Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Femina. Prywatna klinika ginekologiczno - położnicza i chorób sutka. Jankowski R., dr nauk med.

Zawód: Ginekolog 
Adres: Małopolskie, 30-432 Kraków Warowna 113
Telefon: Fax: 0122674064
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 96% pozytywna 24x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 24x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 91% niskie 11x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 1923
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Femina. Prywatna klinika ginekologiczno - położnicza i chorób sutka. Jankowski R., dr nauk med.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie najbardziej podoba się profesjonalna kadra i życzliwe podejście do pacjentek. Z całą stanowczością będę polecać to miejsce innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-05 18:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz, jestem bardzo zadowolona, że tam trafiłam. Klinika piękna, taka z prawdziwego zdarzenia, no i sami najlepsi specjaliści, tacy z powołania i z fantastycznym podejściem do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-05 10:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Jankowski był moim położnikiem i jestem bardzo zadowolona ze swiadczonych przez niego usług. Przyjął mój poród bezproblemowo, wszystko wyjaśniał, był ogromnym wsparciem, bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OlaPola dnia: 2019-06-04 13:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ukrywam, że ceny w klinice są dość wysokie, jednak w stosunku do jakości świadczonych usług wydaje mi się rozsądną wysokością. Takiej opieki nie zastałam w żadnej innej klinice ani żadnym innym szpitalu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lala90 dnia: 2019-05-08 12:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Jankowski to świetny ginekolog a klinika spełnia wszystkie oczekiwania z nadwiązką! Rodziłam tam pod koniec zeszłego roku i bardzo dobrze wpsominam cały ten czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ala dnia: 2019-03-27 11:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miejsce idealne dla każdej kobiety można liczyć na fachową opiekę, cierpliwość i zrozumienie. Ja tam prowadziłam ciążę i przyznaję, że od początku do samego końca wszystko było bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-03 10:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: klinika jest nowoczesna, bardzo ładna i czysta dobrze się w niej czuję. Mam też bardzo dobrą opiekę, mogę liczyć na fachową pomoc, w każdej sprawie. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasztanek dnia: 2019-01-30 20:47:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też jestem pacjentką dra Jankowskiego i przyznam, że bardzo sobie chwalę jego umiejętności, ale też podejście do pacjentek. Bo nie można zapominać o tym, że oprócz wiedzy i umiejętności trzeba wiedzieć jak z ludźmi rozmawiać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-28 09:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą pacjentką doktora Jankowskiego. Usuwałam u niego torbiele, wiele razy sporwadzały mnie do niego równiez infekcje intymne, na które zawsze dobrze dobierał leki. Zawsze wysłucha i pomoże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2018-10-31 13:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor prowadził już dwie moje ciąże. Wszsytkie zakończone udanym porodem i pięknymi i zdrowy dziećmi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klauda dnia: 2018-09-26 15:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny lekarz. Wyleczył wszystkie moje dolegliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-31 09:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciepły fajny człowiek. Otacza miłą i fachową opieką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Quna dnia: 2018-08-29 13:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny, miły lekarz. Dużo wie i ma dużo bardzo kompleksowych porad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kika88 dnia: 2018-08-25 14:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyleczyl mnie z uplawow, które męczyly mnie juz 1,5 roku. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika889 dnia: 2018-07-29 14:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 10/10 i nic dodać, nic ująć. Fajny miły i pozytywny lekarz. Potrafi uspokoić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Graszyna dnia: 2018-07-26 14:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, pomocny, potrafiący zadziałać w sprawach teoretycznie beznadziejnych! Ostatnio zapomniałam zapisać się na wizytę, a kończyły mi sie tabletki i doktor przyjął mnie po godzinach zamknięcia kliniki. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Felka dnia: 2018-06-28 12:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usuwał mi polip na jajniku i choć nie chce zeby jeszcze raz mi sie to przydarzylo to z pewnoscia poszlabym jeszcze raz. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wyka88 dnia: 2018-05-23 12:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ogromny problem z nietrzymaniem moczu. Doktor Jankowski przeprowadził u mnie laseroterapię i dziś cieszę się nowym życiem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nona90 dnia: 2018-02-26 22:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz w Krakowie u jakiego byłam. W porę wykrył guzek na jajniku i dzięki temu go nie straciłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WaszkaO dnia: 2018-02-03 14:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się, że to co na pewno cechuje dra Janskowskiego to to, że jest profesjonalistą w każdym calu. Ale też ma świetne podejście do pacjentek. A to też jest ważne, bo nie każdy potrafi rozmawiać, szczególnie, jak jest poważny kłopot, jak leczenie niepłodności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-11 13:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Jankowski prowadził moją ciążę. Pełen profesjonalizm, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-11-07 07:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja usuwałam w Feminie cystę na jajniku. Cały zabieg bardzo profesjonalnie wykonany. Przyjeżdżałam specjalnie z Wadowic, żeby wykonać go właśnie tu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darka9 dnia: 2017-10-03 21:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz klinika jest na Kostrzewskiego. Ja rodziłam tu trzy miesiące temu. Byłam baaardzo zadowolona z poziomu obsługi. Nie ma co porównywać do innych miejsc, gdzie moje koleżanki nieszczęsliwie miały okazję rodzić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 2017-08-30 19:22:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor J. pobrał cytologię bez mojej zgody i straszył że mam ogromną torbiel (naprawdę był to 3 cm przetrwały pęcherzyk)i od razu proponawał zabieg a na końcu wyszedł z gabinetu podszedł do męża i powiedział co mi jest łamiąc tajemnicę lekarską, a uprzednio mówiłam że nie zgadzam się by cokolwiek mówił.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-01-31 09:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra klinika. Bylam operowana 3 miesiace temu. Usuniece Macicy zu powodu miesniakow. Czuje sie bardzo dobrze. Dr. Jankowski jest warty tych pieniedzy. Na poczatku balam sie operacji ale bardzo dobrze znioslam narkoze i operacje. Juz nastepnego dni chodzilam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-30 20:33:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją