Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Heiselbetz Jolanta. Adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze 3 Maja 25
Telefon: Fax: 0324448837
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 66% pozytywna 10x 5x

Jakość usług: 60% wysoka 9x 6x
Terminowość: 64% bez zastrzeżeń 9x 5x
Ceny usług: 62% niskie 5x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4142
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Heiselbetz Jolanta. Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas n pierwszym spotkaniu przedstawia wszystkie za i przeciw. Tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania. Sprawa załatwiona, a co najważniejsze zakończona korzystnie. Polecam i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek S. dnia: 2015-02-20 11:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę i jestem bardzo zadowolony. Polecam tą kancelarie! Miła Pani sekretarz też pomaga jeżeli chodzi o jakieś drobnostki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław Rochmiński dnia: 2014-07-02 09:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria funkcjonuje jak najlepiej. Pracownicy są bardzo mili i sympatyczni, każda sprawa jest rozwiązana w jak najlepszy sposób. Polecam kancelarie Pani Jolanty Heiselbetz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Wróbel dnia: 2014-07-01 10:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, wszystko w terminie. Pani Mecenas robi wszystko, by jak najlepiej zakończyć sprawę. Chętnie doradzi w razie jakichkolwiek pytań. Gorąco polecam tą Kancelarie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-06-25 11:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze prowadzona kancelaria wszystko odbywa się szybko sprawnie bez jakich kolwiek problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 10:46:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Pani mecenas zaczyna sprawę i jej nie kończy. O niczym nie informuje klienta, na sprawę wysłała aplikanta. Kontakt bardzo utrudniony. Nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, trzeba samemu dbać o swoją sprawę!! Przez jej zaniedbanie narzeczony przebywa w zakładzie karnym, gdzie sprawę dostała 2 lata temu! Od tego czasu nie zrobiła dosłownie nic co by mogło nam pomóc. Zdaniem p.Jolanty to klient musi za nią biegać i dzwonić! Gdy pojawiały się jakieś problemy do wyjaśnienia rzekomo pani mecenas zawsze przebywała wtedy w szpitalu. PIENIĄDZE WYDANE W BŁOTO. Nie warto powierzać spraw do tej kancelarii, przyjmują wszystkich a nie zagłębiają się nawet w sprawy klienta. Przez p.mecenas mamy więcej problemów niż pomocy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 10:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazuje swoje zainteresowanie zarówno klientem jak i jego sprawą. Jest skuteczna i rzetelna. Zdecydowanie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: yhy dnia: 2014-06-10 11:53:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat- wielka porażka. Na pierwszej sprawie nie stawiła się w ogłóle, wysłała Aplikanta, o drugiej rozprawie rozwodowej ZAPOMNIAŁA MNIE POINFORMOWAĆ przez co nie stawiłam się w sądzie. Jestem załamana jej podejściem do klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-05-19 08:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znakomicie zalatwiona sprawa dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 17:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły.Ich serce jest dla tych którzy są w potrzebie.Jestem Pani mecenas bardzo bardzo wdzięczna za życzliwość,okazane serce za poświęcenie dla naszej sprawy jeszcze raz dziękuję.Nie zawsze adwokat poświęca swoją pracę i czas tylko dla pieniędzy.Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-30 20:52:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zupełnie nie zgłębiła się w mój problem, nie próbowała szukać dowodów by wygrać sprawę. Pomimo moich próśb i ostrzeżeń, że może być trudno. Na połowę spraw się nie stawiała. Przez co sprawa się bardzo ciągła. Czułam, że jestem z tym sama bez żadnej praktycznej pomocy ani porady. A kasę trzeba z góry płacić. Wydaje mi się wręcz że zostałam oszukana. A sprawę w końcu sama wygrałam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 12:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią adwokat - duża wiedza, rzetelna informacja, zrozumienie i najważniejsze - skuteczność. Pomogła mi rozwiązać problem, który wydawał mi się sprawą beznadziejną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: onkka dnia: 2013-04-15 21:14:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas obiecała zgłębić przedstawiony przeze mnie problem, ale potem się wycofała ze względu na nawał pracy, straciłam czas, szkoda,że nie była ze mną szczera od początku ....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 15:11:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zobowiązała się podjąć sprawę,oczywiscie pieniążki zostały pobrane,lecz niestety nie dawała sobie rady z czasem.Jesli już udało mi sie z Nią skontaktować,zawsze powtarzała,że pamięta,ale ma ważniejsze sprawy.Na Pania Adwokat dałam sie namówić dwukrotnie przez moich dobrych znajomych,którym kiedyś coś dobrze doradziła.Jednak szybko zmienili o Niej zdanie,gdy przegrali sprawe w sądzie.U mnie sprawy nie było,bo w po ponad pół roku stresu odebrałam Jej sprawe i załatwiłam sama.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Yolanthe W. dnia: 2013-02-03 18:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się w celu zasięgnięcia porady prawnej dot. złożenia pozwu o zapłatę do Sądu. Zostałem miło zaskoczony szybkim wyznaczenie terminu spotkania z prawnikiem. Na spotkaniu zostałem poinformowany o poszczególnych etapach dochodzenia swoich roszczeń, rozpoczynając od polubownego załatwienia sporu po złożenie pozwu o zapłatę do Sądu. Koszt porady prawnej był nie wygórowany. Obsługa klienta bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-05-25 15:13:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją