Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Urody Glamour Sylwia Jędrychowska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 14-200 Iława Sobieskiego 1/1i
Telefon: 89 648 69 39 Kom. 500 530 360
Adres e-mail: glamooour(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.glamour-ilawa.pl
Opis działalności: Salon kosmetyczny, przedłużanie paznokci, piercing, makijaże, pielęgnacja twarzy Słowa kluczowe: Iława, kosmetyczka, gabinet, salon kosmetyczny, piercing, makijaż, kolczykowanie, pielęgnacja, pazurki, make up,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4493
Data utworzenia profilu: 2009-11-03 09:50:31
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-03 09:50:31 

Opinie o Salon Urody Glamour Sylwia Jędrychowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom usług. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2012-06-20 01:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna mila obsluga, zabiegi wykonywane sa na bardzo wysokim , komfoortowym dla klietna poziomie!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina zimani dnia: 2012-06-02 08:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera,profesjonalizm kosmetyczek ,muzyka w tle sprawiają ,że wyjdziesz z gabinetu zadowolona ,zrelaksowana i piękniejsza !!! GORĄCO POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: acapulco5 dnia: 2010-12-10 23:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkurencyjne ceny i bardzo fajne kosmetyczki, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-06-28 21:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem jest to najlepsza kosmetyczka w Polsce. Stara się ona jak najlepiej wykonać swoja pracę. Jest ona estetyczna. Polecam ją wszystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2010-05-13 19:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Salonu Glamour i śmiało polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bunia dnia: 2010-05-01 01:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Anna D. dnia: 2010-03-31 11:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, miła obsługa, polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-03 09:52:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją