i szybko zrobione ,wszystkimi zakupami wywozem gruzu a nawet smieci zajmuje sie pan Robert wspolpracuje z dwoma mlodymi fachowcami znajacymi sie na robocie.Jesli firma do remontu mieszkania to tylko ta polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mieczyslaw z Bemowa dnia: 2013-02-18 07:42:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją