Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RMB MALON Bogdan Małoń

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, Zgierz
Telefon: Kom. 0048 604687808
Adres e-mail: malonbogdan(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.tynki_gipsowe.republika.pl
Opis działalności: Tynkarstwo elewacje docieplenia malowannie Słowa kluczowe: tynki tynki gipsowe tynki gipsowe maszynowe tynki agregatem docieplenia docieplanie uslugi

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2990
Data utworzenia profilu: 2010-02-03 15:16:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-02-03 15:16:07 

Opinie o RMB MALON Bogdan Małoń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA I PROFESJONALNA OBSŁUGA PRACE WYKONANE TERMINOWO I SOLIDNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Foch dnia: 2017-01-11 02:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto było skorzystać z rady sąsiadki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.Kowarczyk dnia: 2016-05-23 20:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane w terminie i porządnie jak na firmę 21 wieku bez zastrzeżeń Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olaf Rabieda dnia: 2012-10-18 09:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt,prace wykonane bez zastrzeżeń Polecam!!zasłużona opinia dla tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Fielman dnia: 2012-04-08 17:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny kontrahent, prace wykonane solidnie,szybko i gładko. Polecam firmę jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-29 15:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt szef na budowie prace wykonane bez zastrzeżeń opinie negatywne pewnie pisane przez konkurencje Firma godna polecenia duży plus.Pozdrawiam Edward Rożycki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-26 14:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, na budowie czysto ,tynki pomalowane bez szpachlowania bardzo równo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Nowak dnia: 2010-03-12 17:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług Firma wyspecjalizowana w tynkach gipsowych i dociepleniu,wszystko bardzo ładnie i czysto wykonane Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Skorek dnia: 2010-02-03 15:20:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją