Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Heiselbetz Jolanta. Adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze 3 Maja 25
Telefon: Fax: 0324448837
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 71% pozytywna 10x 4x

Jakość usług: 64% wysoka 9x 5x
Terminowość: 69% bez zastrzeżeń 9x 4x
Ceny usług: 62% niskie 5x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4407
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Heiselbetz Jolanta. Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas n pierwszym spotkaniu przedstawia wszystkie za i przeciw. Tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania. Sprawa załatwiona, a co najważniejsze zakończona korzystnie. Polecam i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek S. dnia: 20.02.2015 11:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę i jestem bardzo zadowolony. Polecam tą kancelarie! Miła Pani sekretarz też pomaga jeżeli chodzi o jakieś drobnostki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław Rochmiński dnia: 02.07.2014 09:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria funkcjonuje jak najlepiej. Pracownicy są bardzo mili i sympatyczni, każda sprawa jest rozwiązana w jak najlepszy sposób. Polecam kancelarie Pani Jolanty Heiselbetz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Wróbel dnia: 01.07.2014 10:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, wszystko w terminie. Pani Mecenas robi wszystko, by jak najlepiej zakończyć sprawę. Chętnie doradzi w razie jakichkolwiek pytań. Gorąco polecam tą Kancelarie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 25.06.2014 11:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze prowadzona kancelaria wszystko odbywa się szybko sprawnie bez jakich kolwiek problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2014 10:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazuje swoje zainteresowanie zarówno klientem jak i jego sprawą. Jest skuteczna i rzetelna. Zdecydowanie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: yhy dnia: 10.06.2014 11:53:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat- wielka porażka. Na pierwszej sprawie nie stawiła się w ogłóle, wysłała Aplikanta, o drugiej rozprawie rozwodowej ZAPOMNIAŁA MNIE POINFORMOWAĆ przez co nie stawiłam się w sądzie. Jestem załamana jej podejściem do klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 19.05.2014 08:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znakomicie zalatwiona sprawa dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2013 17:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły.Ich serce jest dla tych którzy są w potrzebie.Jestem Pani mecenas bardzo bardzo wdzięczna za życzliwość,okazane serce za poświęcenie dla naszej sprawy jeszcze raz dziękuję.Nie zawsze adwokat poświęca swoją pracę i czas tylko dla pieniędzy.Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2013 20:52:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zupełnie nie zgłębiła się w mój problem, nie próbowała szukać dowodów by wygrać sprawę. Pomimo moich próśb i ostrzeżeń, że może być trudno. Na połowę spraw się nie stawiała. Przez co sprawa się bardzo ciągła. Czułam, że jestem z tym sama bez żadnej praktycznej pomocy ani porady. A kasę trzeba z góry płacić. Wydaje mi się wręcz że zostałam oszukana. A sprawę w końcu sama wygrałam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2013 12:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią adwokat - duża wiedza, rzetelna informacja, zrozumienie i najważniejsze - skuteczność. Pomogła mi rozwiązać problem, który wydawał mi się sprawą beznadziejną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: onkka dnia: 15.04.2013 21:14:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas obiecała zgłębić przedstawiony przeze mnie problem, ale potem się wycofała ze względu na nawał pracy, straciłam czas, szkoda,że nie była ze mną szczera od początku ....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2013 15:11:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zobowiązała się podjąć sprawę,oczywiscie pieniążki zostały pobrane,lecz niestety nie dawała sobie rady z czasem.Jesli już udało mi sie z Nią skontaktować,zawsze powtarzała,że pamięta,ale ma ważniejsze sprawy.Na Pania Adwokat dałam sie namówić dwukrotnie przez moich dobrych znajomych,którym kiedyś coś dobrze doradziła.Jednak szybko zmienili o Niej zdanie,gdy przegrali sprawe w sądzie.U mnie sprawy nie było,bo w po ponad pół roku stresu odebrałam Jej sprawe i załatwiłam sama.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Yolanthe W. dnia: 03.02.2013 18:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się w celu zasięgnięcia porady prawnej dot. złożenia pozwu o zapłatę do Sądu. Zostałem miło zaskoczony szybkim wyznaczenie terminu spotkania z prawnikiem. Na spotkaniu zostałem poinformowany o poszczególnych etapach dochodzenia swoich roszczeń, rozpoczynając od polubownego załatwienia sporu po złożenie pozwu o zapłatę do Sądu. Koszt porady prawnej był nie wygórowany. Obsługa klienta bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 25.05.2012 15:13:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją