Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RASTOR Artur Raś

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Małopolskie, 31-831 Kraków Kocmyrzowska 7/B
Telefon: 12 387 27 77 Kom. 602 22 50 51 Fax: 12 387 27 77
Adres e-mail: info(małpa)rastor.pl
Strona internetowa: www.hormann-krakow.pl
NIP:
945-130-54-62
Opis działalności: sprzedaż montaż hurtowa i detaliczna bram drzwi napędów firmy Hormann Słowa kluczowe: bramy garażowe przemysłowe Hormann Kraków rampy napędy kowalstwo artystyczne okna

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4859
Data utworzenia profilu: 2010-02-12 19:00:12
Data ostatniej aktualizacji: 2010-02-12 19:00:12 

Opinie o RASTOR Artur Raś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie nastawiony dobrymi opiniami, skierowałem swoje kroki do firmy Rastor w Niedźwiedziu, gdzie po wstępnym omówieniu tematu wymiany mojej starej bramy uchylnej i drewnianych drzwi wejściowych, otrzymałem satysfakcjonującą ofertę. Myślę, że udało nam się uzyskać kompromis pomiędzy termiką na której mi zależało a estetyką na którą zwraca uwagę moja małżonka. Doświadczenie sprzedawcy było tu kluczowe. Jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego a wymiana mam nadzieję, przyniesie efekt w niższych rachunkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold G. dnia: 2019-09-12 13:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze, zastanawialiśmy się czy zamawiać brame w wfirmie tak oddalonej od nas, ale nie bylo problemu. przyjechał Pan na pomiar, dopasowalismy kolor na miejscu dzieku czemu dobralismy idealny odcien do elewacji jestesmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malvinez dnia: 2019-08-27 10:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam bramę jeszcze na ulicy Kocmyrzowskiej teraz firma z tego co wiem przeniosła siedzibę za Kraków, ale wszystko działa sprawnie jak dawniej :)) domówiliśmy jeszcze napęd Rotamatic do bramy wjazdowej i jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Mrugała dnia: 2019-03-07 11:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwione bez problemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.D. dnia: 2018-05-23 11:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zamontowano nam drzwi i bramę jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybki czas realizacji 4 tyg. od zamówienia! Drzwi prezentują się pięknie, kolor antracyt i antaba ze stali nierdzewnej to był strzał w 10! Warto było dopłacić za Hormanna widać jakość w każdym detalu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dom w aurorach dnia: 2017-03-14 14:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niskie ceny za bramę oraz drzwi Hormanna, b. dobry montaz-pierwsza ekipa na mojej budowie ktora moge polecic
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-02-21 21:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich bramę i drzwi wejściowe, wszystko zamontowane w uzgodnionym terminie. Montażyści wyjątkowo sympatyczni co sie rzadko zdarza "budowlańcom" wykonali swoją robotę sprawnie, widać było ze znają sie na rzeczy... Na koniec posprzątali wszystko po sobie i zabrali śmieci co mnie powaliło-dotąd wszyscy zostawiali mi stertę po sobie! . Pierwsza firma podczas mojej budowy która mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Robert Bibice dnia: 2016-04-19 19:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis. 2 napędy spalone po przepięciu zasilania, udało się naprawić jako jedyni mieli dostępne części zamienne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-02 12:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam pakiet 001 mieli od ręki w Krakowie, po wymianie brama działa jak nowa! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-11-18 12:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupowalem czesci w ich sklepie www.hormann.sklep.pl , ktore nigdzie nie byly dostepne... od reki! tanio szybko swietny kontakt, szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2013-03-29 13:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piter dnia: 2012-05-24 20:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: czekalem na reklamacje na ich koszt-wykonali bez zarzutu choc to nie ich wina!
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-02-27 10:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie proste- najtańsza w Krakowie oferta a przy tym wysoka jakość wykonanych usług. 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Brzozowski dnia: 2010-04-21 15:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma z tradycjami od 10 lat, wysoka jakosc uslug i niskie ceny, polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: robert dnia: 2010-02-12 19:01:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją