Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

maniewski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, kraków gołębia
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 44% pozytywna 30x 3x 38x

Jakość usług: 50% wysoka 30x 8x 30x
Terminowość: 53% bez zastrzeżeń 29x 11x 25x
Ceny usług: 0% niskie 22x 40x
Ilość opinii w serwisie: 71
Ilość odsłon profilu firmy: 13307
Data utworzenia profilu: 2009-10-20 17:55:23
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-20 17:55:23 

Opinie o maniewski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KOMPLETNA PORAŻKA "PAN" MANIEWSKI TO NIEPOROZUMIENIE SPÓŹNIŁ SIĘ DO PRACY O PONAD GODZINĘ!!!!!!!!!! TO CO ZROBIŁ NA MOJEJ GŁOWIE TO WIELKI DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDAĆ ŻE BRAKOWAŁO MU NIE TYLKO CZASU ALE I UMIEJETNOŚCI!!!!!!!!! ODRADZAM!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 23:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsluga i atmosfera w salonie Maniewski zasluguje na pochwale:) chciala bym serdecznie polecic Pana Daniela R. Gdyz do tej pory nikt nie radzil sobie z moimi wlosami aczkolwiek Pan Daniel zrobil to z wielkim profesjonalizmem. Cena niestety triche za wysoka aczkolwiek warto dac te kilka zlotych wiecej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakasia dnia: 2014-05-30 20:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon polecam w 100%, a najbardziej...Sylwię! Kilka dni przed wizytą wpadłam na konsultację -jaki kolor powinnam wybrać, co zrobimy na mojej głowie i jak. Wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone, co więcej Sylwia odradziła mi droższą usługę ze względu na kondycję moich włosów. Profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do klienta, nie liczy się pieniądz. Atmosfera przemiła, nigdy nikt tak dokładnie nie farbował mi włosów, zwykle mam problem z zafarbowaniem skóry przy czole, tym razem nie było ani fragmentu ubrudzonego ciała, wszystko zostało zabezpieczone. Kolor -idealny, modelowanie -idealne. Do tego miło spędzony czas z przemiłym towarzystwie Sylwii. Czego chcieć więcej? Poza tym polecam usługi kosmetyczne Kasi Czuby -mistrzostwo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ruda dnia: 2014-05-23 15:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że te negatywne opinie są przesadzone. Czytając te opinie długo zastanawiałam się czy udać się do tego salonu. Dziś byłam w salonie Maniewski i jestem bardzo zadowolona. Pracownicy byli bardzo uprzejmi, widać było że współpracują ze sobą bardzo dobrze, ich ubiór też był jak najbardziej ok. Jasne za taką cenę też spodziewałam się jakiejś olśniewającej fryzury ale takie to tylko występują na okładkach gazet. P. Robert wysłuchał moich oczekiwań, "wybadał" moje włosy i zaproponował fryzurę. Teraz mam naprawdę fajną fryzurkę, dopasowaną do mojej urody. Przyjęta byłam zgodnie z ustaloną godziną. W dodatku choć w cenniku jest określone że strzyżenie+ konsultacje trwają godzinę to stylista poświęcił mi więcej czasu, starając się dopracować swoje dzieło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2014-05-07 19:29:46 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic nadzwyczajnego . nie umiem tez uzasadnić jego cen . nie rozumiem jak niektóre kobiety dostają prawie orgazmu, wrzucają zdjecię na facebooka chwalac sie wizyta u Pana Maniewskiego a prawda jest taka ze pierwsza lepsza fryzjerka zrobila by to samo za 1/10 ceny . U mnie wlosy wyszly dobrze nie mam zastrzezen ale w wiekszosci salonów do ktorych chodzilam bylo podobnie . tu po prostu przeplacilam .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2014-05-05 12:18:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego salonu chodziłam gdy pracował jeszcze tam Jan Bochniarz teraz już nie ma najmniejszego sensu...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: były klient Janka
Opinia dodana przez: byłyKLIENTjanka dnia: 2014-04-27 21:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Nie czytajcie tych negatywnych komentarzy. W salonie jest świetna atmosfera, przecudowni fryzjerzy. Polecam Daniela, który mnie wysłuchał i z moich katastroficznych ryżych czterokolorowych włosów wyczarował piękny blond. Pomimo wysokiej ceny - każda złotówka jest tego farbowania warta. Dekoloryzacja, farbowanie i modelowanie - Daniel to mistrz. A przez te kilka godzin można się też pośmiać w luźnej atmosferze. Na pewno wrócę i tylko do Daniela! Włosy mamy tylko jedne - salon Maniewski spełni wasze marzenia o idealnej fryzurze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Diana Kalinowska dnia: 2014-04-04 00:22:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maniewski przez serie zabiegow rozjasniajacych spalil moje wlosy a wskutek tego stracilam 80% wlosow. Wygladalam jak po chemii-DRAMAT NIE POLECAM!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-03-30 13:33:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam niestety niesmak po wyzycie w salonie Maniewski w Krakowie, za cenę prawie 500 zł., spodziewałam się większej metamorfozy. Pan Maniewski tylko obciął moje włosy, nie przykładając większej wagi do nadania im ksztaltu. Na plus jedynie zaslugują stażysta i Pan Robert, którzy próbowali "poprawić" co nie dokończyl Pan Maniewski.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Evita dnia: 2014-03-26 12:38:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maniewski w tv zachowuje sie jak fachowiec, w salonie niestety przykra porażka spoźnienia, rozmowy przez tel w trakcie mojego strzyżenia itp. NIE POLECAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-03-25 01:12:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zapisałam się dużo wcześniej przed ślubem aby zrobić kolor, podciąć włosy itd, wyszły kwoty kolosalne a efekt mizerny włącznie z fryzurą ślubną- mocno się zawiodłam, nie polecam moja chrzestna fryzure zrobioną miała na moje wesele taką, że po kilku godzinach była "rozczochrana" wszystko powyłaziło
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kręcona dnia: 2014-03-24 11:05:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa fatalna!!!zero wyszkolenia!!! brak większości kosmetyków do pielegnacji włosów!!! Pan fryzier się spóżnił, a jego ubiór pozostawiał wiele do zyczenia!!!masakra odradzam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata B. dnia: 2014-03-16 21:12:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błagam, niech p. Maciek wprowadzi jakieś obowiązkowe stroje do pracy, bo tak jak tam chodzi p. Gaczorek woła o pomste do nieba! To jest miejsce pracy, a salon ma się za luksusowy, więc może chociaż p. G. zdjęłaby czapkę jak z kimś rozmawia? Tego przecież wymaga czysta kultura. I te paznokcie, którymi wiecznie gdzies podrapie. I ta niezadowolona mina... żałuję, że nie ścinał mnie szef. Jednak niesmak pozostał, nie pójdę tam więcej i odradzam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-02-23 01:18:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam stała klientką Pana Maniewskiego przez ponad dwa lata, zrezygnowałam z usług tego salonu bezpowrotnie. W salonie był wieczny brud, nie czyszczą nożyczek ani szczotek. Młodym fryzjerom brak doświadczenia i ogłady. Moje wizyty prawie zawsze zostawały przekładane na inny termin z jakiegoś ważnego powodu. Nawet pomimo próśb i błagania odmawiano mi wykonania usługi w umówionym terminie. Generalnie dramat za takie pieniądze to polecam inne konkurencyjne salony tam przynajmniej klient wie za co płaci! odradzam szkoda pieniedzy nawet wydanych z ciekawości!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-02-11 14:46:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czyżby komentarz poniżej pisała sama Pani Gaczorek? Bo słów krytyki nigdy nie potrafiła przyjąć z godnością Osobiście nie polecam. Jeżeli chodzi o cięcie męskie- ma jakieś blade pojęcie, ale to pojęcie nie dotyczy strzyżeń damskich.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2014-02-03 19:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na uwagę w salonie zasługuje moim zdaniem tylko Pani Sylwia. Moje włosy okazały się w salonie "wyzwaniem" i fryzjer, który miał farbować moje włosy nie za bardzo wiedział co z nimi zrobić. Całe szczęście Pani Gaczorek przejęła inicjatywę. Wystarczyła jej dosłownie chwila na obejrzenie włosów i dobór farby. Widzę tutaj w opiniach jak inne panie piszą o zawodówkach czy skończonych kursach wieczorowych. Ta kobieta na prawdę wie co robi i zna się na swojej pracy, nieważne czy skończyła kursy w Paryżu czy zawodówkę w Krakowie. Znam fryzjerstwo od podszewki i nie rozumiem zaskoczenia, że pracownicy chodzą z mopem. Tak jest dosłownie wszędzie, to chyba dobrze, że sprzątają nawet kilka razy dziennie. Standardowo zostaje się sprzątać po pracy. Droga Pani Przedmówczyni, w wielu renomowanych salonach również ręczniki zabierane są do domu przez fryzjerów i prane przez nich samych, co jest dla nich dodatkową pracą. Jeszcze śmieszniejsze opinie, iż fryzjerzy wylegują się na kanapach. Fryzjerstwo to wbrew pozorom ciężka praca, dlatego pracują ludzie młodzi, którzy są w stanie pracować po 14 godzin w pozycji stojącej. Ceny w salonie zdecydowanie za wysokie, szczególnie za usługi u stylistów. Atmosfera za to bardzo przyjazna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rashida dnia: 2013-12-17 21:44:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta u samego Pana M zakończyła się fatalnie. Zostałam obcięta z efektem wybuchu bomby atomowej na głowie, zapewniano mnie że krótka góra włosów i dł prosty dół będzie świetnym rozwiązaniem.W efekcie wyglądałam jak bym miała krótkie włosy na czubku i doczepione proste na dole ... nie wspomnę już o kolorze który musiał wykonać początkujący fryzjer. Na szczęście lub nieszczęście wybrałam się 2 raz już do kogoś innego, i było ok. To co zobaczyłam jak traktowani są pracownicy a co dopiero klienci w tak prestiżowym raczej już nie ,,salonie'' a zakładzie mogła bym stwierdzić...Pierwszy raz byłam zdziwiona że pracownicy jeżdżą na mopie podczas pracy a potem zajmują się klientami,ok raz mogło się zdarzyć,ale gdy zobaczyłam paru fryzjerów którzy szorują podłogę wręcz na kolanach pod nadzorem jakiegoś menadżera byłam tak zażenowana tym faktem że w tak prestiżowej firmie która tak się reklamuje i ma takie ceny, nie stać na ekipę sprzątająca a pracownicy są wykorzystywani w ten sposób. Nie tylko fryzjerzy również Panie kosmetyczki widziałam w takiej akcji, po czym wykonywały zabiegi.Jakość usług wysoka tylko i wyłącznie przez zdolności niektórych fryzjerów bądź kosmetyczki,reszta to tylko piękna otoczka i reklama.Nie polecam byłam 2 razy zobaczyłam i przeżyłam swoje ,pracownikom współczuję atmosfery pracy dziękuję
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 12:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również byłem podczas napadu rozchisteryzowanej Pani do salonu, akurat Sylwia mnie ścianała i Pani z potwornym rykiem wpadła do salonu oczekując ze wszyscy się rzuca i zaczną się nią zajmować. Pani ewidentnie zamiast z usług salonu powinna skorzystać z usług psychoterapeuty. Narzekała na wszystko na włosy, na rzęsy, na problemy życiowe nie wiedziała o co jej chodzi. Współczuje fryzjerom ze muszą obcować na co dzień z takimi ludźmi, którzy swoje żale wylewają u fryzjera tylko po to żeby ktoś zwrócił na nich uwagę. Również podczas wizyty Pani furiatki w Maniewskim byli sami mężczyźni wiec przykre jest to ze pani pisze opinie jako nie ona skoro poza mną było jeszcze tylko dwóch facetów. Polecam cały zespół maniewski!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-11-21 16:17:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radze wszystkim powaznie zastanowic sie nad korzystaniem z uslug salonu, a zwlaszcza pani Sylwii Gaczorek. Bylam w salonie obciac wlosy i bylam swiadkiem tego, jak w bezczelny sposob nakrzyczala na klientke, ktora przyszla zareklamowac ewidentnie spalone i przesuszone wlosy. Nie wyobrazalam sobie do tej pory, ze w salonie o tej renomie krzyczy sie na klientow, zarzucajac im, ze "wysmarowali czyms wlosy i dlatego tak fatalnie wygladaja". Kobieta (klientka) zaczela plakac, a pani Sylwia poszla sobie z fochem, narzekajac (na glos!), jacy klienci sa trudni i nie wiadomo czego wymagaja. Fryzjer, ktory zajmowal sie mna byl w porzadku, ale po tym co tam dzisiaj zobaczylam jestem PEWNA, ze nigdy nie wroce do tego salonu - nie przestrzega sie tam podstawowych zasad dobrego wychowania, nie mowiac o odpowiednim podejsciu do klienta. I dolaczam sie do glosu, ktory pojawil sie juz tutaj w wypowiedziach - wlasciciel powinien zastanowic sie nad doborem personelu. Zdecydowanie wszystkim odradzam, omijac szerokim lukiem!!! Nie dla powaznych ludzi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: charlieee.brown@gmail.com
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-11-21 00:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w charakterze modelki na szkoleniu prowadzonym przez Pana Krystiana.Troszkę poczekałam(ok 40 min), ale było warto!Efekt wow,strzyżenie wykonywał Pan Michał M.Pozdrawiam go i polecam, wszystko profesjonalnie!Świetne miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-10-28 23:57:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie Maniewskim u Pani Sylwii Gaczorek i jestem bardzo zadowolona z usługi flamboyage. Włosy wyglądają na prawde swietnie! Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam Panią Sylwie. Pozdrawiam, Ania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-04 20:20:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam umówiona na wizytę do Pani Sylwii Gaczorek. Pani Sylwia spóźniła się 25 min bez słowa wyjaśnień, prostego słowa przepraszam- zaczęła zwracać się do mnie na Ty- a koleżankami nie jesteśmy. Z wykonanej usługi nie jestem zadowolona, cena nie adekwatna do jakości. Więcej do salonu nie wrócę.Zdecydowanie odradzam a Panu Maćkowi radzę poważne przemyślenia dotyczące załogi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-09-25 19:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj byłam na refleksach w salonie Maniewski w Pasażu 13 u Pana Daniela Panka...efekt świetny!!Polecam!!!miałam również strzyżenie, nie trzeba sie znać na fryzjerstwie żeby zobaczyć że w tym miejscu poziom usług jest wysoki. Pomimo niektórych negatywnych opinii szczerze polecam!!!taka usługa musi mieć swoją cene!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 00:05:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurcze niestety się zgodzę co do tych słonecznych refleksów że są słabe tylko w innej kwestii, moja siostra poszła tam na te refleksy bo wygrała je w jakimś konkursie. Obie byłyśmy zdizwione, wręcz śmiałyśmy się szukając tych refleksów na głowie bo były zupełnie niewidoczne. Po prostu prawie ich nie było nie było żadnej różnicy. Nie wiem czy zrobili to specjalnie za to ze refleksy były wygrane więc nie zapłaciła za nie toteż nie przyłożyli się do wykonania ich czy też tak miały wyglądać, bo jeśli tak miały wyglądac i w cenniku refleksy z modelowaniem to 140zł to powodzenia... niepolecam:)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna O. dnia: 2013-09-09 18:37:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa beznadziejna pani Sylwia Gaczorek sama sobie wystawia w internecie te "rewelacyjne"opinie. Samozwańcza stylistka i znawczyni blindów, zrobiła mi kilka dni temu jajeczne ombre, ubrana wulgarnie i nie do przyjęcia w miejscu pracy. Pracownicy Maniewskiego w pasażu 13 nie mają pojęcia o tym co robią bo jak 21-23 latkowie tacy jak Gaczorek czy panek (jedna uważa się za blogerkę drugi "Mister ziemi świętokrzystkiej z 2011 roku który wieczorowo robił jakieś kursy feyzjerskie)mogą profesjonalnie wykonywać swój zawód skoro to nie jest ich "zawód" wyuczony. Ceny horrendalne biorąc pod uwagę fakt że oni nabierają dopiero doświadczania na naszych włosach za co każą sobie płacić niebotyczne ceny. Maniewski spadł na psy. Niestety przykro mi to powiedzieć. Jeszcze 5-6 lat temu można było tam iść na ścięcie czy kolor do tych fachowców. Teraz robi z salonu zbiorowisko wylansowanych bananowych dzieci którzy lubią "modę i fryzury", Gaczorek powinna już dawno wylecieć. Moja znajoma robiła ostatnio "słoneczne refleksy", zapłaciła kupe kasy i wyszła bez zmian powiedziałabym z jakimiś plamami na gowie które nie miały nic wspólneg z refleksami. Za te pieniądze które biora trzeb być na prawce frajerem żeby płacić i jeszcze dac sobą pomiatać przez recepcjonistkę czy fryzjera którzy robią wszystko "od łaski:. Bojkot Maniewskiego!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ,
Opinia dodana przez: kuzzzzj dnia: 2013-09-06 15:58:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie skorzystałam z usług choć weszłam do salonu w Pasażu 13, żeby się zapisać. Recepcjonistka z łachą szukała terminu, fryzjerka chodziła w czapce!!! Do tego szorty z du... na wierzchu i długie paznokcie - na dzień dobry się zraziłam. Ale kto co lubi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-09-05 13:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług p. Daniela R, bardzo miły, konkretny fachowiec. Jestem bardzo zadowolona, mam perłowo-złocisty blond, który jest rewelacyjny! Z tym fryzjerem- stylistą można porozmawiać na temat oczekiwanego koloru. Podczas farbowania można uzyskać porady na temat włosów, środków do pielęgnacji i poruszyć wiele innych interesujących tematów:). Polecam tego fryzjera, cena: 340 złotych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2013-08-23 22:00:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pierwszego momentu - umowawiania sie na strzyzenie i modelowanie mialam wrazenie rozmawiania z pretensjonalna recepcjonistka, potwierdzilo sie to przy wizycie w salonie. do uslugi nie doszlo. stylisty nie bylo w pracy. zaproponowano mi termin za 9 dni. obsluga arogancka i nieprofesjonalna! nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika dnia: 2013-08-21 00:03:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałam sie do fryzjerki - stylistki pani Sylwi Gaczorek, gdyż jest tam polecana jako specjalistka od blondu. Bywałam u tańszych i droższych fryzjerów -doświadczenie w tym względzie mam dość szerokie, ale to był mój najgroszy blond w życiu. Właściwie dokładniej mówiąc kolor jajecznicy. Natomiast sposób ścięcia i uczesania postarzył mnie o ok. 10 lat i również oceniam go jako najgroszy, jakikolwiek miałam w życiu. Pani była miła dla mnie tylko w jednym momencie - gdy wręczałam jej napiwek (zapewne nie powinnam, ale przywykłam do tej czynności). Poza tą jedną chwilą traktowała mnie z niewiadomego mi powodu jak kogoś gorszej kategorii. Korzystałam z tego salonu jeszcze wcześniej z usług pana upinającego koki i wyszło fantastycznie. Niemniej umiejętności (brak umiejętności) pani Sylwi Gaczorek zraziły mnie tak bardzo, że już tam się nie wybiorę; zbyt duże ryzyko. Mocno odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ik dnia: 2013-08-06 14:56:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odwiedzilam salon na brackiej - była jedna fryzjerka, bez recepccjonisty a jej nie za bardzo chciało się rozmawiać, nie mniej jak zobaczyłam wszedzie wlosy i kurz to mi rowniez przestalo sie chciec rozmawiac. nie wiem jak mozna w takim miejscu nie dbac o standardy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-08-01 14:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Amadeusz jest bardzo profesjonalnym fryzjerem - zawsze wychodze zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JA dnia: 2013-07-30 11:26:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tamtym roku i strzygła mnie Pani Sylwia swoim zachowaniem i postawą ujęła mnie to była obsługa na najwyższym poziomie ,w tym umówiłam się jak przypuszczałam do tej samej fryzjerki niestety nie 16.07.13 pani recepcjonistka mogła nie wiedzieć choć zapewniała że to ta sama. Niemożliwe by tamta Sylwia aż tak się zmieniła Od profesjonalnego fryzjera wymagam pełnego zaangażowania, postawy , ubioru i zachowania a co najważniejsze zajmowania się moimi włosami od początku do końca za to przecież się płaci. Tym razem tak nie było Pani Sylwia piękna Blondynka ubrana w szorty i luźny podkoszulek (myślałam że specjalnie dla mnie przyszła do pracy i zaraz się przebierze ale nic takiego nie miało miejsca) zaprosiła mnie na fotel i poszarpała mi włosy grzebieniem pokazała że nie rozczesują się i oddelegowała mnie do mycia u innej dziewczyny a sama sobie gdzieś poszła. Nie jest moją winą że mam tak dużo włosów na głowie i nie da się ich rozczesać grzebieniem. Potem czesała tak że prawie się popłakałam z bólu ale zacisnęłam zęby i jakoś przez to przebrnęłyśmy potem było strzyżenie Choć jestem jeszcze nie tak stara to mówienie do mnie od samego początku do końca na TY sprawiało że czułam się gorsza No cóż w nocy po wszystkim sama obcinałam sobie grzywkę a zapłaciłam za strzyżenie 160zł Pani Sylwia umie strzyc dlatego dostała ode mnie napiwek ale nie polecam tak jak ja dawać jej wolnej ręki bo fryzura raczej do mnie ani mojego trybu życia nie pasuje Ale podkreślam sama na to pozwoliłam Plusy są takie że obecnie mam fryzjera z głowy na 3 lata gdyż jestem tak "przerzedzona" Niestety nie polecam i sama już tam nie pójdę W Krakowie jest wielu fryzjerów Ale Salon Pana Maniewskiego na Rynku głównym w Pasażu 13 do luksusowych niestety już nie należy luksusowe mają tam obecnie tylko ceny.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Tihaja dnia: 2013-07-24 00:48:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wstępie zaznaczę, że nie będę oceniała umiejętności pana Maniewskiego, ponieważ to nie on zajmował się moimi włosami. Mianowicie, jako modelka uczestniczyłam w szkoleniu dla fryzjerów, które było prowadzone przez p. Maniewskiego. Zacznę od atmosfery: napięta, nerwowa, p. Maniewski, choć zrobił na mnie pozytywne wrażenie na początku, wraz z upływem czasu stawał się coraz bardziej niecierpliwy i niemiły w stosunku do osób, które przechodziły szkolenie. Ta napięta atmosfera była bardzo silnie przeze mnie odczuwana. Co więcej, mój "stylista" w ogóle się nie pojawił. Oczywiście, nie jest za to odpowiedzialny p. Maniewski, jednak czekanie 2,5 h (całe szkolenie trwało 3 h!) na kogoś, kto się, koniec końców, nie zjawił, było bezsensowne. Można by zapytać: "Dlaczego czekałaś?". Czekałam, ponieważ p. Maniewski co 20-30 min powtarzał, że "jeszcze chwileczkę", a na samym początku (po godzinie mojego oczekiwania) stwierdził, że jeśli się nie zjawi mój "stylista", to sam podejmie się ścięcia moich włosów. Jednak ani stylista się nie pojawił, ani nie ostrzygł mnie pan Maniewski. Zrobiła to jedna z uczestniczek szkolenia, która skończyła wcześniej strzyżenie "swojej modelki", do tego z dosyć niską notą od p. Maniewskiego. Musiała mnie strzyc sama, z dwiema krótkimi uwagami p. Maniewskiego w stylu: "super", "dobrze", posiłkując się nerwowo opiniami swojej koleżanki, również uczestniczki szkolenia. Na koniec chciałam jeszcze wspomnieć o postawie p. Maniewskiego do pracy, której byłam świadkiem. Nie dość, że dosyć surowo oceniał i jeszcze gorzej traktował swoich podopiecznych-szkoleniowców, to do klientek również podchodził "przedmiotowo", bez większej uwagi. Raz zwracaał się do modelek na "ty", raz na "pani", co jest rażącym faux-pas wg mnie. I jeszcze nonszalanckie przechadzanie się po salonie, przestawianie buteleczek, popijanie napojów czy przegryzanie posiłków przy klientach. Polecałabym również zmianę asystentki (albo zmianę postawy i więcej uśmiechu) pani "Paulinki", do której tak pieszczotliwie zwracał się p. Maniewski. Na odchodne usłyszałam jeszcze raz "przepraszam" i usprawiedliwienie się, że nie od p. Maniewskiego zależało to, że się nie pojawił mój "stylista", które rozumiem. Jednak uważam, że należała mi się rekompensata 2,5-godzinnej nudy oraz braku zainteresowania w postaci obiecanego strzyżenia. Mimo zaproszenia, nie mam zamiaru skorzystać z usług salonu "maniewski". Gorąco odradzam.
Opinia dodana przez: Modelka dnia: 2013-07-15 22:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, przemiła i sympatyczna obsługa, fryzura super/. Pan Maciej ciepły, sympatyczny i bardzo zdolny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-06-12 17:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Potwierdzam że Pan Amadeusz jest świetnym fryzjerem, chodze do niego od dwóch lat, zawsze jestem zadowolona z cięcią oraz koloru. Czasami zdarzają się nie wielkie opóźnienia ale to normalne gdy fryzjer ma full pracy a nie czeka na klienta pół dnia. SZCZERZE POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-05-16 18:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług salonu Maniewski od dawna oczywiscie P.Maniewski jest najlepszy w swoim fachu bardzo miły człowiek swietnie dobiera fryzury doskonały kontakt ma w swoim salonie równie dorych i utalentowanych fryzjerów napewno jest nim AMADEUSZ byłam u tego bardzo miłego człowieka 24.04 jestem zachwycona tym co wyczarował na mojej głowie a co do ceny uwazam ze odpowiednia :) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 09:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam potwierdzić pozytywną ocenę pani Sylwii. Pierwszy raz byłam w salonie Maniewskiego. Nie miałam skonkretyzowanej wizji mojej fryzury. Po 10 latach rozjaśniania włosów, odważyłam się na zmianę. Pani Sylwia dobrała kolor, w którym naprawdę czuję się rewelacyjnie. Cięcie świetne, a włosy wyglądają o niebo lepiej. Atmosfera bardzo miła. Cena dość wysoka, ale zdecydowanie adekwatna do ilości wykonanych zabiegów. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kropeczka dnia: 2013-04-24 20:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Gaczorek. Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona po wizycie u fryzjera. Fryzura bez zastrzeżeń, dokładnie taka, jaką sobie wymarzyłam. Włosy wyglądają tak, jakby nigdy nie były narażane na działanie suszarki czy prostownicy. Pani Sylwia ma świetny kontakt z klientem, stara się rozważyć jego wszystkie widzimisię, podsuwa własne sugestie, często bardzo trafne. Cena adekwatna do oferowanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JBrz dnia: 2013-04-05 16:26:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw zaznaczę, że z koloru i obcięcia jestem bardzo zadowolona, pewnie dlatego, że wybrałam specjalistkę w farbowaniu włosów na blond kolor. Pani była grzeczna, uprzejma, zdecydowanie jest dobrym fachowcem. Widać, że osoby tam pracujące mają duże pojęcie o tym, co robią, siedziałam tam około 3 godzin i zdążyłam zobaczyć kilka fryzur, które zrobili. Obsługa miła. Chyba 3 osoby pytały mnie czy napiję się czegoś, pani podawała mi cały czas gazety i była skupiona na mnie. Widać było pasję. Czar prysł, kiedy do zakładu wkroczył Pan - później zadałam pytanie kto to jest i fryzjerka odpowiedziała mi ze szef, czyli Pan Maniewski. I teraz już będzie coraz gorzej. Czekało na niego kilka osób, Pani siedząca obok mnie była do niego. Skarżyła się innym, że już ma suche włosy i że Pan spóźnił się prawie godzinę, a ten nawet nie podszedł do niej tylko przy nas zaczął wrzeszczeć na tych wszystkich ludzi. Atmosfera zrobiła się fatalna. Pan Maniewski co chwila wołał kogoś do siebie, tylko po to, żeby go okrzyczeć. Czułam się fatalnie. Pani przestała ze mną rozmawiać, bo nie dało się przebić przez rozwścieczonego szefa. Przykro było oglądać zakłopotanych ludzi, zachowanie Pana Macieja było niestosowne. Widać było, że spóżniony miał zły humor i wyżył się na swoich współpracownikach, a oni nagle z pozytywnych ludzi zamienili się w chodzące cienie. Nie polecam ! Atmosfera jest żenująca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nataliab24@tlen.pl dnia: 2013-03-13 19:45:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety negat- o panu Maniewskim słyszałam świetne opinie, niestety po dwóch wizytach postanowiłam, że moja noga tam więcej nie postanie.Na początku pół godziny oczekiwania aż łaskawie pan fryzjer podejdzie do klientki, kolejne pół godziny oczekiwania w trakcie strzyżenia, ponieważ zadzwonił telefon, lub poszedł napić się wody.. A ja siedzę z mokrymi włosami, niedokończoną fryzurą i podziwiam pana Majewskiego spacerującego swobodnie po salonie i ignorującego moje prośby o dokończenie swojego dzieła. Na koniec fryzura, która jest marna- kompletnie niepasująca do twarzy oraz źle układająca się.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-03-11 20:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie w salonie Maniewski jestem strasznie zadowolona. Byłam umówiona do pani Sylwi. Jest specjalistką w dziedzinie włosów ombre, są przepiękne i ani trochę nie zniszczone po rozjasnianiu. Pani Sylwia jest bardzo pozytywna i energiczną osoba. Jak dla mnie jest z nich wszystkich najlepsza. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-02 09:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio przypadkowo trafilam do Pani Sylwi, gdyz bylam z coreczka u pana (nie pamietam imienia-) weszlam na szybko robiac zakupy w pasazu. Widzialam jak pani Sylwia rozmawia z klientka i jak obcina wlosy, urzeklo mnie to. Zdazylam zobqczyc fryzure koncowa i byla szalowa. piekna klasyczna. Kolor tez swietny ale siedzialam tam okolo 50 minut i nie wiedzialam czy to dzielo Pani Sylwii. Umowilam sie wiec na wizyte do niej i zostalam bardzo mila przyjeta, nie bylo zadnego opoznieńia a wrecz przyjela mnie 20 minut wczesniej, usmiechnieta, szystko mi wyjasnila,. Nie rozumiem tutaj tych opini, a po ostatnich trzech widac ze uparla sie jedna osoba i to jest napisane przez te sama osobe. Wiec nie nalezy sie tym zupelnie sugerowac ludzie. Sylwia jest najlepszym fryzjerem pasazu, sa straszne kolejki, a w jej zeszycie ciezko znalezc termin. Ona u maniewskiego bez porownania jest najlepsza bo wczesniej mialam okazje testowac panow i bez porownania. Ja polecam wszystko bylo na tak i nawet mialam regeneracje zrobiona gratis bo mialam bardzo zniszczone wlosy.milo i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-03-02 08:44:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może i niektórzy tam wiedzą co robią i nie urwali się z choinki, ale błagam... jak w takim salonie można czekać pół h na to, żeby łaskawie pani fryzjerka się pojawiła? Odradzam p. Gaczorek jeśli ktoś nie znosi bezczelnych osób.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-01-28 18:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maniewski to mistrz i tyle
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-28 09:12:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: beznadziejny fryzjer, skóra głowy podczs farbowania szczypała mnie strasznie, chyba pracuja na niskiej jakosi produktach.pani gaczorek spóżniła sie 20min.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 23:58:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Maćka Maniewskiego regularnie. Nie znam lepszego fryzjera! Rewelacja! Za każdym razem wychodzę od niego odmieniona i mega zadowolona! To jedyny fryzjer, który potrafi zrobić na mojej głowie dokładnie to, co sobie wymarzyłam! Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-01-21 19:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tu zupełnie przypadkowo...jestem klientką która już od kilku lat korzysta z usług Pana Macieja Maniewskiego (wcześniej jeździłam do jego salonu w Wiśle i Bielsku). W ostatniej chwili zdecydowałam się na sylwestrowy bal i potrzebowałam szybko zrobić nową fryzurkę niestety u Pana Maćka w salonie już nie mieli wolnych terminów dlatego pozwoliłam sobie poszukać inny salon i powiem szczerze że ze zdziwienia przeczytałam wszystkie opinie które są bezzasadne...szkoda tylko że odnoszę wrażenie jak by pisała to jedna osoba!!! Nie wiem czy to wynika z zazdrości innych salonów...
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna D. dnia: 2012-12-31 13:50:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest mi przykro to stwierdzić, ale jakość usługi zupełnie nieadekwatna do cen, do tego naprawdę niemiła obsługa - co w takim miejscu jest skandaliczne. I ciągłe opóźnienia... nawet do godziny!!! Najbardziej przereklamowana p. Sylwia. Nie wiem kto o niej pisze takie dobre opinie, chyba sama...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MG dnia: 2012-12-12 13:04:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia Gaczorek, wybitna, PODOBNO, specjalistka od ombre hair, spóźniła się ponad 45 minut na wizytę. Pani w recepcji na pytanie, kiedy pani Sylwia się pojawi, nie miała bladego pojęcia, nie zadzwoniła do niej, zaproponowała mi za to spacer po Rynku. No comments. Pani Sylwia po 45 minutach, bąknęła wchodząc do studia "przepraszam", ale nie widać było po niej specjalnego zażenowania - ja spaliłabym się ze wstydu. Bardzo żałuję swoją drogą, że czekałam -ale tyle ochów i achów się naczytałam o Pani Sylwii, że postanowiłam potulnie czekać. Ombre, zamiast w kolorze blondu - wyszło rude. Dodam, że swoje naturalne mam ciemny blond i naprawdę nie ma tu wielkiej filozofii, żeby kolor wyszedł jasny - nieraz lata temu miałam taki na głowie. Na moją sugestię, że coś jest nie tak, Pani Sylwia stwierdziła, że rozjaśnią się od słońca. Tyle, że nie za działanie słońca zapłaciłam 330 zł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: m. dnia: 2012-12-07 11:35:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żadko piszę opinie, ale tym razem się zdenerwowałam. Naczytałam się pozytywnych opinii o stylistce Sylwii Gaczorek. Super, poszłam, ja na czasie pani "stylistka" 30 minut spóźniona. Po szybkim proszę i bez przepraszam nawet nie wysłuchała co chciałabym, nie pokazała palety barw farby do włosów i zamiast ombre położyła mi beżową farbę...Ścięła od grzebienia wszystko na prosto (miało być nowocześnie ekscentrycznie) zainkasowała 340 zł i tyle...OSTRZEGAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-25 16:58:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ci wielcy styliści wcale nie liczą się ze zdaniem klienta. Kilka dni temu poprosiłam o drobne ścięcie, a wyszłam z radykalną zmianą fryzury! Dziś zastanawiam się jak z takimi krótkimi włosami zrobię koka na ślub!? Oczywiscie wcześniej uprzedzałam o moich planach, ale nikt nie szanuje próśb. Ważne by było im łatwiej i szybciej ścinać, bo tam liczy się czas i jeszcze raz czas do kolejnego klienta!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Guśka dnia: 2012-11-21 18:54:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer pokroju Maniewski to niespelniony artysta, ktory pewnie bylby nim, gdyby umial malowac czy rzezbic, a ze nie umie to jest takim wlasnie fryzjerem ...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2012-11-19 13:05:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług M.Maniewskiego, z polecenia - niestety wyszłam rozczarowana. Może salon fajnie wygląda i pielęgnacja włosów na dobrym poziomie, ale niestety umiejętności fryzjerskie znikome. Fryzury nie zrobi się kilkoma cięciami, których wykonanie zamyka się w 15 minutach. Rodzaj włosów i ich stan mają bardzo duży wpływ na sposób ich strzyżenia - w moim przypadku zabrakło fachowego warsztatu fryzjerskiego, niestety:(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2012-11-15 13:42:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam korzystanie z tego salonu. Pana Maniewskiego kompletnie nie interesuje co klientka by chciała i jaka fryzura ją interesuje. Chyba faktycznie tylko "boba" w różnej wersji potrafią tam zrobić. Ja chciałam jakąś ciekawą i trochę "odjechaną" fryzurę, dostałam klasycznego boba, na dodatek jest tak fatalnie ścięty, że wstyd się na ulicy pokazać. Włosy kompletnie się nie układają, nawet po godzinie czesania na okrągłej szczotce fryzura pozostawia wiele do życzenia. Nie mówiąc już o kilku nieznanego pochodzenia i celu zębach, ubytkach i innych takich. Wyszło na to, że przyszłam do fryzjera z lepszą fryzurą niż wyszłam. Koleżanka jak mnie zobaczyła to stwierdziła, że fryzura właściwie taka sam jak wcześniej tylko znacznie gorzej wygląda. Oczywiście takich właśnie komentarzy oczekujemy po wyjściu od "renomowanego" fryzjera. Absolutnie odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2012-10-30 15:19:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety z przykrością muszę stwierdzić że studio fryzjerskie Maniewski to bubel ,,ponieważ farbowanie włosów odbyło się koszmarnie byłam tam z koleżanką którą osobiście ścinał sam pan maniewski ale tu chodziło o mnie pomijając opóżnienie ,obsługę na recepcji moje włosy po farbowaniu niewiele różniły się od pierwotnego wyglądu oraz poplamioną skórę w dość widocznym miejscu ale najbardziej mi się podoało jak fryzjer który przeprowadzał moje farbowanie podszedł do Maniewskiego i powiedział ile ma dać farby na moje włosy a Maniewski odparł dużo siwych fryzjer nie tylko trochę Maniewski to tak żeby pokryło słyszała to moja koleżanka i tak wogóle to i tak mu się nieudało pokryć o niestety zdażyły się miejsca ominięte siwych więc za taką cene 250zł to trochę przesada czy ja tak wiele wymagałam ludzie naprawdę to jest rabunek w biały dzięń absolutnie niepolecam :-(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: piękna dnia: 2012-10-01 23:15:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa skandaliczna, recepcja na poziomie 0, zawsze jest duże opóźnienie, uważam że jest przerost formy nad treścią, kosmetyki zbyt drogie! NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-05 21:28:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety ale coraz czesciej slysze od ludzi z Krakowa ze rezygnuja z uslug u Maniewskiego poniewaz sa olewani. Ja sama doswiadczylam tego ze to ja musialam sie starac o ich uslugi a nie oni o klienta. Moze i fryzjerzy sa tam dobzi ale strasznie zadzieraja nosa zwlaszcza ludzie na recepcji. Rownierz straszny nacisk klada na naciaganie klienta na wszystko co drogie do przesady. Odczuwa sie ze chyba pracuja na procecie i im wiecej sprzedadza uslugi tym wiecej zarobia:( chodzilam tam i bylam zadowolona z uslug ale w jaki sposob traktuja klienta to masakra. Jak bedzie tak dalej to nawet ich dobra reklamy jakie maja nie pomoga bo strasznie duzo ludzi rezygnuje z ich uslug! To nie komuna gdzie klient walczyl o towar czy usluge! Pisze to z przykroscia niestety:(
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-25 09:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mila obsluga, fryzjerzy otwarci na pomysly klienta, podsuwają najlepsze rozwiązanie. Chetni na eksperymentowanie (jesli chodzi o uczesnanie) - byc może dlatego, ze byłem ostatnim klientem i mieli na to czas. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-12 14:23:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przereklamowany salon. Skupiają się na reklamach, pokazach i pokazaniu jacy są świetni, a tak naprawdę fryzjer jak fryzjer, do tego niezbyt miła obsługa. Jedna pani wyjątkowo zadzierająca nosa, wielcy "styliści".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2012-05-11 01:54:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo negatywna opinia, Fryzjerzy nie biorą pod uwagę życzeń klienta, czekałam na swoją kolej około 30 min więc jak na renomę tego miejsca czyli PASAŻ 13 to duże opóźnienie, w tym salonie nie chodzi o dobranie fryzury do danej osoby tylko o modne ścięcie co jest bardzo subiektywną uwagę. Jednym zdaniem żałuję że się na to zgodziłam wyszłam z salonu w ciemnych okularach nie ze względu na pogodę lecz ze względu na to by być nierozpoznanym. Ścinał mnie fryzjer z wytatuowanym skorpionem na szyji na każdy mój protest był bardzo nieuprzejmy i stwierdzał że włosy będą się pięknie układać, aż w pewnym momencie odwrócił mnie tyłem do lustra. Natomiast wielki mistrz Majewski, to żaden mistrz - ponieważ na to miano zasługują fachowcy którzy rzeczywiście mają jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie. Z tego co zauważyłam to pan Majewski zajmuję sie w swoim zakładzie ustawianiem foteli, zamiataniem włosów klientów z podłogi, i niczym więcej poza podawaniem fryzjerom instrumentów.Podsumowując mam nadzieje że włosy szybko mi odrosną. Powiem tylko że nie byłam jedyną w tym dniu niezadowoloną klientką. Już nie mówiąc że wszystkie panie nie zależnie od swoich próśb zostaną ścięte tak samo, czyli na boba asymetrycznego lub nie. Tak więc żałuje że postawiłam tam swoją stopę nigdy tego błędu nie powtórzę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Tekst trzeba było nie przychodzić,
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2012-05-02 11:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze wychodzę zadowolona z fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2012-04-02 19:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne miejsce, super profesjonalna obsługa. bardzo dobrze dobrano mi kolor, i obcięto tak jak sobie wymarzyłam. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Jakubiczka dnia: 2012-01-31 15:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon fryzjerski jaki miałem okazję do tej pory odiwedzić, ścina mnie zawsze Sylwia Gaczorek, która jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KM dnia: 2012-01-26 15:43:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klient jest traktowany przedmiotowo. Obsługa zdaje się robić co najmniej łaskę, że poświęca swój czas.Zamiast konkretnego fryzjera do którego byliśmy umówieni, przychodzi inny, bez uprzedniego powiadomienia. Jakby klientom było wszystko jedno do kogo przychodzą .Atmosfera jest krępująca, nieprzyjemna.Elegancki wystrój nie jest rekompensatą za niewykwalifikowany personel.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-01-16 22:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły, sympatyczny i profesjonalista. zna obecne trendy i za każdym razem jak jestem udoskonala moją fryzurę, która jest zawsze na czasie. ponad to sam salon Maniewski jest na prawdę ładny 0 chyba nie ma takiego drugiego w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna R. dnia: 2011-11-08 09:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Maciek Maniewski jest najlepszy! Po każdej wizycie jestem zadowolona w 100%! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: poziomkaa2 dnia: 2011-11-08 08:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 4 lata temu przeprowadziałam się z Warszawy do Krakowa i martwiłam się czy znajdę tutaj kogoś dobrego, kto zastąpi mi mojego fryzjera. trafiłam do Maćka Maniewskiego i przyznaję, że jest to świetny profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2011-07-24 19:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko fajnie tylko cena za farbowanie tonerem 22o zł na długich włosach bez strzyzenia troche za duzo. Byłam raz na strzyzeniu, raz na farbowaniu, ale za drogo po prostu jak dla normalnego człowieka. Produkty są serio z wyskiej półki , więc jak komuś wypadają włosy to może juz ma po prostu zjechane po iluś zabiegach. Z drugiej strony, fryzjer może powinien odradzić farbę albo nałozyć tylko balsam koloryzujący
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mary dnia: 2011-02-08 20:58:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzezen. Profesjonalne obciecie, wlosy swietnie sie ukladaja jeszcze dlugo po wizycie. Fryzura dopasowana do ksztaltu twarzy, kolor do karnacja i koloru oczu. Nic dodac nic ujac. Polecam. Maviek na prawde wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2010-10-27 13:47:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor został dobrany naprawdę dobrze ale ścięcie fatalne włosy kompletnie się nie układają.Pan Maniewski jak wyznał z zawodu jest plastykiem być może dlatego kolor został dobrany super ale ścinanie powinien zostawić komuś innemu.Salon totalnie przereklamowany
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-22 13:40:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zafarbowaniu włosów mnie i koleżance wypadła prawie połowa z nich!! Prawdopodobnie jest to wina jakości produktów, które używają, a ceny mają wysokie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-20 17:56:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją