Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowo-Administracyjne "FINANS-SIT" Sylwia Łopatkiewicz

Zawód: rachunkowość - usługi Księgowy 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-200 Wąbrzeźno 1 Maja 37
Telefon: Kom. 722384500
Adres e-mail: finans_sit(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Księgi handlowe, podatkowa książka przychodów i rozchodów, ryczałt od przychodów ewidencjonowanych, rozliczenia z ZUS i US, kadry i płace, inne Słowa kluczowe: Wąbrzeźno, biuro, rachunkowe, księgowość, Księgi handlowe, podatkowa książka przychodów i rozchodów, ryczałt od przychodów ewidencjonowanych, rozliczenia z ZUS i US, kadry i płace,

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1741
Data utworzenia profilu: 2009-12-02 21:52:45
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-02 21:52:45 

Opinie o Biuro Rachunkowo-Administracyjne "FINANS-SIT" Sylwia Łopatkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje sie rekami i nogami pod ponizszymi komentarzami. Biuro zasluguje na uwage i jest wiarygodne z racji liczby klientow! Wabrzezno nie jest duzym miastem, dlatego tez moim skromnym zdaniem to najlepsza pozycja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 11:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z tą firmą już od jakiegoś okresu i jestem bardzo zadowolony. Prowadzą bardzo profesjonalnie księgi handlowe, nigdy nie było z nimi żadnych problemów. Mogę tylko polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-03-19 10:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję prosić ich o pomoc przy rozliczeniach ze skarbówką. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami, szybko się wywiązali z zadania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Finilla dnia: 2013-02-12 09:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robią wrażenie, fachowe podejście do wszystkiego. Ciesze się ze mogę na nich polegać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 11:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 09:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomagali mi w rozliczeniach i z umową o pracę bo nie za bardzo sie na tym znam, ale firma juz wszystko za mnie opanowała.Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tros6 dnia: 2012-11-09 08:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że tu już ludzie także zamieścili opinię , co Mnie bardzo cieszy że także tak jak Ja jesteście zadowoleni z Usług Tej firmy . Polecam Gorąco także . Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-08 00:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej pory księgowość była dla mnie horrorem, ale kiedy podpisałam umowę z tym biurem jest super :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-10 01:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO KOMPETENTNA OBSŁUGA I ZARAZEM MIŁA CENY NISKIE ,ZAWSZE ODBIERAJĄ TELEFONY I MOGĄ DOJECHAC DO MNIE Z I PO DOKUMENTY ,BARDZO POLECAM ICH USŁUGI
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JACEK dnia: 2010-04-26 12:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-13 18:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-11 14:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, szeroki zakres usług, sympatyczna atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-04 16:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki zakres usług, konkurencyjne ceny, miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-02 21:54:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją